Великден отминава вече, гука и се смее Мартенското ни човече!

• 13 091
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Честити месечинки на бебе Яна и бебе Мария!

Ние утре ще си направим разходка в зоологическата градина.  Laughing

# 16
Запис и от мен.
 Ние никъде май няма да ходим през почивните дни, колата я блъснах като бях бременна и вече  е хубаво да се побоядиса малко Sad Така че редовно май ще се появявам тук.
И още да се оплача - от тези козунаци пак дръпнах нагоре с килограмите, кошмар. То дето колкото съм висока, толкова и  широка, ама и сега... И с кърменето не може да се пази кой знае каква диета, абе живи и здрави да сме, пък другото после ще му мислим.

# 17
момичета, ние утре заминаваме за първи път на почивка с Янес за 18 дни. досега събирахме багажа и сега като погледна само що вадънлък е...  Shocked #Crazy. занимавах се с това точно 4 часа (с прекъсване за вечеря). дано само не съм забравила нещо. в краен случай ще купуваме каквото ни трябва.
а иначе моето слонче е вече почти 6 кг и понесе много добре първата имунизация. даже с баща му се бъзикахме, че трябва по-честичко да му бием по някоя ваксина- толкова кротък беше и толкова добре спа  Laughing Laughing!
стискам палци да е хубаво времето, за да си изкараме добре, а и за да се наслаждаваме всички на месец май   bouquet!

# 18
  • София
Айде и аз да се разпиша на първа страничка  Grinning
Ние сме по цял ден на вън и не смогвам много да пиша, но пък чета!
Миран, приятно изкарване!

# 19
И аз се записвам в новата тема.
Натали преди малко хапна и сега спинка и аз реших да драсна някой ред че не се знае после дали ще мога.
Приятно прекарване на всички които ще пътуват.
Честит рожден ден на Тинчето с малко закъснение   bouquet
Честит ден на труда

# 20
  • Бургас
Добро утро и от нас!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ,КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА 2 МЕСЕЦА!
Миран,весело изкарване и дано бебето само да спинка в колата,както беше Мария!
Благодаря на създателя на темичката,много е свежа
.

# 21
  • Пловдив
 Party

# 22
честити месечинки на :Никола-3250гр./51см - мама Ninka_pav ,Тодор-3000гр./49см. - мама stankova82 ,Мартин-3300гр - мама Isihia80
Никол-3170гр/49см. - мама mamit  bouquet

# 23
Честити месечинки на Никола на мама Нинка,Тодор на мама Станкова,Мартин на мама Isihia80 и Никол на мама мамит.Нека да са здрави, щастливи и много послушни малките сладурчета.
Марги, ние сме били.Отивахме на разходка в Борисовата градина.Честно казано е голямо приключение от Руски паметник до там - то не бяха паркирани на тротоара коли, строежи,подлези, които изобщо не са пригодени за слизане с количка......На всичкото отгоре бебка беше много нервна и за пръв път рева навън, та се наложи да я нося на ръце и след 10 минутна разходка в парка установих, че памперса е пропуснал и е мокра до врата smile3511 Тъй като вече не беше толкова топло, хайде обратно към къщи.Не зная какво да правя вече с тези памперси.Дали пък трябва повече да ги стягам? newsm78 За залъгалката,аз се опитвам да я науча да смуче залъгалка, защото иначе си смуче палеца - направо го лапа целия до дланта Shocked Shocked Shocked НО залъгалката я мрази от дъното на душата си Sick За домакинската работа сме на същото дередже(хе,хе за пръв път я пиша тази дума) smile3506
Леонисима, Неса също спи неспокойно понякога - и маха с ръчички, и си отваря очите, сумти и какво ли още не.Аз питах педито и каза, че всичко е ок. В Токуда неонатолозите са на същото мнение - споко.
За захранването - определено ще е по-късно след 4-ти, 5-ти месец.
Ние май се обриваме от слъцето - съвсем ситни пъпчици само по лицето, а й салгам слънцезащитно кремче. newsm78
РониБони, големи усмивки раздава твоята сладурана, да ти е жива и здрава.
Лек път на мами и бебоци, които заминават за празниците.Искаааам и ааааз.Ама ще съм си самичка - нашите и сестрите ми заминаха,почти всички приятели също, а мъжът ми е на работа всичките дни.(вчера се прибра в 22.30 от работа, а е тръгнал в 7.30 сутринта) smile3516

# 24
Zdraveite i ot nas-Isihia80,pi6a vi ot Smolqn nie sme ot 10 dena na po4ivka i o6te malko 6te ostanem,prosto ne e istina kak malkiq spi bez problemi v planinata a v varna e dosta nespokoen
4estiti mese4inki na vsi4ki i vi blagodarq za vnimanieto,nqmam kirilica,lek i slan4ev 1 mai na vsi4ki

# 25

Честити месечинки на бебоците!

Полим, какво да ти кажа, нямаме пъпки по тялото, но по лицето са ужасно много и с гнойни връхчета, освен това има секрети в носа и очите. Моля се да се разминем с антибиотика. При вас какво се оказа?

# 26
Привет и от нас Simple Smile
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ
Ние бяхме на вилата за Великден и малко съм изпуснала,но днес наваксах
поздравявам всички които имат и са имали поводи,да сте много щастливи
В петък бяхме на консултация:вече сме 4,850кг и 56 см,но нещо не ни е добре носа и ни взеха секрет,оказа се стафилококи.Няма спокойствие....
    При нас нагости ни е сестрами с племенниците,та ще правим малко бебешки разходки и пак ще изостана в темите.
Много слънчеви дни за дълги разходки пожелавам на всички

# 27
  • София, Борово
Добро утро от нас!
Благодарности за новата тема - прекрасна е! Hug
Честита месечинка на всички бебки от вчера и днес, както и на тези, които са родени на 31 март, а през април няма такава дата. Да са живи и здрави, да са усмихнати и щастливи
 Misc Baby Bottle pacifier   Party Time
Галинка, на нас доста често ни се случва това и затова ходя с по 2 чифта резервни дрехи и пампи.
Смених Памперс с Либеро и определено Либеро по-ми харесват. Имат си ластиче на гърба.
tanzen, дано не ви се наложи да пиете антибиотик. Стискам палци.
Весело изкарване на всички, които ще пътуват. Flowers Sunflower
Слънчев ден и хубави разходки на всикчи Flowers Four Leaf Clover sun

# 28
  • София
Добро утро!  bouquet

Благодарности за хубавата тема! Hug

Честити месечинки на Никола на мама Нинка,Тодор на мама Станкова,Мартин на мама Isihia80 и Никол на мама мамит-да са живи и здрави и много щастливи дечица!

На нас във Вторник ни биха ваксина и бебо хич не я понесе добре-вчера беше много нервен,много тъжен и плака много.Освен това коликите ни се засилиха много,вместо да минават. Sad
 Иначе е 5960 гр. и 60,5 см.

Онзи ден ходихме в една ботаническа градина.Качих малко снимки,та на който му се гледат красиви цветя-започват от тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&view=1&photo=41

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 11:59 от angels_zg

# 29
Да се запиша преди да сте изписали темата:)
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТРУДА и честити месечинки на бебоците:)

Бела ми е много странна от вчера. Започва да яде нормално и след около 5 минути започва да се гърчи, да плаче и не иска повече. С триста зора набутвам още на няколко пъти. Даже днес пробвах да й дам от шише, ама изобщо не пожела. Тя и преди се гърчеше, ама поемаше доста повече преди това, а и сега плаче... гърченето не й е като от колики... от коликите се сгъваше, а сега се опъва... абе дано престане, че какво ли не ми минава през главата като вземе да ми прави номера...
 Иначе започна да се заглежда в разните играчки и им говори нещо, много е сладка.

Мислим да идем до Банкя. Мислех си за Галюшка, ама и нямам координатите. Хубаво щеше да е да се видим...

Хубави празници ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт