А ние тази нощ спахме 8 ч!
Въобще купонът ще е пълен! Еййй тези дето са с първо дете момиченце - да знаете блегословени сте!!! Толкова голяма е разликата от момчето, то майчинските инстникти са и в кръвта, нищо че няма още 3 г.
Въобще купонът ще е пълен! Еййй тези дето са с първо дете момиченце - да знаете блегословени сте!!! Толкова голяма е разликата от момчето, то майчинските инстникти са и в кръвта, нищо че няма още 3 г.
. И не се притеснявайте да задавате въпросите, които ви вълнуват. Водим ви с няколко обиколки и за всяка от нас - февруарките, ще е удоволствие да ви е от полза. На мамите, които още са две в едно - успех! 
!!!
!!!Справила си се чудесно 
.И според вас да давам ли на малкия изцедената кърма от снощи насам.Аз я отделих и днес не смея да я дам,че да не направи и той някоя алергия.Според вас възможно ли е това
радвам се че всички стигнахме до тук.честито бебенце на aweke!.за стерилизирането на бутилките-аз ги правя след всяко хранене.чета,че си оставяте бебетата сами да се събуждат за всяко хранене?само аз ли я будя за да яде?
.имам чувството,че ако не я събудя и ще си спи,а така поне си яде под режим.от днес почваме вечерно хранене в 22ч.,после в 2ч. и 6ч. сутринта.така ще сме с едно нощно ставане.а като дойде време ще премахнем в 2ч. храненето и да спинка детето
.оххххххх с тая храна-ще я сменямя.тази сутрин пак ака с помоща на термометъра
-до после мами.