ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 765
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ами освен да ти се увеличи обиколката на ханша с още един см., друго няма какво Mr. Green Ама к'во ти пука Laughing
Joy
Аз разправям на мъжа ми, че корема ми е голям понеже бебето е едричко  Blush.
Претеглих се. 74 кг. Тази седмица не съм качила  ooooh!. Дотук +16 кг.

# 211
  • Sofia
     Даже си лакирах сно6ти краката и нямах никакви трудности :

Shocked Shocked Аз не мога да се прегъна вече. Не знам вие как се оправяте с такива банални неща като рязането на нокти или бръсненето отдолу. Даже и дупето не мога да си избърша като хората (извинявам се за написаното) Embarassed.
А след вагинална проимивка (щото моята лекарка ми изписа тантум роза за гъбичките) направо имам нужда от 1 час почивка. Това клякане така ме уморява Confused

И аз се претеглих сутринта на гладно както винаги. 57кг точно. Дотук 10,6+. Confused
Последните месеци не повече от 3 килограма трябва да кача Crossing Arms Как ще стане тоя номер обаче, при условие, че бебето ще качи поне 1,5 не знам Rolling Eyes

Малконосле, честита годишнина!  loveuuu Tada

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 15:22 от NBM

# 212
Днес водих Емата на 2.ра доза ваксинация за Хепатит А - аууу сега куца с едното краче, след малко забрави хукне, като ме види пак се сети та закуца и едни такива драматични гримаси и звуци издава ... ходихме да се успокой ме с торта гараш, и кутия шок.сладолед за вкъщи  Whistling Mr. Green
За другото бебе реших тоя Хепатит А да го мушна с нормалния Х.Б  - има микс ваксини за целта, че колкото по големи толкова по зле като види инжекция  ooooh!

Моми Петричанки, аз всъщност първите си 3.г. само съм живяла при баба ми, иначе после само по цяло лято игри и лудории с 16.сетте ми 1.ви братовчеда там Mr. Green ама все пак игрите са приключили към15г. или кога ли... демек преди почти 20.г. ooooh! от там на татък само се е стеснявал кръга на познатите Петричанци, а от както е починала и баба ми - 7-8г. - не знам вече, изобщо не съм ходила, поне по физиономия да ви регистрирам... щото и аз съм физиономистка Grinning
Добре че са съфорумките та като съм в София да се срещам с познати - дори и само виртуални, иначе много рядко се случва да срещна случайно съученик или познат да се шматка по улиците като мен Wink

Иначе родителите ми са в София - Красно село, а аз от 11.г. съм в Чехия, дори и там съкварталките вече не ги знам, малките - пораснаха и деца имат вече, а големите набори - няма ги вече там, поне не ги засичам при кратките ми гостувания

Утре съм на месечен преглед, иначе и аз съм вече +10кг Rolling Eyes

Малконосле
честита годишнина!!! Все така влюбени и плодородни да сте!!!
Голяма ще да си акробатка, аз мисля че вече трябва на педикюр да ходя, защото голямо кълчене пада Grinning

# 213
  • София
belinda Не съм Козирог., Близнаци съм......най -странното е , че съм страшно разхвърлян човек все ходя след сее си и се ядосвам  Joy Яд ме е , че не си слагам нещата на определените им места и сама си усложнявам живота #Cussing out Абе трудна зодия, не мога да се разбера със себе си Mr. Green Но по въпрос за работа и неща за които се захващам съм стращно организирана и стриктна,, също и никога, ама никаго не закъснявам ooooh! аме странна работа.

Уф и аз днес тряваше да се меря и пак забравих Confused

# 214
  • София
Олеле, със сгъването и аз съм трагична Sad Обезкосмяването на маргаритката го правя вече съвсем наизуст - нито нещо виждам, нито мога да се наведа толкова, че да се опитам да видя, абсолютно карам по спомени Mr. Green Дано не си отрежа някой важен чарк Praynig Mr. Green
След последния трагичен опит да си оформя сама педикюра - край, само в салон!
Дори измиването на всичко що е от кръста ми надолу, ми е проблем, защото уж широката ни и удобна душ-кабина, вече ми отесня и мъж ми казва, че като си взимам душ, имал чувството, че получава нагледно описание на приказката "слон в стъкларски магазин" ooooh! Постоянно от банята се чували удари на лакти, глави и всякакви други части в стъклото на кабината hahaha Гадина Twisted Evil

# 215
  • непостоянно
Здравейте Grinning

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ bouquet  bouquet  bouquet

Малконосле, честита годишнина bouquet Още дълги години щастлив съвместен живот ви желая и къща изпълнена с детски смях Hug

# 216
Аз за бръсненето процедирам така - качвам си крака на тоалетната чиния и някаки ха насам, ха натам и то става- това за краката, сега съм зарязала всякакви епилатори и козметички, нищо, че и козметички имам две и епилатори два.  Laughing Отдолу само се подстригвам с ножичка и два-три пъти съм се обръсвала до голо. Миналата бременност не ми беше трудно и до последно сама си се бръснех, даже го направипх преди родилното- пак така -крака качен на тоалетната чиния,  напипване някакси също.  Laughing  Интересно е, че преди не ми е било трудно да се навеждам за обувките, а сега вече ми е по-сложно.

И аз съм Близнаци, на моменти съм много организирана, на моменти много разпиляна. За медицинските неща се интересувам и аз като Белинда, по горе имах предвид покупките.

# 217
  • София
Урааа, вече съм в осми месец!
Малко носле , честита годишнина! Много любов и благополучие!   bouquet
Днес съм много крива - свеки за довиждане ми вдигна кръвното  #Cussing outн , ама няма да ви кажа за какво, че ще ми се смеете.  Embarassed
Вчера купихме кошара и шезлонг на Бретони от Пигис хаус. На шезлонга имаше проблем , та днес ходихме да го подменим и аз си проведох шопинг терапия. Както не бях купила почти нищо за бебето ( само едно боди) , сега го обзаведох с няколко блузки , рокличка и ританки.
Когато успея да ги снимам ще ви ги покажа.
Моя мъж ме гледа каква съм крива и нищо не смее да каже , милия . И слава богу , че иначе нямаше да ме пусне с всички пари в магазина .  Mr. Green И нямаше да ги накупя тези красоти.
Имам чувството ,че при първата бременност нямах голямо желание да пазарувам предварително , но тогава работих у дома и до последно ума ми беше на друго място. После ме беше яд , че нямах възможност сама да си подготвя нещата и все разчитах на другите да ми пазаруват. Бебешките магазини ми бяха твърде далеч. За това пък сега на две крачки ми е бебешкия магазин и много бързо мога да се снабдя с необходимите ми дрехи. Обаче откак съм във форума всички ми действате много заразително.

# 218
Малконосле, честита годишнина!

Аз с първото дете пазарувах като излязох по майчинство. Купихме си всичко сами, не прекалено рано, ама не и прекалено късно. Родителите ми дойдоха на 29.7 вечерта, бебето се роди на 29.7 сутринта . За болницата както писах нищо не ми е трябвало, ама все пак не исках те да ми купуват дрешки и други неща. Първо защото исках аз да си ги избера както ми харесват и второ защото нямаше смисъл да мъкнат всичко от Бг, а тук те сами на пазар е абсурд да отидат ...

Обаче термометър за бебе, за стая, помпи, стерилизатори и подобни не съм купувала - само легло, вана и дрешки. Термометъра за бебе си го купих на 6м някъде - след като вдигна малко темп след 1 ваксина.

Аз все още успявам да си режа ноктите на краката и даже миналата седмица действах по краката с епилатора. Сега тук стана 23-25гр и ще се наложи пак като тръгна с рокли  Wink

# 219
Честита годишнина, Малконосле! Дълъг и щастлив семеен живот!  newsm38 Tada
Честито на всички именници! Да са живи, здрави, усмихнати!
  bigdance2
inka 26, NBM,благодаря за отговора за протектора за матрак.
И аз вече напазарувах яко за бебо, не ме интересуват бабешките приказки. Какво да направя, като все си харесвам разни сладурски неща и нещо ме "сърбят" парите (както казва майка ми).
И на мен вече ми е трудно да се сгъвам, особено за рязане на нокти и педикюр. Sad Днес успях да се избръсна криво ляво. Embarassed Много ми хареса един лаф от комиците - "тоя, дето е измислил чорапите не е имал шкембе, брато". Аз по принцип не ги гледам, ама това беше точно попадение.
Най-ми е странно, че започнах от 55кг., сега съм 68кг, качила съм 13 а раста май само на корем. Пък то и корема ми не е много голям.  newsm78
Къде са тия 13кила, аз ли откачам, та не ги виждам, сигурно съм ги турила на задника и си мисля, че не съм надебеляла много, пък то... Shocked

