Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 961
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
И аz няма да успея zа среща май, луднала съм покрай последния си иzпит, че ми е и последен шанс (на първия не успях да мръдна до Германия Crazy). Точно сега zа мен се сетиха поне 5 човека, с които не сме се чували от месеци насам, кажете ми каква е таzи zакономерност???

# 256
Майче тука сме си Simple Smile
Среща ние уикенди не стоим в София, а пък през седмицата съм на работа....така, че от началото на юни който минава в събота (до края на сезона) през Слънчев бряг да се обажда. Най-вероятно всеки уикенд ще сме там. Майка ми и Ния ще открият сезона на 5-6 Юни и докато издържат.
Този уикенд ще сме в Карлово за празника на розата. Както съм писала имаме много добри приятели от там. Ще бъде весело.
Череши лапа ги, но не иска да ги яде. Иначе знае как се плюят костилките, защото яде маслини.
Елспет страхотно изглежда басейнчето. Откога не съм била някъде без мъж и дете...

Ние също бяхме на морето този уикенд. Ния умря от кеф там. Тича по тревата по цял ден, свобода...Морето беше много студено, но пясъкът беше страхотен. Въобще добре си изкарахме.

Милейди списък с подаръци можеш да направиш в Genesis и Петра. Поне за там знам със сигурност.

# 257
в дженезис и аз съм ходила по тоя повод. а освен това имат и страхотни неща  Peace
от петранка не съм пазарувала  hahaha

# 258
Милейди понеже съм доста добре запозната с асортиментите на Дженезис, само да сппделя, че те са малко разделени като асортимент -
*този на "Стамболийски" е повече ориентиран към обзавеждане за бани и текстил.
*"Витошка - малко домакински неща, повече текстил
* City center - домакински красоти, но е по-ограничен асортимента от Sky city. Най-редовно те препращат за нещо там. Обаче не пречи да говориш дали ако изготвиш списъка там (удобно е на всички хора като място) те ще поемат ангажимента да съберат нещата от другите магазини и да ти ги доставят. Най-вероятно ще е възможно познавайки стилът им на работа Simple Smile
* Sky city - ако ще правиш списък от красиви неща за дома, като вази, прибори, чинии, чаши и всичко от сорта това е вярното място. Уникални неща имат!
Даже сега ще ходя до Sky city, че имам един ваучер за подарък от 3 месеца, който не съм използвала, а и да видя какво ново са получили Simple Smile

# 259
Майче понеже се оказа, че имаме общи познати с Валя, да те питам намериха ли кой да вземе кучето? Аз доста се замислих по въпроса, ама щеше да ми дойде нагорно.

# 260
да, има кой. и ние бяхме заявили готовност да я вземем, но нейна приятелка се включи. и тя живее до нас. тия дни като виждам корина да се влачи по алеите около нас все очаквам, че ще видя валя след нея с чашата с кафе  Rolling Eyes

# 261
Привет Simple Smile

аз ви чета, но нямам кой знае какво да пиша интересно.
Пътуването в Испания беше интересно, въпреки 3-те дни дъжд от 4 престой. Как може хората там такава суша да ги тресе, а ние като пристигнахме 3 дни дъжд да вали newsm78 Както и да е, успяхме все пак да посетим някоя и друга забележителност - Саграда фамилия, Ла Педреда, манастирът в Монтсерат, Ла Рамблас и всички малки заобикалящи я живописни улички, катедралата в Барселона, пазарът и градчето, в което живеят приятелите ни - Ел Прат. Посетихме близкият плаж, чийто единствен недостатък беше, че е в близост до летището. Но такъв обширен плаж тук не бях виждала, нито в БГ. честно казано бих казала, че Барселона почти по нищо не отстъпва на Париж. Страшно красив град е.
 Хапнахме страхотна домашно-приготвена паеля и други местни вкусотии - поне на яденето наблегнахме Crazy Пихме страхотно червено вино в един ресторант. Донесохме си малко испанско сирене, чоризо и страхотно сушено филе или както там се казва. Наслушахме се на каталунски Flutter, което ми се  струваше много благозвучен език, но и уморяващ. Испанците са страшно любезни и възпитани хора, по отношение на градския транспорт. Шофьорите също.
Ходихме в някакъв бар, където всеки с всеки се познава - много приятно местенце.
Поло се влюби в дъщерята на приятелите ни - то не бяха прегръдки, целувки, нищо че е по-голяма от него.
Сега и двамата сме настинали и подсмърчаме.
Мда прибрахме се и тук дъждът ни погна, и от тогава досега вали ли, вали. Така, че хора, не идвайте на "лазурния" бряг, сега тук е сезонът на дъждовете. Днес даже терасата ни е посипана и с пясък - вероятно пустинен. newsm78
Били, честито завършване на Ванко!!!  bouquet
Мики, преядоха ми се череши Crazy Много сладка берачка си имате Simple Smile
Сердика, успех на изпита!

# 262
здравейте
За срещата отпадаме, много ми се идваше но уви, мал шанс за нас, в събота по принцип ни е идеално но точно тази ще правим прощъпулник на  Зейна, а в неделя е единстевия почивен ден на половинката и сигурно ще сме на Витоша да дишаме чист въздух

Pollia явно добре сте си изкарали, и похапвали, пусни някоя снимка ако имате оттам
микки много хубави снимки с черешите, много ми се доядоха сега  Blush

# 263
това ми напомня да кажа, че и ние отпадаме поради абсолютно същата причина  Mr. Green

# 264
Pollia хамон се казва това пушеното месо. Мммм любимо мезенце ми е...
Среща така като гледам пак няма да има среща. Много сме несериозни, с мен начело  Embarassed

# 265
Клара, колко бързо само порастват децата от страни Grinning

Ама верно сме несериозни.....Децата ще ги срещнем на абитуриентските им балове май  Crossing Arms  Mr. Green

# 266
Милейди да знаеш, че чакам да видя поканата за сватбата.

# 267
Обещала съм, помня, но още не е готова. Днес или утре ще ходя за панделките и се надявам да я изтипосам тук до края на седмицата  Grinning

Еххо, страшен справочник си ми дала за листите  Hug  Heart Eyes А този Скай сити къде се намира? Някъде към хотел Плиска май беше

# 268
А този Скай сити къде се намира? Някъде към хотел Плиска май беше

До ИЧС-то, абе в Слатина

# 269
Милейди завод "Електроника".
Като караш от румънското посолство към Дружба, на 3 тия светофар завиваш наляво (1-ви - Зала Универсиада, 2-ри улицата към "Плиска", 3-ти завод "Електроника" и ИЧС)
Караш към 100 м и в дясно ще ти се падне мола. Понеже този мол е доста шантаво направен попитай къде е магазина, защото аз го открих супер случайно, лутайки се да намеря изхода, което си е голямо приключение там Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт