Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 982
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
еххо - върна ли се? край сливен е имало верижна катастрофа днес слодобед. почина много близка наша приятелка. иде реч за онзи архитект, за който писах преди ден-два - с бартерите - супер бойна мацка, лъчезарна, усмихната, не-съскаща, майтапчийка. връщали се от купон по морето... ох, голяма ни е мъка - и двамата с филков току ревваме. та, прибрахте ли се?

# 181
  • Димитровград
Майче,моите съболезнования! Flowers Rose

# 182
majceto, ужасно....приеми и моите искрени съболезнования за приятелката ви  Sad

Никси, радвам се да те видя отново тук. Липсваше ми, макар да те засичах рядко по други теми  Hug Мъжете ти са страшни сладури- да взема да пусна пак една снимка на Яна, че евентуално да си запазим място при вас  Wink Макар да не знам по роднински Малик как ще се отнесе към това  Twisted Evil

Много мило ми звучат разговорите ви за децата- все повече се замислям и аз на тази тема  Thinking  Mr. Green А не издъхвате ли от преумора с двете деца? И как синхронизирате навиците и на двете- ноемрийчетата не се ли налага да са на "втори план" малко или много?

Деситка, Ема е приказно красива и с какви коси само....И двете са много лъчезарни- да си ви живи и здрави  Heart Eyes  Hug

Олгарита, честито и от мен!!!! Много лека, приятна и безаварийна бременност и от мен и ще чакаме и от теб новини по темата  Hug

# 183
Майче, приеми и моите съболезнования. Cry
Никси и Деситка - страхотни са малките.
А Кити снощи вдигна 39. Ей така за 10 мин. Ходихме до спешния - настинка и червено гърло. За сега само свалям Т. И пръскам тантум верде. Утре сме на УНГ.
Милейди, ами според мен хич няма да им навреди на ноемврийчитата, ако останат "втори план". Кити е започнала да става страхотна глезла. Не си дава играчките и въобще е супер егоистка. Даже все се чудя дали не е време да стане кака, точно по този повод.

# 184
Майче, ужасна трагедия, съжалявам за загубата ви  Sad

А не издъхвате ли от преумора с двете деца? И как синхронизирате навиците и на двете- ноемрийчетата не се ли налага да са на "втори план" малко или много?

Аз издъхвам, още повече като няма кой да помага ooooh!
Лудница е, сега Гогата се учи да ака и да пишка в тоалетната, купила съм му детска приставка и понеже ме е страх да не падне все още, седях и храних бебето в кенефа, с едната ръка държа Гого, с другата шишето на бебето  hahaha
На втори план не бих казала. Щом не ревнужа, значи се справям успешно.
Докато заспива е трудно, защото няма кой да ми държи бебето и ако дребо се разреве, край Whistling
Ама е весело... много, Гого се залива от смях като ме гледа как се щурам с бебето и се опитвам да свърша 100 неща, а не смея да го оставя бебо с баткото, защото Гогата пипа като мечка, шубе ме е да не го повреди нещо Confused

Абе, кво да ти разправям, опитай  Mr. Green

# 185
  • Gabrowo->Sofia
Майче, съжалявам за загубата ви.

Абе, кво да ти разправям, опитай  Mr. Green
Joy  Никси, почти ме сколони да опитам.  Много се радвам, че се появи отново, а и щом остава време за няколко поста, значи мамите на две не са чак толкова изтощени, нали? Особено ме поблазни това, че Гого е станал по-разбран. Само като се сетя как го преследваше на една среща в Борисовата... В интерес на истината като гледам снимките на малките с големите дечица, двете ми изглеждат като абсолютно цяло. Вероятно за родителите е трудно, но така, с две деца, картинката изглежда завършена.

Ох, Бубе, освен пак да пожелая бързо оздравяване...

# 186
щом остава време за няколко поста, значи мамите на две не са чак толкова изтощени, нали?

Aха, мамите на две пишат във форума, за да не заспят преди вечерното хранене на дребосъка ooooh!
Буди брат си 1 път през нощта, достатъчно ми е, затова гледам да го нахряня и след това да си лягаме при баткото.

Гого напоследък за всичко пита "може ли", дали е фаза, или е станал добър най-после  Crazy

Бубе, бързо се оправяйте  Hug

# 187
  • Gabrowo->Sofia
аууууу, забравих да ви кажа... вчера Ваньо си разби устата на една катерушка....голям рев беше, ама и ние с Дани сме виновни, щото само му подвиквахме "махни се от там, ще паднеш с близалката", е падна. Така си трясна устата в едно от железата, че на зъбите имаше остъргана от зелената боя... Като се поуспокои каза, че му се е счупила устата. Пак добре, че не счупи някой зъб..., а само се прехапа. Спирам с подробностите, че е сташничко.

