ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 758
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia

Ох лелей, ще го схрускам това сладурче Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Миличкото Heart Eyes Да е жив и здрав Hug
А твоя разбойник е страхотен, сешоара е по-голям от него Simple Smile

# 167
  • Sofia
Кетито, искам и аз такова спално чувалче за 5 лв smile3514 smile3514
Откъде е купено?

# 168
Майра, честит имен ден! Да си здрава и щастлива! 
И аз се настроих на вълна креватчета. Харесала съм си едно на Арбор. Мъжът ми е абсолютно против ПДЧ-то и трябваше да се преориентирам. Някой знае ли къде продават Арбор във Варна?
Дуци, много е сладко бодито на зайчетата! Сигурно е много ефирно! Ще гледам да се сдобия с едно. Относно сто-то лева... и на мен ми го казаха  hahaha
След като спря да ме боли корема, веднага ме почнаха киселините. Оф... утешавам се, че ми остават само десет седмици още

# 169
  • София
Кетито, искам и аз такова спално чувалче за 5 лв smile3514 smile3514
Откъде е купено?

Joy Joy Joy От едно магазинче в Стрелбище. Взех визитка, ще напиша адреса. Но еше от коша с намалени работи и беше едно  Rolling Eyes

# 170
  • София
Милинкия герой с гипса, душичка Sad Дано не го боли Praynig
Дуци, голяма работа този доктор бе Joy

# 171
  • София
Майра, честит имен ден! Да си здрава и щастлива! 
И аз се настроих на вълна креватчета. Харесала съм си едно на Арбор. Мъжът ми е абсолютно против ПДЧ-то и трябваше да се преориентирам. Някой знае ли къде продават Арбор във Варна?
Дуци, много е сладко бодито на зайчетата! Сигурно е много ефирно! Ще гледам да се сдобия с едно. Относно сто-то лева... и на мен ми го казаха  hahaha
След като спря да ме боли корема, веднага ме почнаха киселините. Оф... утешавам се, че ми остават само десет седмици още

Donka,моето креват4е от баткото е Арбор и съм супер доволна.Матрака се вдига на 3 нива,има колелца,люлка и може да си е само на кра4ета,предната решетка се сваля.Ина4е цялото е в решетка няма табли,но бях сложила обиколници.Той баткото все още спи в него,но като му стане стаята го местим и креват4ето остава за бебо.Май станах много обяснителна Laughing,но ще ме извините.Даже в други ден може да го снимам и да ко4а да го видиш дали е същото,4е утре няма да ни има и няма да мога

Кетито малкия наистина е голям сладур,все едно гледах моя как преди малко си сушеше косата LaughingА бебо....нямам думи,по-скоро да идва юли.

# 172
и не ми е ясно как се събрахте толкова петричанки, а не се познавате лично  Thinking

Тити, нИ тЪ бива за разузнавач Simple Smile НБМ каза каква ни е с нея нишката, а пък Катче лично не, но по физиономия я знам, мъжа й също - който ми се пада съсед, а моята пра-баба на неговата (Бог да ги прости) е братовчедка, т.е. сме далечни роднини Laughing

А пък Елито ако шерне една снимка, може също да се окаже позната, знае ли човек?!

Майра, честит имен ден!!!!!!!!!!!!!! Да си жива и здрава! Heart Eyes

Дуци
, според мен вече си надскочи лимита от 100 лв.  Joy Прибрахте ли се? Ние днес се върнахме в София и вече не мърдам на повече от 30 км радиус от болницата  Laughing

Кети, под твоето геройче сладко с гипса туй какво е? (дето седи на него)

