Ето ни и нас - АПРИЛки!!!

• 13 569
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Борово
Априлки, добре дошли в Родени 2008г. Hug

# 136
Ха, ха....за кекса се каня да споделя от едно известно време! След като свекито замина и се чудя аз как да подхвана темата, ама пустий срам.....аз че свалих някое и друго кило-свалих, ама има още доооооста да се желае и аз се чувствам хипер гнусна и ме е срам! И си викам на акъла-къв секс, кви 5 лева-ай ме е пипнал моя любим по гърдите-то ще почне да шурти от всякъде, да не говорим от време на време как закоравяват  Mr. Green, ще вземе да си счупи някой пръст докато пипа  Laughing! Корема ми има малко странна форма все още, да не говорим за секси ластичните гащи Ала Бриджит Джоунс, пък и колкото и да е малко ме наболяват вътре карантиите още! И на последно място, дето вика sisee с туй кървене-аха съм си помислила, че вече няма никой и аааааайййде пак с нова сила започва! Та за какво си говорим ми кажете....в крайна сметка "оправихме" нещата по втория начин  Mr. Green Mr. Green!

# 137
helenblondy , точно същото исках да кажа за мъжете - все едно аз съм го писала    Peace Peace Peace
А за кекса - ние ядохме още преди две седмици
Нищо, че съм като слончето Нели    smile3535 smile3535 smile3535
Е, не че беше нещо особено, ама...........Все едно ми беше за първи път братче - тренировка му е майката - все едно бях зарастнала там отдолу    #Crazy #Crazy #Crazy
Ей нищо не съм свалила
А си мислех, че ще мога да си нося дрехите от преди това

# 138
P.S. Както и предположих с триста зора изцедих 90-на грама кърма от двете гърди, а преди 3-4 дни изцедих 100 само от едната, тогава тези 100 си ги е изпапкала без проблем, аз оттогава насам и давам само от едната - че как да му стигнат на детето и няма да плаче докато заспива   Cry Cry Cry, а постоянно се наливам с чайове, мляко, сокове... как да си увелича кърмата???

Alikazia, не съди колко кърма имаш по това колко изцеждаш. Аз едва изцеждам по 20 мл., а Виктор е само на кърма, наяжда се за 10 мин. и наддава като по учебник. smile3501
А за секса и аз днес точно това обяснявах на таткото, че с това недоспиване и липса на време за каквото и да било изобщо не съм се сещала за интимности.  luvbedВсе пак той е оптимист, че след 40 ден нещата ще си дойдат на мястото. Дано!

# 139
за секса ,май няма да се реша скоро.едно ,че ще ми стои единия конец който имам /щял да падне втория месец / ами като се погледнах с едно огледало ми то май имам нужда от още шевове.дали след време се позатваря ......... Embarassed???
иначе мъжът ми е перфектен /пу, пу, пу да не го урочасам/ прави всичко .сменя памперси ,прави храни ,мие и преварява шишета ,става на три часа нощно време да храни ,държи го да се оригва ,облича ,съблича и още много неща.редуваме се де ,не ги прави само той .когато е свободен се прибира и аз излизам на кафе .но все пак ни е второ и много неща ги знае от първия път.важното е и вие да ги карате да правят това ,онова и като свикнат един път и после няма проблеми. Naughty Laughing
и ние сме на нан и мисля да го сменям с милупа ,защото ми казаха ,че от нана много изкуствено едреели.чували ли сте такова нещо???
Alokazia и нашите очички още жълтеят .ще видим на консултацията какво ще кажат.
.

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 22:52 от КРИСИ

# 140
моля ви за бърза консултация сега като къпахме александринка, видях точно на усничките на влагалището й една раничка - тя е като цепка, все едно като се порежем. Това е сигурно от урината, а уж редовно й сменям памперса. Някой беше споменал за кремче за ранички по гениталите? Дали ще ми свърши работа? Нашите докторки отсъстват до 7 май. Сега си обяснявам защо вчера и предния ден беше такава ревлива и все едно я болеше - а тя милата докато пишка и я е парело... cry

# 141
  • Канада, Монреал
pepa_ilkova
открих в нета едни хомеопатични табл. за колики, ама нещо ги няма в  аптеките- чували ли сте ги?
http://papagal.net/index.php?main_page=popup_image&pID=1815& … 3408bae63be9ab598

http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1815

veni-b, по принцип тези таблетки за колики ги има в Piggy`s house, за другаде не знам Simple Smile

# 142
  • София
моля ви за бърза консултация сега като къпахме александринка, видях точно на усничките на влагалището й една раничка - тя е като цепка, все едно като се порежем. Това е сигурно от урината, а уж редовно й сменям памперса. Някой беше споменал за кремче за ранички по гениталите? Дали ще ми свърши работа? Нашите докторки отсъстват до 7 май. Сега си обяснявам защо вчера и предния ден беше такава ревлива и все едно я болеше - а тя милата докато пишка и я е парело... cry

Ние се мажем "отзад", но с кортикостероид. За това името му няма да ти казвам. Пробвай с всякакъв цинков крем - Бочко например. Отвара от смрадлика също ще помогне. Също и Дефламол.

# 143
Pepa_ilkova – за повръщането тип фонтан - и Елица вчера повърна страшно много – ама мноооого – като фонтан – на три пъти от устата и от носа и аз просто...виж сега – първо – запазваш самообладание – защото Eлица почти колабира – отпусна се, затвори очички и почти спря да диша – от стрес, от уплаха, от рязкото обезводняване, от болката и напрежението...та – ако повърне малко, обръщаш главичката настрани веднага след първото повръщанe – за да не на втория път да повърне в устата си и да аспирира – ако повръща повече и ако спре да диша – тогава вече няма начин – обръщаш с главичката надолу (една мама беше писала че същото са и показали в родилния дом) и ако трябва – бъркаш с пръстче до основата на езика и натискаш надолу (основата на езика), за да си поеме въздух – това е във всички случаи, ако детето спре да диша по някаква причина – задавяне и т.н. – понякога може и основата на езика да “падне” надолу (напр. при висока температура, сил;ен рев и т.н.)– пак същото – с пръстче бъркаш до основата на езика и натискаш надолу, за да се освободят дихателните пътища...Ако е много повърнала докато бъркаш и почистваш повърнатото, с кото и е пълна устичката и не може да си поеме въздух!!! По-добре да бъдеш сурова, за да вдиша детето, отколкото да го жалиш!!! Ако е по-леко положението – ако повърне и е само отпуснато – намокри личицето със студена водичка – да се поосвести – разсъни малко бебето и го успокой – и недей пак веднага да я кърмиш!!!Остави бебето да се успокои , да си поспи – и след 30-60 минути., ако се събуди – опитай пак = но не веднага!!!И внимавай другия път за признаци за прехранване – моята като преяде и почва да ръмжи, но не се сеща да спре сама и аз я спирам – това го открих от 2-3 дни – а досега се чудих защо в края почва да ръмжи като мече...
Успех!!!

# 144
Майчета, казаха ми един лек за коликите и ги изпробвах-действа.
Аз давам вместо вода чай от анасон, но предполагам, че действа и с друг чай.
Много е просто стоплете чайчето на бебо преди да му го предложите.
Преди 1 час се късахме да ревем, но се сетих за това да стопля чая и подейства, дано и за напред да действа.
Нека чая да е малко по топъл, за да му стопли стомахчето. newsm17 newsm10 newsm32 Misc Baby Bottle

# 145
Aquariel, а сурово кашу нали също мога да ям?  newsm78
да може и него изброи че е много полезно  Peace

Ние се мажем "отзад", но с кортикостероид. За това името му няма да ти казвам. Пробвай с всякакъв цинков крем - Бочко например. Отвара от смрадлика също ще помогне. Също и Дефламол.

