ВРАЦА - 15

• 11 684
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Добър ден! Heart Eyes Ето и моят имейл, бейби! Цункай Валя за празника, да ти е здрава и да те радва! atanassya@abv.bg

# 61
Здравейте и от мен!По изгубих се доста но имам страшно много работа и не мога да се завъртя в нас!От време на време влизам но само по нощите та ви чета и нямам време да ви напиша някой ред!
Честита месечинка на Валето да е жива и здрава и много послушна, че нас никак не ни се слушка!
Ние сме в очакването на първия си рожден ден и сме много немирати.Кака та също много, много не и се слуша и не и си учи абе направо лудница е в нас!
Бейби ето ти и моя мейл slavkapavlova@abv.bg аз вечерно време съм доста активна, сядам да си видя охлювите и играя на тези френската игри.
Е това е за сега от мен! Тези дни ще се включвам по на чето,защото съм си малко в нас.
А mi6ence дано да е на 4, но ти не го мисли много,защото Калоян беше определен за 5,05 а пък се роди на 8.Само се молех да не е на 6,05 че му бяхме измислили име и не исках да е Гошко!
little angel не се притеснявай момиче-момче все тая все твое ще е и все ще ти е много мило за него.А и двете не слушат по равно.Моето първото е момиче  и да ти кажа Калоян от началото беше по кротък от нея, а сега са луди и двамата за 50 деца!!

# 62
Здравей _baby ! Честита месечинка на Валя да ти е жива и здрава и все така весела. ето ти моя адрес afroditka@mail.bg

# 63
Мерси на всички  Hug Надявам се и вие да се вредите с някое подаръче  Wink Днес много духа и ще вали и аз мисля да не излизам.

# 64
Ние мислехме да излизаме но се отказах, защото много духа и тук в Дъбника.Така че и ние ще пазим къщата!

# 65
Слаи, и на мен не ми се иска да идва на 6ти, че казват, че си било намерило името... Ама за момиченце не си харесвам нищо с Г Tired Абе ще видим- то живо и здраво да дойде, пък когато иска да е Grinning

# 66
  • Бургас
Мише, желая ти леко раждане и много радост! Извинявай, ако си писала, но къде ще раждаш, тук във Враца ли? Кой ще води раждането и платено ли е?

# 67
Здравейте и от мен,леко раждане на Мишето и без претиснения.Аз сега ще сложа една снимка в албумчето.В понеделник я правих,в албума с коремчетата е.

# 68
Колебаех се между Враца и Мездра, а едни приятели от ни предложиха да остана 3-4 дни преди термина при тях в София и там да раждам, ама май си избрах да си остана във Враца. Поне на близките ми ще им е по-лесно да ме посещават. Не съм си правила уговорка с никой лекар и нямам намерение да плащам... е освен ако не си поискат, че какво ли не съм чувала ooooh! Whistling Дано всичко мине леко и безпроблемно. И аз довечера ще сложа най-новите снимки на корема ми...станал е огромен Blush

# 69
  • Бургас
Благодаря ти, мишенце! А каква е сумата, която се заплаща на всяко раждане, знаете ли? И кога и къде се изплаща?

# 70
Официалната сума е май 20 лв.за да си избереш лекар.Но вече ако ходиш при някой специален се уговаряш лично с него и той ти казва колко пари иска да те изроди.Сумите варират от 200-1000 лв. от мой познати знам.Ти при кой ходиш на консултация?

# 71
Официалната сума е май 20 лв.за да си избереш лекар.Но вече ако ходиш при някой специален се уговаряш лично с него и той ти казва колко пари иска да те изроди.Сумите варират от 200-1000 лв. от мой познати знам.Ти при кой ходиш на консултация?
ако мен питаш- аз съм при Махинова, но тя не работи във Враца.

# 72
Да знам че си при Махинова mi6ence и аз бях при нея и родих тук във Враца и да ти кажа по добре,че избрах да раждам тук.Падна ми се Миткова и съм много доволна от нея!
Питах Муциту при кой ходи на консултации?

# 73
  • Бургас
Slai, здравей! На 8.05 ще разбера при кого и ще пиша. Препоръчват ми Маркова. Миткова дали прави секцио?

# 74
Я слаи ти се завърна  newsm53
Временцето май се пооправи и аз ще хващам улиците  newsm52

Общи условия

Активация на акаунт