През СЕПТЕМВРИ ще проплаче наш'то мъничко юначе

• 12 303
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Привет, любими мои! Как сте? Малко тихичко тука тези дни, празници ли е там?

Пътувайте си спокойно, бебетата са предпазени в корема. Само се раздвижвайте по често и не забравяйте да пиете доста вода. Иначе се забавлявайте.

Днес, след огромно търсене и ходене като луда си купих двете чанти за пътуването! Не можете да си представите колко ми олекна. Дирила съм последните няколко седмици и май накрая ми писна. Но от чантата (тип раница) за самолета съм много доволна - доста подплънки, място за лаптопа и камера и глупости. Джобчета и място за всичко...и отгоре на всичко изглежда добре. Ще си е ясно че съм турист, но поне ще ми е удобно.

А! Направих много хубава баница за обяд и я излапахме цялата. Огромна тава!

Стига ви от мене.

# 181
Шийлооооо!щи кажа аз стига ви от мен JoyСамо ни пускаш мухите за баници,козунаци и се омиташ hahaha
За шофирането-и аз съм всеки ден зад волана и не ми пречи/с изключение на един единствен път,когато се разсеях и щях да нацеля колата пред мен Sick/Веч е права за хормоните май......щото за 15г не съм правила такива глупости EmbarassedАко обаче сте с контракции,или имате други проблеми с бременността,не е препоръчително да се друсате в кола.

# 182
Сега, да ви изкомандвам!  Laughing
Строй се, преброй се и бегом да се разпишете в Блога. Със Суиткидс мама поставихме началото.
Няма страшно - не боли. Ако имате нужда от помощ - сме насреща.
Весел уикенд на всички! Peace

# 183
Ми знайш каква убава стана! Хрупкава, но масленка (повечко масло сложих този път) и мекичка отдоло. И сиренцето беше българско...много добре ми дойде. Вие поне може до баничарката да отидете и да си купите готова. Аз ко да правя?

Сега ми се искат мекици и понички...а може и сирене по шопски...или пилешки сърчица на тавичка. Леле, ще си стана мецана в България, офицялно е.

Айде, стига ви от мене Wink

# 184
Шийло, шса строяваме с тебе. Квой тва меню дет го зареди! Joy
Аз вчера пък огладнях за пържени филии и звънях на майка да ми каже рецептата и.... hahaha
После плющахме като прасенца. ooooh!

# 185
Кво му е на менюто?  Joy

Не ми се е случвало преди, но сега много български неща ми се ядат. Сигурно защото знам че ще си ходя и нема оправяне.
И на мене ми се похапваха пържени филийки, но се спирам, че ако ги направя, ще ям като ламя.

# 186
Аз да питам в този blog в полетата Title и Tags какво трябва да се пише или пишете само в голямото поле? newsm78

# 187
Аз да питам в този blog в полетата Title и Tags какво трябва да се пише или пишете само в голямото поле? newsm78
В Title пишеш примерно ника си тук и истинското си име, което се явява заглавие в твоята част.
В Tags няма какво да пишеш - това са тип думи, чрез които работи търсачката на сайта.

# 188
Благодаря Веч за бързия отговор Peace

# 189
Ох не зная защо но на мен ми отваря да чета представилите се мами но нямам опця да добавя за себе си!!!Мога да напиша само коментар!Много странно! newsm78
При мен няма Title oтваря ми се представянето на сладката мама Веч и до там!!Май не правя нещо като хората!Язък че съм завършила с профил информационни технологии-за смях станах!! #Crazy

# 190
Здравейте дружинка,ще пиша и аz там,но сега иzлиzам,че тука е хубаво времето и не ми се иzпуска пак,Вечка zнае,тука хубавото време е zлато..Ма мойто истинско име вече го zнаете  Wink ..И снимка пак ще сложа,че мина месец от първата,обещавам.
Аz след тоя преглед купих една роzовка шапчица,от вас чух,че било хубаво..И съм решила след другия,който е на 28.05,ако пак ми кажат девойка,zапочвам,zащото вече ще съм в седмия,живи и zдрави.А аz нямам нищичко zа бебе тук и няма от кой да получа,поне на първо време,така че сама ще подготвям всичко.Е zа паzара с таткото де  Hug ,оставям ви zа сега..
P.S. и при вас ли иzлиzа,че временно сайта е иzвън строя,работят само форумите?

# 191
Ох не зная защо но на мен ми отваря да чета представилите се мами но нямам опця да добавя за себе си!!!Мога да напиша само коментар!Много странно! newsm78
При мен няма Title oтваря ми се представянето на сладката мама Веч и до там!!Май не правя нещо като хората!Язък че съм завършила с профил информационни технологии-за смях станах!! #Crazy
Мирка, като отвориш главната страница (Номе) там имаш към Блог опция Адд ню коммент. Така се почва.

# 192
Аз успях newsm44 справих се вече и мен ме има в блога,много яко така ще има информация за всяка мама Flutter

# 193
  • София
Привет!   love001

Вчера, преди да заспя, измислих ново заглавие за темичките ни, което, вярвам, ще се хареса на всички мами, притеснени за килограмите си-
"Септемврийче щом роди, мама пак ще се втали"  Laughing

Гледам, вече пазарувате за бебетата. Аз съм в голяма чуденка кога да купуваме количката. В Продавалника постоянно излизат разни примамливи оферти.  newsm78 От една страна, не ми се ще да държа количката още отсега вкъщи, само да заема място; от друга, когато реша да купувам, може да няма добри предложения.... Thinking

Асе,тъкмо чакам една туника за бременни от Продавалника.  Peace

Веч, мисля, че си изплашена от инцидента и затова не ти се шофира.  Напълно нормално! Струва ми се, че като мине малко време, ще яхнеш пак колата.  Simple Smile

Блогчето в сайта придобива вече много приятен вид.  Peace Хайде, престрашавайте се и пишете!  Grinning

# 194
Абе,кукли-припотих се докато се натъкмя и аз в блог-чето CrazyАма успях,де Laughing
Суит-много ми хареса заглавието на новата тема/че тези килца са болна тема на повечето от нас  animal085
Хайде да видим сега Шийла дали ще се докара в албума,дето много писка за снимки Joy Heart Eyes/Ще ти яде дупето бой,Шийло-и снимката на мъжеството на момчето трябваше да те тормозим да сложиш Naughty/
Нищо не съм пазарила за дребната.....обаче така се изкушавам като мина край детски магазин #CrazyТо такива красоти,особено за момиченца smile3508

Общи условия

Активация на акаунт