Отговори
# 120
  • Под Сините камъни
Добър ден.Ох ние вчера такова хайманосване дръпнахме  и така се уморих,че днес хич не ми се мърда от вкъщи.Приятни разходки на тези които са навън

# 121
Здравейте момичета!Имам дъщеричка която вчера направи 4 месеца. Родена е на 14.01.2008г.От два дни е малко болничка с температура  и за това не успях да ви се представя по рано.  bouquet
Пожелавам ви на всички да си ви живи и здрави дечицата и скоро да няма болни.

# 122
[
Здравейте Simple Smile Включвам се за малко във вашата тема с един въпрос. Искам да ме насочите към някой акушер гинеколог ( от който сте доволни разбира се ), който изражда в някоя от частните болници в Сливен. Първото си дете го раждах в "Ева" и ме израждаше доктор Марчева, но май не ми се ходи пак при нея. Сякаш останах с добри впечатления от доктор Костадинов май беше newsm78 Някой ще си каже ли мнението по въпроса?
Аз раждах при д-р Дичева в "Ева" и съм доволна. А за Костадинов май чух, че вече не работел в "Ева", но някой ако знае със сигурност да каже.
[/quote]
Аз раждах при д-р Кънева в частната на Пенков.А Костадинов също вече е при Пенков,а не в "Ева"но в момента не е в България,а в Германия за 6 месеца.

# 123
...От два дни е малко болничка с температура  и за това не успях да ви се представя по рано.  bouquet

Да се оправя бързичко, а ти не се тревожи  Hug

Днес се видяхме отново с Пъзелчето, а после и Лонката се присъдини към нас Wink
във Бившия пионерски дом има едно кафененце, сенчица и добре им дойде на дечицата newsm32...утре мислим пак там да сме Grinning

Спокоен ден   bouquet аз приспах чевето и отивам да  newsm75 1ironing wash 1dishes

# 124
smile3558

...да попитам - някой знае ли къде се продават мъжки чанти, нещо подобно

Слънчев ден на всички  grinning039

# 125

...да попитам - някой знае ли къде се продават мъжки чанти, нещо подобно

Дидка, би трябвало да има в повечето магазини за чанти. Мисля, че преди време бях гледала в един магазин на центъра. Ако не се лъжа "Стар Багс" май се казваше  Thinking - този който е от страната на историческия музей. Надявам се да не те пратя за зелен хайвер...ама там мисля, че има подобни чанти  Peace

# 126
ДидунчЕ, благодаря  newsm51 ...ще потърся  Peace
Аз си мислех за Офис Уан newsm78

# 127
Офис Уан са гадини, не пазарувай от там.  #Sniper

# 128

....защо така, ние от там си купихме бюрото и за сега съм доволна  Joy нищо, че взе да се изтърква дървото Tired

# 129
  • Под Сините камъни
Добро утро.Как е днес настроението?Айде по разходки.

# 130
# 131

...Коцето сигурно снощи не те е оставил да спиш, а  Joy

# 132

....защо така, ние от там си купихме бюрото и за сега съм доволна  Joy нищо, че взе да се изтърква дървото Tired

Ми не ги долюбвам още от времето, когато живеехме в Бургас. Работех в една фирма, чийто офис беше до Office 1 и доста често ми се налагаше да купувам консумативи от там. Освен, че цените са хипер издути /за химикал от 10ст. ти даваш лев/ и политиката на фирмата не ме кефи...  Naughty

# 133
Добро утро на всички!
Времето е супер само за разходки.
Весел и усмихнат ден на всички. Simple Smile

# 134
  • Под Сините камъни
Добър вечер!Как сте?Ние днес бяхме цял ден навън,ама явно не само ние щом е такава пустош.Ами освен да ви пожелая лека нощ нищо друго не ми остава.

Общи условия

Активация на акаунт