Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете ви за това лято?
Какви са вашите впечатления от раждането?
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете ви за това лято?
-
Какви са вашите впечатления от раждането?
Участниците във форума споделят различни истории за раждането, включително подробности за теглото на децата, продължителността на бременността и условията по време на раждането. Някои също така споделят забавни или неочаквани моменти от този период. Темата за раждането е обширна и включва различни лични преживявания и гледни точки.
-
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
Няма пряка връзка между количеството наддаване на тегло по време на бременност и теглото на бебето. Някои жени наддават по-малко, но раждат по-големи бебета, докато други наддават повече и раждат по-малки бебета. Обикновено първите килограми се губят лесно, следващите отнемат малко повече време, а последните могат да бъдат най-трудни за сваляне.
-
Какви са основните принципи на ислямската религия по отношение на семейните отношения?
-
Какво е значението на името Линда?

Иначе се радвам на племенника, но за 1-2 часа 
Мъжете са им прилични и хубави има дори или поне симпатични, но жените мн рядко явление да има хубава
Като гледаме празненства, танци-манци и като ги гледам как друсат едни разплути баджаци и гърди (дори да са слаби , месото им виси отпуснато и се люшка във вихъра на танца) , едни широки като корито тазове, едни космически носове, едни букли като еклери, нацупени устни с тонове червило, грим размазан по потните лица , а вдигнали глави все едно не стъпват по земята , а мъжката компания се обръща към мен "виж какви са хубави нашите кюрдки", аз така
и естествено веднага казвам какво мисля по въпроса , а те си мислят, че от завист така казвам 
а то и моята Салма веднъж си пъхна една хумса ,нагут и като ,започна да набъбва леле
едвам я извадиха с пинцет добрра че на добър доки попаднахме в спешното а иначе п принцип тука дават да помиришат малко черен пипер и като се кихне всечко пада
само като на пазар са акаш с часове и накроя една бележка ти дава
нито пише седмици ниттто сърцебиене абе дай боже всичко този път да е добре
но ме страх много. Знам, че баща ми ако разбере ще има война, но за сега съм решила на никой нищо да не казвам, защото съм решила да не се задълбавам толкова мн в отношенията си както с Ахмед. Но в момента наистина се чувствам много добре, когато е до мен и мн се радвам, че го има в живота ми. А той толкова е щастлив сега ( и аз) все още не вярва, че му дадох шанс и като се прибрал вкъщи е казал на приятели, сестри, братовчеди.
значи се престраши. А за думите кога помня, кога не, на моменти. Ей сега и на англ. ми бягат едни термини, просто блокирах.
. Едно е да се иронизира някаква специфична особенност на даден народ ( ние колко анекдота за бай Ганьо си имаме и им се радваме), друго е просташки и расистки вицове. Но това за резанките и лягането изобщо не е било мъжка постъпка 

Привет, хубавици!
Харесвам ги много, купих и една за мене си - да си вечерям в типично български стил. Купила съм и керамични чинии и купички, но тях не знам как да изпратя - и няма ли да се изпотрошат.... 
Щастливка е моята "двойничка"

А на лигльовците не само тълкуват секс, ами като кажеш любов и чувства ти се смеят от всякъде и те питат тииии в кой век живееш... Но аз съм на мнение, че жените са си виновни - с лекото си поведение и като се предлагат и дават на всеки... не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!!