Абе кажете какво има толкова страшно в тези кортикостероид, и педито като ни изписа кремче за пъпките ни вика " няма да се плашите че е с кортикостероиди" Идея си нямам какво представляват и защо са плашещи? newsm78

# 146
ева-мери- моля те изчисти си кутия искам да те питам нещо на ЛС!

Кали - напиши името на тия хомеопатични табл. та да ги знаем всички  Hug Иначе предния път съм взимала Рицинус комунис , не помня какво разреждане, ама трябваше да не пия грам кафе/ а сутрин съм като парцал/ и доста други ограничения. Е наложих си ги 2-3 дни, ефект от тях не видях и се отказах.... Абе ква съм изкукала , как не се сетих за суровите ядки???? Хем предния път ги нагъвах яко ....
А сега да ви се оплача, след като се похвалих вчера че кърмата ми се регулира, да действително през деня я будих на 3,5 ч. да папа  НО СНОЩИ..... СУКАХМЕ 5 Ч НОН -СТОП  Rolling Eyes   Накря не издържах и забърках АМ - излапа го и заспа   Confused  Ейй да ви кажа то беше ужасно!!! Чувствах се като крава закачена за доилен апарат! Уж се укроти и а маха цицата - реввв и нищо друго не ще!!! За сметка на това пък не мръдна цяла нощ, сутринта бях се издула от млекце, насука се а аз изцедих 20 гр , ще си ги пазим за довечера  Wink

Нашто тати се прибра вчера / нямаше го 3 дни/ и се включи доста активно в гледането на беба! Снощи прояви инициатива да и смени нааканото пампи, ама така я омаза... трябваше да я преобличам цялата! А иначе е незаменим в помоща в кухнята и гледането на големите!

За ЛОХИИТЕ  - до кога ви казаха че е нормално да текат??? Аз съм забравила преди как беше, но сега док. ми каза - 20 дни. Аз от отнзи ден минах на ежедневни превр. , съответно сухи , та снощи тъъкмо махнах всичко и незнам , от дългото сукане ли но като текна ... че чак и котр. получих..

Относно мазането на гениталиите- вътре знам че не бива да се маже! Пробвай със смрадлика или лайка!
А кортикостероидите имат доста странични ефекти, та за това са "страшни"! Само че от няколко дни мазане няма нищо страшно!

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 07:32 от veni-b

# 147
  • Popovo
И Гого беше с пъпки по дупето, уж сменям редовно памперса. Купих Бочко и след второто мазане вече имаше ефект.
Мога ли да ползвам това кремче постоянно или да мажа само когато има пъпки?
А тия колики ще ни побъркат, до обяд е спокоен и спи хубаво и си гледа детето, но след обяд и нощем е кошмар. Ще взема да пробвам с топло чайче и аз.
А за секса, само като се погледна в огледалото и се отказвам и лохии имам още и един конец който не е паднал. И не на последно място мнооого ме е страх, че то първия път май ми беше по-лесно, а мъжа ми само ме обикаля горкия като разгонен котарак.
За мъжката помощ, помага ми в къпането, той го съблича, но не може да го облече, памперси може да сменя, (само да не са наакани), гледа го когато е спокоен, но когато се разплаче се панирва и ме вика.
И да се похваля, миналата вечер излизахме с приятели на заведение, верно, че беше само за час, но оплакнах душата и понеже ми беше много притеснено излапах всичко което си бях поръчала горещо, че да мога да се прибера при детето. Хем ми се излиза, хем като излезем ума ми все при Гого и искам в къщи при него. Луда работа сме това жените.

# 148
съни сменихте ли нана? ащото и аз мисля да го сменям с аптамил.започнахме да акаме по един път на ден .

# 149
  • Русе
съни сменихте ли нана? ащото и аз мисля да го сменям с аптамил.започнахме да акаме по един път на ден .

Аз смених НАН-а и да ти кажа,че съм много доволна.Ние от него не акахме по 2-3 дена.Сега като взех този ФРИЗОВОМ съм много доволна,Поне малкия ака по веднъж на ден,а вече и по два .Доки ми обясни,че някой бебета акат и само по веднъж.Явно ние сме от тях  Mr. Green .За НАН аз бях казала,че е тежка храна за бебетата точно заради тези добавки,от  който наддават повече.За това и им затормозява стомахчетата.

За БОЧКО аз го слагам при всяка смяна на пампито и не го размазвам до края.Оставям дупето леко побеляло и нама никакви оплаквания.Пък и от тези пампита Либеро нашето дупе е винаги сухо без значение колко е натежал памперса от пишкане  Peace

Ася20 ти на какво мляко мина ???

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 10:24 от SUNI_22

Общи условия

Активация на акаунт