Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 970
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Kanesta  на 47 не разчитай, много е нередовна, но меже би сутрин не е така. Къде се намира Вирусологията? Кажи адрес и ще се пробвам да те опътя.

Нашият апартамент са го разбили днес докато сме били на работа. Нищо не са взели завалиите, не са намерили златото, кеш не държим. Много е омерзяващо за всеки случай. Изхвърлили са дрехите на децата и са стъпвали върху тях с обувки. Cry Гадно е да знаеш, че те следят.

# 121
Леле, Елспет, колко отвратително.....Два пъти ни се е случвало, чувството е  Sick
Канеста, Вирусологията е срещу zатвора точно, ако идваш от гарата, не е много далече и бих ти препоръчала да си вzемеш такси (само не zнам на гарата и автогарата дали са читави), щото е много zабутано някак.

# 122
  • София
Ако става дума за тази вирусология, аз съм ходила веднъж там, но май наистина ще е добре да вземеш такси. Трябва ти транспорт, който да минава по бул. Сливница. Чакай още малко ще потърся...

Значи, ако решиш с градски транспорт 47 е добре, сутрин съм я хващала няколко пъти вместо моята. Предвиди си 40-50 мин път, ако пътуваш между 8-10 часа. Изчакай я 20тина минути, ако не се мяташ на едно такси, гледай да не е повече от 58 стотинки на километър, максимум 60. Друго не се сещам. Успех утре, с теб сме.

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 23:20 от Elspet

# 123
  • Карлово
Здравейте и от мен!
Напоследък сме все навън с децата и много, много нямам време за форум. Добре сме, Ангел расте, Мартина също.

# 124
сиси - честито. ако не се спавите с дизайнера, аз мога да пепоръчам - имаме близки архитети и от двата пола. добри са - поне непрекъснато са затрупани с работа, което е повече от добра индикация. да не говорим, че заплащането на единия архитект става на бартерен принцип, което пак струва мис е значи, че е много, ама много добър, но че и вземам много, ама много кинти  Mr. Green.

ели - това е гадно. един ден, докато бях студент още, открих, че някой се е опитал да отвори вратата на квартирата ми - малко таванче на оборище. супер се притесних и то не защото щяха да вземат нещо ценно - такова нямах, а защото щеше да се наложи да сменям брава, да правя нова врата, а аз пари никакви нямах. и сложих бележка 'тук живее студент. няма нищо ценно'. не разбиха ателието  Mr. Green

аз пак се връщам към 200те страници. днес е 7-ят ден от началото на превода и стана ясно, че няма да приключа за 7-8 дни, както се надявах в началото. сега надеждите ми са насочени към петъка  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 08:56 от majceto

# 125
  • Gabrowo->Sofia
'тук живее студент. няма нищо ценно'
ха, ха ... преди години, когато се преместихме в нов апартамент в Габрово имаше подобни проверки в целия блок. Майка ми се шегуваше, че ще сложи бележка " Залото нямам, парите ги изхарчихме. Моля Ви не разбивайте вратата, че и за нея няма пари за ремонт", а аз и казвах, че всеки уважаващ себе си крадец ще провери и ще върне отговор "Извинявайте другарко, трябваше да проверим"  Joy

Елспет, сигурно е ужасно да не се чувстваш спокоен в собствения си дом.
Сисии, честито за новото жилище. (пак ще кажа, че благородно завиждам). За съжаление, не познавам хора, които да отговарят на твоите изисквания.

Не съм чела още темата за опасните шишета. Мисля да я прескоча този път. Иван пиеше извество време от чаша с накрайник сега  само навън от шише със сламка, за да не се полива. Може би направо ще разкарам шишето...

Ваньо е вече на градина след варицелата. Сутрин отново е голямото тръшкане и рев, вечер го намираме в прекрасно настроение, обяснява, че в градинката е хубаво и утре пак ще ходи, но щом дойде "утре"-то .... няма никакви положителни спомени.
На всичкото отгоре сега аз съм с варицела...

# 126
олееее, диди, много ми е мъчно за теб. дано не е много зле  Rolling Eyes

# 127
Диди, стискам палци да минава бързо и с по-малко пъпки.
А иначе и Кити е така. След един месец при баба, сега сутрин е рев и пазарлъци още от вкъщи. Но вечер е спокойна. И пак е сополива. И тази сутрин се и разкашля. Та май пак сме болни, нищо че според докторите не сме.
А за тези шишета - Кити не сучеше, аз използвах всичко на Авент и не съм видяла темата. Сега и да се шашкам няма да оправя нещата. Мога само да се надявам, че няма да има последици.
Елспет, гадничко е. И нашия апартамент се бяха опитали за отворят, но са спрели. Защо не знам. Мисля си, че са били хлапета - наркоманчета и че са се пробвали ей така. Сега все ме е страх да не се повтори и да не успеят този път. Не че има какво да вземат, ама стреса си е стрес.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 09:16 от buba_katinka

# 128
  • Gabrowo->Sofia
олееее, диди, много ми е мъчно за теб. дано не е много зле  Rolling Eyes
Още не е зле  Wink даже ми е весело. Проблемът ми е, че тази седмица имам няколко крайни срока свързани с участието на фирмата ни в Автосалона през юни, шефа ми заминава в командировка в чужбина за няколко дни, а от вкъщи ми е малко трудничко да координирам всичко.... Вчера май счупих рекорда по брой и продължителност на разговорите по мобилен телефон. Може пък да и облъча пъпките и да минат по-бързо  Joy

Невероятно, но факт. Днес Ваньо е влетял с кеф в детската...

# 129
Ооо, ДидиHug! Ти очакваше, ама пак е гадно.
Сиси, честито!!! С много любов и деца да го напълните!!!
Ели, много е гадно това! Преживявала съм го няколко пъти преди години.
Канеста , усепх днес!
Шишетата - не ползваме поне от година, може и повече да е. Пием от чаша, сламка, шише навън.
При нас, аз съм десети ден на белтъчна диета - резултат има и e много обнадеждаващ/обаче аз имам и много да свалям/. Кипя от енергия. Чакам си доставката на кростренажор на kettler. Имам си и първите поръчки за изработка на шапки от електронното магазинче.
Децата са здрави. Ванко има грамота за най-бързо четящ ученик, вълнува се, че скоро свършва училище. Отива на зелено училище в Рила. Гошко напоследък много ме слуша/тук изключвам скачането от скрина, раклата и всичко удобно за качване над неговия ръст/, станал е много разбран и подреден. Играчките се вадят от една къщичка в детката по кутии и пликове, играе се с тях и после се събират/тук подсещам понякога/ и пак в къщичката.
Някой спомена среща?

# 130
Здравейте всички Simple Smile Накратко за Сиатъл. Америка не е любимата ми страна и няма шансове да стане такава. Климатът е като в Холандия. Превалява често и не е много слънчево. Много зеленина и цветя. Супер шопинг за всички ни. Цените на козметиката, която аз ползвам бяха 1/2 от тукашните заради евтиния долар. Накупихме много дрехи на Ния и на нас. Също сандали и спортни обувки. Аз открих нова любима марка дрехи за себе си Ann Taylor. Накупих си доста неща от магазина. Сестра ми и хлапетата са супер. И дотук свършва хубавата част на пътуването.
На 3-тия от 9 дни получих силни болки в корема. Щях да умра. Нямах никакви лекарства. Ходих на лекар и само с едно леко попиване на корема ми изписа някакви хапчета от които ми стана още по-зле.....та се отказах от услугите на тяхното здравеопазване. Ядох препечен хляб и чай 6 дена, мерех си температурата през час да видя да не започва някакъв възпалителен процес, пиех Викодин (лекарството на д-р Хаус), който се изписал на сестра ми като е раждала и чаках с нетърпение да се прибера в БГ-то.
Кацнахме, хвърлихме багажа в къщи, погушках Ния и се изстрелях на доктор. Стомахът ми се беше раздразнил яко и от него са били основните болки, като добавка се е активирал и колита ми, абе веселба. Сега ще пия 1 месец лекарства за стомаха и надявам се всичко да премине.
Така, че имах безсъници в Сиатъл, за съжаление не най-приятните. Както каза мъжът на сестра ми - не ми е понесъл тамошния климат Simple Smile
Милейди 3-тата покана разбира се Simple Smile
Тити много добре изглеждаш Heart Eyes Охохо, само си представих как ти вдига роклята за да целува бебето  Joy Ния също е ужасна. Миенето на косата е най-ужасното нещо на света за мен. Само като й намокря косата леко и изпада в истерия, започва да скубе кичури коса в яда си и пищи. По същия начин се държи и когато я реша. Полудявам просто.
Доминика как е Ади?
анелето моите съболезнования за баба ти!
Олгарита чакаме новини от теб Simple Smile
Поля голям хубавец е тоя Поло Simple Smile
буба катинка браво за изпита Simple Smile
Майче голям екшън ще си заформите. Честно казано отсега ви съчувствам  Peace 7-8 дни. Да бе!!!!
 Joy развесели ме Петра Simple Smile)))
Сисии моите архитекти са много добри и не отказват работа, но за съжаление поемат доста неща и ако си спомняш голяма част от забавянето беше заради тях. Честно казано не ти ги препоръчвам. От опит мога да ти кажа, че е по-добре да наемеш архитекти, които да направят проекта и отделна фирма която да го изпълни. При нас беше така - архитекти и строителна фирма, като собственикът на фирмата беше супер отговорен и ангажиран човек. Въпреки всичко обаче докато ние не се заехме да ръчкаме всичко и всички нещата не ставаха както трябва. Ако искаш на лични можем да продължим темата.
То вашето е тризонет, а не мезонет. Ако не бъркам нещо де.
Елспет ужасно е просто! Много гадно усещане! СОТ нямате ли?
Дидди ей не те подмина варицелата. дано я изкараш по-леко  Praynig