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 18:17 от nip1977

# 220
честито на всички именници да им е живо и здраво името и много късмет

моите килца са + 12 и вече съм по спокойна моите приятелки всички качиха по 25-30 кг. по време на бременноста си и аз си мислех че ми има нещо че моите са толкова малко, но важното е че бебка си расте нормално моите кг не са толкова важни

# 221
Привет момичета   bouquet много ми липсвахте!

Честито на всички именници   bouquet

Благодаря на тити, че се обади, беше много мило  Heart Eyes на Катче, Пърлии и Дуци също  Grinning
Брат ми дойде в София и тръгнахме за Варна доста инцидентно, а преди това аз се натъпках с хапове за контракциите  Blush верно съм си за бой, трябваше да се обадя Whistling
Днес се прибрах, пътувах добре и слава богу не усетих пътя! На 9-ти съм на преглед и ще видя дали има поражения   Praynig
Видях си семейството и сега съм много щастлива  Grinning, вече ще ги видя, след като родя, само майка ми де Sad

Бебетата на първата страница за страхотни  Heart Eyes

Ками, Катче и моята маса за компа е същата  Simple Smile

Бухтичка, много сладки дрешки, особено зеленото  Heart Eyes

тити, много си готина  newsm74, а роклята е страхотна, много си падам по такива!

Аз пък съм голям темерут и не обичам да разчитам на никого Rolling Eyes Всичко оичам сама да си направя и избера и всичко трябва да ми е организирано и свършено предварително.Не обичам нещо да ме изненадва Whistling  Първият път изчетох де що има инфо и всичка си накупих и подредих, сега пак така правя. С тази разлика, че сега някои неща ги имам и знам кое не е нужно.
Иначе пък аз не разирам хората които отиват да радат бебе , а не са се приготвили да го посрещнат в къщи ooooh!  Това ми е като да поканя гости , а да нямам нищо за ядене #Crazy Баси стреса ще изживея.

Това все едно аз съм го писала  Laughing
Белинда аз съм проклет Козирог  Mr. Green

NBM, малко ме изплаши с тези промивки, незнам дали е редно  newsm78

Аз ви прочетох отгоре, отгоре, дано е съм пропуснала нещо важно и интересно  Thinking

После ще ви пусна снимки от Варна, на моята племеница и на някои нови покупки!  moresmile

# 222
Ооо, Катинче, добре дошла. Хайде, размина ти се боя, от мен да мине  Laughing

Аз днес ходих при евтините дрешки в "Хаджи Димитър", дето Тити им направи реклама. Взех от там 4 памучни бодита, (с къс и с дълъг ръкав по 1; с дълго ръкавче и дълги крачолчета 1 и още 1 шаренко от друга материя), шапчица много тъничка и мекичка, пак памучна; лигавниче; 2 бр. леки памучни ританки; едни чорапки; подложка за опикаване (не знам как му беше името на това - хаха  hahaha). Абсолютно ежедневни са си, не нещо "официално", но като се имат предвид цените - по 1-2 лв. максимум....... яко.

А от "Бебе маркет" взех хавлийка, която е на същата цена като в "Х. Димитър" (7 лв.), но поне с 2 класи по-добра и също красива - пак българска. А... и 2 ч. чорапки и от там.

Това са ми първите покупки и съм доволна, то списъкът не е толкова голям и страшен, колкото изглежда, хич не ме притеснява нещо.

Абе аз взех, че ги снимах: http://july2008.multiply.com/photos/album/29

# 223
и ся кво, ще изкупите всичко оттам, а никой не казва: ела, тити, заедно да харчим пари  Whistling а то ми е в квартала даже. още утре ще отида и ще изкупя каквото е останало  Joy

нип, ти си висока, затова нямаш голям корем. Предполагам, де. Аз съм 160 см, качила съм 7-8 кила и обиколката на корема ми е 105 см  Thinking както се видя от снимките, почти всичко е на корема.

# 224
и ся кво, ще изкупите всичко оттам, а никой не казва: ела, тити, заедно да харчим пари  Whistling а то ми е в квартала даже. още утре ще отида и ще изкупя каквото е останало  Joy

Оу, извинете, ама аз от къде да знам, че сте на вълна "харчене на пари"?! Това лесно може да се поправи следващия път  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт