Желая им много неповторими мигове заедно! А както всички знаем всеки един миг с малкото човече е неповторим!
-аз не съм наясно, ама май не е много лесно след първо секцио да се ражда нормално
- по-опитните мами нека кажат, че мен вече живо ме интересува (аз вече и за второто тръгнах да мисля
). А и да продължа серията с небебешките въпроси-ако ви се пише де-вие какви предпазни мерки ще взимате като подновите интимните контакти, че аз се чудя съвсем вече-до сега беше лесно и да стане някой сакатлък, той беше желан, ама сега нещата са по-различни, поне 3-4 години бива да изчакаме......
! 

Пък и нещо не съм привъженик на презервятивите, а и от повечето получавам обриви и сърбежи от гадния латекс. 

.а за кекса-чакам да ми мине първия преглед и тогава,а засега-''по втория начин''
Кърма имам бол, гледам в рамките на 2 часа да суче само от едната гърда, после сменяме. Забелязвам, че от вчера й се увеличиха газовете и си мисля, че така й е по-лесно - да суче по-малки количества, но по-често. Някой има ли като нас?
Ей тези памперси на Pampers ще ги сменям, ужасни са, всеки път като се наака и пропускат на гръбчето, от снощи сме се преобличали 3 пъти. На вас случва ли ви се?

Може би не ги стягате хубаво горе 
Имате месечинка на 6 май
Нали на 6 април роди!
не дава признаци да му е неудобно в него-Напротив!!!
Честито на Оливия (ася20) и на Поли (Пролетна фея)