# 188
Майче, много, много съжалявам!!!  Sad
buba_katinka, дано температурата е само еднократно явление от гърлото и всичко да е наред!
Никси, и аз се радвам, че пишеш, кеф ми е да те чета! Simple Smile Големи сладури са ти момчетата!
desytka, и ти си имаш прекрасни момичетата!
тити, страхотна снимка!!  Heart Eyes
Сердика, търсих д-р Ганчева с всякакви думички, но нищо не открих, не че и ти не си, но никога още един опит не е излишен. Можеш обаче да звъннеш в Трета градска болница, възможно е от там да ти дадат информация къде преглежда, нищо, че са минали много години. Другото, което ти остава да търсиш добър алтернативен специалист в областта.
Диди, важното е, че усмивката му е цяла! Wink

# 189
аз продължавам да съм ревлива и подута, но вече поне по-спокойн. вчера петра цял следобед ме гушкаше и казваше "маам не болна". милото детенце - много ми е добричко  Heart Eyes

никси, деситка - сладури сте, както се и очакваше.

а че с 2 е по-весело /и по-трудно/ отколкото с едно, то е ясно. не се съмнявам, че с 3 закономерността се увеличава  Mr. Green

# 190
3 закономерността се увеличава  Mr. Green

hahaha не, мерси, тия двамата са ми предостатъчни Naughty

# 191
Здравейте!
majceto, съжалявам за загубата ви.
Никси, много са ти сладки мъжете. На моите деца разликата е същата и си представят колко ти е трудно сама да се оправяш с тях. Да мине още една година и ще видиш колко лесно става, започват да си играят, да се учат взаимно на разни неща и на теб ти става по-лесно. Просто си много силна жена явно!  Hug;
desytka и твоите кукли са прекрасни. Да са живи и здрави!
Олгарита, честито! желая ти лека и безпроблемна бременост!
*MILADY* колкото и банално да звучи, наистина радостта от две деца е двойна. Когато Кари стана почти на 1 г. и 8-9 месеца и махнахме памперса, бибата и започна да яде сама, да се занимава сама и да се учи и гледа от кака си всичко, просто истински започнах да се радвам на двете си сладурки. Особено като ги видя да се гушкат и цункат - е просто такова удоволствие няма на света (това става рядко, обикновено се карат и дърпат за нещо, затова толкова се разтапям от подобни мигове).
buba_katinka , дано се размине по-леко и бързо. И не му мисли, действайте за второ!  Wink
diddi, юнак без рана не може, но е кофти когато ние сме там и си мислим, че можем да предотвартим всичко.
Сердика, ако те интересува акупунткура и мануална терапия, свекър ми се занимава с това. Ако не намериш мога да ти дам негови координати.
На Кари вече почти всички пъпки й завехнаха. Почти не се разбра, че е с варицела, но мъжа ми още е зле. С висока Т, зле му е, разяжда го отвътре.
Аз утре се връщам на работа, че нещо ми омръзна вкъщи.Малката е много забана, очертава се кокона, направо пръцла.
Сега ми казва: "Мамо, дай ми една ножичка да махна концът (конецът), че ми пречи"  Laughing. Понякога можеш да умреш от смях как ги членува някои думи.

# 192
Майче върнахме се. Моите съболезнования! Много е мъчно когато си заминават хубави хора  Sad
Ей от това най ме е страх. Както пътуваме постоянно всеки път ми настръхват косите.
Ние пътувахме към 13:00 и не сме видели катастрофа. Сега ще погледна в нета.

Никси и Деситка страхотни са хлапетата. Бебоците обаче наистина са копия на по-големите ви дечица. Чак такава прилика не бях виждала.
Балсам за коса Ния не дава да й пипнеш косата, камо ли да й сложа нещо на главата. Снощи пак михме коса и оскуба няколко кичура. Планирала съм водене на фризьор и подстригване на къса черта, но това че съм го планирала нищо не значи Sad Решила съм да я заведа с детето на моя приятелка, което е 6 месеца по-голямо от Ния и много обича да ходи на фризьор за да види, че не страшно. Ако успея ще я подстрижа на къса черта за лятото за да не се налага толкова ресане и да се събира по-малко пясък в косата.

# 193
Eххо, лошо е така. И Кити не дава да я решя, но не се скуби, а само църка.
А температурата не е едноктратна. Оказа се гнойна ангина. Сега се гледат с баща си.

# 194
Бубе тя само ако църкаше нямаше да се впечатля изобщо. Тя пищи като обезумяла. Сигурна съм, че се чува до 1-вия етаж.

Общи условия

Активация на акаунт