# 131
kanesta, надявам се, че всичко е наред с резултатите в София!
Диди неприятно, но няма как, а дано дългите разговорите са от полза! Wink
Елспет, много съжалявам и дано никога не се случва отново и наистина, ако нямате СОТ помислете за това и въобще за някакви по-сигурни мерки, макар че решат ли, винаги ще намерят начин да влезнат! Тук където живеем в момента съседите 3 пъти ги обираха, наши приятели няколко пъти, като единият докато спят.
Били, успех в новите начинания!  Peace Радвам се, че се чувстваш добре!
майче, пиши на лични координати на твоите хора, може пък да си паснем, само се чудя при бартер какво ли ще искат в замяна!?  Laughing
еххо, да тризонет е, макар че тази думичка май архитектите не я харесват много, защото мезонет идва от френски и означава малка къща, независимо дали е на 2, 3 или 5 нива, а тризонет не идвало от никъде, побългарено. Георги измисли друга думичка - апарТРИмент и често я използваме. Simple Smile Ще ти пиша на лични.
Жалко за кофти преживяванията в Сиатъл, но пък шопингът си е заслужавал! Wink А за Викодина (Вайкодина) винаги ми е било интересно като страстна фенка на Хаус, помагаше значи?! Wink

Благодаря на всички за пожеланията за апартримента!  Hug Но наистина отсега се започва трудното и когато го почувствам истински свой дом, тогава ще черпя официално! Wink
Среща - нас не ни бройте, защото Юлиана не е в София, но когато си я прибера с удоволствие! Heart Eyes

# 132
  • Там където има любов
exxo - много  е гадно да ти се случи такова нещо по време на почивката а още по гадно заради пътуването, но може би поне заради пазаруването и сестра ти си е заслужавало Sad
diddi - дано бързо да се оправиш и да не ти се отрази на работата. като си спомня март месец Дейвид каква шарка изкара направо ме е страх да си мисля ( с над 500 пъпки по цялото тяло) и много белези

за шишетата не коментирам като си представя че всичко вече е отровно и вредно и дрехите включително не искам да се вълнувам и аз само се моля на моите деца да се размине

Сисии - едно честито и от мен. пожелавам ти на финала да изглежда точно както си си го мечтала и да има много любов и разбирателство
*MILADY* - за свадбата настина мога да ти дам някой идеи но това че си си наела вече агент е най доброто което можеше да направиш браво

е аз все по рядко влизам и не успявам да следя всичко, започнах курсове по английски а от 1 юни започвам и работа и направо ще се разбия ама само за малко няколко месеца и после ще вляза в релси. само да ви кажа изречение от свекърва ми като ми даваха детето след връщането ни " имай в предвид че всичко сме му купували нищо не сме му отказвали само и само мир и спокойствие да има от тук нататък вие се оправяйте"     можете ли да си представите  -    романтика
ей ти цена че хайманосвам без детето

# 133
sunny_777 яка свекърва имаш  Joy
Сисии Викодина (така го наричаха във филма) си е яка дрога и помага Simple Smile

# 134
  • Gabrowo->Sofia
ех, еххо ... единствено ми остава да пожелая следващите "безсъници в Сиатъл" да са щастливи
sunny_777, поне си признава жената, така може да оцениш ползите и рисковете при следващо "ергеско" пътуване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт