Диета - Японско чудо - 14 част

• 14 589
  • 153
  •   1
Отговори
# 105
Казаха ми за запек да изям едно киви. След 3 часа имаше много добър резултат  Peace Но вече ми се струва, че нищо няма да сваля Sad Днеса трети ден, а нито и килограм по-долу, а толкова много гладуване...
А знаете ли, че съдържанието на червата е около 2-3кг. След толкова глед сякаш дори и червата не са ми изпразнени  ooooh!

# 106
да ви се оплача и тук, днес ми е 9 ден напълно стриктна диета, пия и по 4 капсули Карбослим и съм отлабнала само 3 кила!!!!!

Никога повече няма да я правя тази диета... Аз 5 кила свалих със ударната на Дюкан за 7 дена

# 107
Да и на мен много ми я хвалят тази на Дюкан. Сега смятам да направя тази, а после ще премина на неговия хранителн режим.
miro_slava_ , колкото време сме ги качвали тези килца, приблизително за толкова ще ги свалим. Или поне така разправят....

# 108
Момичета, аз започнах диетата в Понеделник и понеже Вторник имах прегрешения, реших да повторя втори ден (като за обяд вместо яйца изядох 1 домат и 1/2 краставица), днес кантара ми показа - 1,00 кг. Така, че аз продължавам.  Simple Smile
Чета форума и на дюканките и съм решила след Чудото да изпробвам и тяхния ударен режим, но ще видим.......
Ако с Чудото достигна желания резултат, ще съм много доволна.
А аз искам да сваля 10-12 кг. Първия падна, да видим и останалите.  #2gunfire
А ние сме тук, за да се подкрепяме.
Така че пожелавам на всички хубав и отслабващ ден Joy  Joy  Joy

# 109
да ви се оплача и тук, днес ми е 9 ден напълно стриктна диета, пия и по 4 капсули Карбослим и съм отлабнала само 3 кила!!!!!

Никога повече няма да я правя тази диета... Аз 5 кила свалих със ударната на Дюкан за 7 дена

Мисля, че 3 кг за 9 дни е добър резултат, драстичното и бързо сваляне не е много полезно.  Но ме заинтригува с тази диета дюкян, може и аз да пробвам ударния режим, защото ми трябва да сваля само 5 кг.  Thinking Peace

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 12:08 от Анонимен

# 110
dollface , много я хвалят. Вчера говорих и с една позната и ми разказва, че едни нейни приятели свалили доста-жената -8 кг, а мъжът -13.Аз също съм решила да я пробвам, но като приключа с чудото.
И хубавото на Дюкян е,че след това има режим ,при който да задържиш постигнатите резултати.

# 111
  Hug здравеите.записвам се и аз при вас,с надеждата тоя път да успея.пробах я/силно казано/тая диета преди 2 месеца,но издаржах 1 ден Embarassed,на втория ометох цялото коли4ество предвидено за диетата/без яицата/,бях си закупила жси4ко за 1 седмица.просто ям много,и на 4есто,по4ти постоянно дъвча не6то,ядки,самал,ка6кавал,кафето го пия много сладко,6околади,вафли4ки...абе   Crazyпреди да забременея бех 50-52кг.по жреме на бременоста ка4их 30,свалих парвона4ално 23,сеха пак съм качила и съм 65 ooooh!.по4вам я кажи-речи от сега Laughing,пила съм кафе , 1/2 домат+1 парченце салам.не е по диетата,но важно е количеството,а и правих малко упражнения.да но тоя път се полу4и Praynig

# 112
Дано, mihaela-stella !
И аз на това се надявам. Решила съм да се притегля чак на третия ден. Дано има така желаният резултат.

# 113
Предлагам на всички диетуваши да си направим справка с фазите на луната
http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm.
Аз 4-ти ден и съм свалила 1кг, че нямам търпение и се претеглих, но може би защото луната е във фаза към пълнолуние и свалянето било трудно и не дълготрайно. Ето прочетете! Но въпреки това ви желая успех  Peace

# 114
Здравейте.От днес съм на моно диета за 7 дни,след това се завръщам тук за 2 седмици.  Grinning Heart Eyes Успех на всички!

# 115
Аз съм кармачка, има ли някой друг който да кърми и да е на диета?
Преди години съм правила тази диета и съм много доволна. Сега също мисля да я почна, но се притеснявам да не ми намалее кърмата.

Кажете нещо по въпроса за кърмене и диета ? newsm78 newsm78 newsm78

# 116
Здравейте, япончици аз пак се кльопвам при вас дано само да не си диетувам самичка.  smile3516 Мармашотка, мисля, че не е добре да правиш такава строга сиета докато кърмиш, особенно ако бебчо още е малък. newsm32 Хайде момичета някои желаещ да ми прави компания? На мен днес ми е 2-ри ден обаче прецаках работата одеве изядох 1/2 пица и 2 чаши прясно мляко. А ако имате проблеми с  Toilet яжте салата от зеле и риба вместо месо или шунка аз така правя и днеска цял ден съм си в 00.

# 117
Здравейте и от мен!
На мен ми е пети ден/малко му поотпуснах края почивните дни Embarassed/. На третия ден бях свалила две килограма.
Искам да ви попитам нещо-вие хапвате ли плодове през деня?Защото ,аз само по тази начин издържам. Прочетох в една статия,че могат да се ядат колкото си поискаш плодове и естествено се хванах като удавник за сламка  за този факт.
мармашотка , и аз смятам,че не е удачно да правиш диети, докато кърмиш. При такъв режим се изхвърлят токсините от тялото и всичко отива директно в кърмата ти. По-добре опитай да се храниш рационално и здравословно, остави диетите за после.

# 118
 wavey Аталанта май сме само 2-чките за сега. Ти калко кг си отслабнала за тези 5 дни? Аз днес ще се опитам да полунувам уж за по-добри резултати пък ще видим докога ще издържа

# 119
  • в страната на чудесата
Здравейте, момичета.От вчера и аз съм японка.За закуска нищо,защото кафе не пия, на обяд в 13.00 хапнах едното яйце и към 15.30 хапнах друготояйце.За вечеря ядох малко телешка и малко пилешка пържола със салата от зеле.Дали не обърках нещо като хапнах различно месо?Искам да ви питам на салатите слагате ли подправки?Снощи на зелето сложих само лимон без нещо друго и не бях очарована от вкуса му.Решила съм да се премеря след 3 ден да видим дали ще има някакви резултати.Успех на всички в диетата

Общи условия

Активация на акаунт