Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 239 743
  • 816
  •   1
Отговори
# 690
Има ли някой дистрибутор на Екопромакс, че съм загубила визитката на жената която ми ги носеше, а сега ми трябва паста и унитоп за пролетното почистване. Моля, пишете ми на лични

# 691
При положение, че до Дионис  не мога да се добера, бих помолила и аз за някой дистрибутор на Екопромакс, но за София, тъй като до този момент ми предлагаха доставка от Русе и от Стара Загора, което определено оскъпява цялата пратка и не бих прибегнала до такава покупка.

# 692
След голямо ровене намерих следите на Дионис  ooooh!

Пуснала съм лични  Peace

# 693
Здравейте,
някой може ли да ми препоръча препарат за почистване на плочки в банята. Проблемът идва от там, че са останали някакви петна от самото фугиране или от лепенето на плочки и стоят едни такива като замазани с цимент. Опитах да ги почистя с медикс за баня и с една четка, но нямаше никакъв ефект.
Предварително се извинявам, ако вече сте дискутирали нещо подобно.

# 694
Здравейте,
някой може ли да ми препоръча препарат за почистване на плочки в банята. Проблемът идва от там, че са останали някакви петна от самото фугиране или от лепенето на плочки и стоят едни такива като замазани с цимент. Опитах да ги почистя с медикс за баня и с една четка, но нямаше никакъв ефект.

Пробвай  препарата  на  Мелеруд / melerud/  за  след  ремонти.  Марката е  немска-  препаратите  са  професионални-  има  за  фуги , за  сваляне   на лепенки /  засъхнали /  от  всички  видове  дограми,  за  почистване  на  стоителни  замърсявания,за  мрамори ,  гранити , за  полиране   на мрамор. пробвала  съм  този  за фуги-  страшен  е.  Предполагам   , че и другите  са толкова  добри

# 695
Amazing_nice,
къде можем да открием тези препарати на Мелеруд  newsm78

# 696
# 697
Здравейте,

Пробвай  препарата  на  Мелеруд / melerud/  за  след  ремонти.  Марката е  немска-  препаратите  са  професионални-  има  за  фуги , за  сваляне   на лепенки /  засъхнали /  от  всички  видове  дограми,  за  почистване  на  стоителни  замърсявания,за  мрамори ,  гранити , за  полиране   на мрамор. пробвала  съм  този  за фуги-  страшен  е.  Предполагам   , че и другите  са толкова  добри

Благодаря за отговора. Ще го пробвам, само да намеря наистина от къде да го купя.

# 698
Amazing_nice,
къде можем да открием тези препарати на Мелеруд  newsm78

Пикадили ,  магазини " Борн" ,  други   магазини   за немски препарати .

# 699
  • Plovdiv
препоръчайте препарат за измиване на алуминиеви щори   bouquet

# 700
  • София
След като дълго време не успях  да открия дистрибутор на Дионис за София,
накрая аз станах дистрибутор, така че, ако някой иска нещо да ми пише Peace

# 701
препоръчайте препарат за измиване на алуминиеви щори   bouquet

Когато имах такива, ги смъквах и ги миех в банята с гъба за чинии и Циф. Светваха просто, ама...много досадно ми беше, признавам.

# 702
Алуминиевите щори светват в миялната машина Wink

# 703
  • Някъде на път....
Алуминиевите щори светват в миялната машина Wink
А как се събират там изобщо?  newsm78

# 704
Зависи от размера ,разбира се.
Аз нямам такива щори,но моя прителка така действа.

Общи условия

Активация на акаунт