Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира детската градина и какви са нейните съоръжения и условия?
Какви са впечатленията от посещението на градина No12?
Какви са условията за сън и тоалетни в градина No12?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира детската градина и какви са нейните съоръжения и условия?
Детска градина No12 се намира в две сгради - на ул. 'Гладстон' 38 и на ул. 'Хр. Белчев' 13. Всяка сграда разполага с двор, където децата могат да играят. В клона на ул. 'Хр. Белчев' има три групи, а в централата на ул. 'Гладстон' има две групи. Отзивите за условията в детската градина са смесени; някои майки са доволни от персонала и съоръженията, докато други изразяват загриженост относно размера на помещенията, броя на леглата и тоалетните.
-
Какви са впечатленията от посещението на градина No12?
Родителите изразиха различни впечатления от посещението си в детска градина No12. Някои оцениха топлото и приветливо отношение на персонала, докато други изразиха загриженост относно размера на помещенията, броя на леглата и тоалетните. Освен това бяха споменати текущи ремонтни дейности, които повлияха отрицателно на условията за децата.
-
Какви са условията за сън и тоалетни в градина No12?
В градина No12 има различни мнения относно условията за сън и тоалетни. Някои родители изразяват загриженост относно броя на леглата и тоалетните, като споделят притеснения за пренаселеността в спалните помещения и ограничеността на тоалетните. Други се надяват, че ремонтните дейности ще подобрят тези условия.
-
Какви са впечатленията на родителите от персонала в детска градина No12?
-
Какви са условията за хранене и игра в детска градина No12?
Пуснах гугъла и ми изскочи тази тема. Аз също търся отзиви за 12 ЦДГ, тъй като Тоди е класиран за 2-ра група по първо желание именно там. Признавам, че едва вчера отидох да видя къде се намира и честно казано ми се сви сърцето когато видях двора, в който играеха дечурлигата. А те всички изглеждаха щастливи и определено бяха увлечени в играта. Тоди също поиска да се включи, но естествено беше невъзможно. Жалко, изглежда никой друг няма или не е готов да сподели мнение.
Защото ме притеснява и как ще се адаптира девойката в една вече изградена среда, като децата вече се познават.
На Хр.Белчев вратите и към двора, и към самата градина са масивни и сякаш на Гладстон ми изглежда по-стара сградата. Градината е на първия етаж, нагоре има стълби, които не зная накъде водят, а виж пропуснах да попитам дали сградата е обитаема. 
Ние сме тук до края на юни, целият юли сме на вилата в Албена, още повече, че аз искам да сменям работата и това изглежда последното безгрижно лято