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 23:20 от Pea®ly

# 173
ДеЩо, пита за Бъгстъра дали става за новородено - не става, не е напълно легнало положението. Има една тема в На пазар за количката и там накрая се разискват кошовете. Ставал и коша на Куини и столчето на Макси кози. Т.е. Адапторите са еднакви. Но трябва да се провери, че малко ме съмнява да е така наистина, освен ако не са свързани 2те фирми. Да ти кажа, коша на Бъгстъра е доста добър и става едновременно за кош за количката и кошница за кола, което си е доста удобно. Харесва ми и  че всичко е отделно - дъждобран, раните там допълнения към количката. Може да си избираш какво да си вземеш според нуждите и парите в момента.
Аз последно реших с моята драма с количката, че ще я държа в колата със свалена една гума, поне това става много лесно. И без това като е в коридора няма много място  Mr. Green Но пък ако стават кошовете дали да не се обзаведа и с един Бъгстър Mr. Green Whistling и после да го ползвам за лятна...
Майра, честит имен ден! Да си жива и здрава!
Тити, много си хубава на сватбарските снимки. И аз бях на сватба на 3, ама още не са у нас снимките, че фотото остана в едни приятели. Пъпа ми стърчи леко вече и на мен. По-скоро е от етапа - плосък, към етапа - леко изпъкнал  Laughing
Къде е тази снимка на Дуци и Пърли с гълъбите....Малко съм пропуснала явно.
Аелия, ти ли си търсише педиатър, който да е ок с кърменето и хомеопатията/беше по-нагоре в темата и докато изчета забравям какво исках да пиша/. За мен е добър варианта както сме в момента - да ми е наблизо педиатърката - за бележки за яслата, нещо ако има да ни види...Но си ходим при семейния хомеопат и всъщност не ме грее колко е на ти с тия работи. И без това няма да й се доверя, защото и да е + настроена, все пак не е хомеопат, за да съм спокойна.

# 174
  • София
Pea®ly Голям агент си Joy Това е възглавницата за кърмене на Бертони. Още не можем да се разберем дали е моя или негова :35:0

Исках да кача едно клипче, ама нещо не се оправям със сайта Crazy

За контракциите На мен пак много често ми се стяга корема.......да не кажа при всяко ставане. Понякога толкова несигурна се чувствам, че все си викам" Ето май аз ще съм първата от Юлските мами" Rolling Eyes Ама и аз вече прекалявам, почти не лежа и си върша всички домакински задължения. Мъжа ми вече май за нищо не помага Thinking Добре , че е свеки да изведе детето, ча щеше да си стои в къщи милото Sad

Имам един въпрос
Вие как пишкате в общественни тоалетни Embarassed Нещо не мога да издържа да приклякам, а не става и да стъпя върху чинията Confused Днес направо се озорих.Доре че не излизам много.

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 02:45 от ketito

# 175
  • София
Добро утро!
Ние ще ходим на парада  Laughing, има ли други ентусиасти?
Пък вчера изненадах едни приятели, че съм бременна, те си мислели, че съм напълняла... Mr. Green

# 176
Дуци, според мен вече си надскочи лимита от 100 лв.  Joy Прибрахте ли се? Ние днес се върнахме в София и вече не мърдам на повече от 30 км радиус от болницата  Laughing
smile3505 Шшшт, тихо сега, да не те чуе.
Прибрахме се, имам да оправям бебешки дрехи от Пепи, ама така ме мързи ooooh! Да не говорим, че вече не мога да си намеря място в кревата, не знам вие как сте, ама вече искам да е юли и да раждам. Не стига, че не спя като хората, ами ставам и като пребита. Не знам ако трябваше да лежа какво щях да правя, изобщо нямам удобна поза в леглото.

Ето го и моя списък, от който съм купила термометъра:
1. К-кт за изписване(всъщност май си го набавих вече, ще помисля още малко, вече имам две нови одеала/пелени или каквото там се казва, освен и новите дрешки)
2. Козметика - Хип олио, течен сапун, пудра - около 20 лв.
3. Плот за преповиване - 30 лв.
4. Аспиратор за носле - 6 лв.
5. Бебешка нокторезачка Титания - 3 лв.
6. Термометър Хипопотам - 6 лв.

Ъх, току що закусих и пак получих сърцебиене newsm78 На диета ли трябва да минавам, защото и вчера след хранене забелязах, че се усилва Shocked

Кети, приклякам, не се опирам и не сядам, защото трябваше да съм забърсала бацилите на цяла Б-я иначе.

# 177
Pea®ly Голям агент си Joy Това е възглавницата за кърмене на Бертони. Още не можем да се разберем дали е моя или негова :35:0
...........
Вие как пишкате в общественни тоалетни Embarassed Нещо не мога да издържа да приклякам, а не става и да стъпя върху чинията Confused Днес направо се озорих.Доре че не излизам много.

Абе и моята е на Бертони, обаче твоята ми изглежда малко по-различна, затова викам да не е някой по-джиджан модел? Сега ще си взимаме още една, за мъжа ми и той иска човекът. Моята много му се услажда, пък аз не си я давам. Обаче май не трябва да е още една, а още две, да има и за бебо  newsm78

Ох, много мразя да пишкам в обществени тоалетни (то пък все едно някой обича), ама сега ми се налага толкова често - постоянно ми се пишка от главата на малкия разбойник! И приклякам върху чинията както обикновено. Трудно е, ама още удържам фронта...

Забравих да кажа на Дуци за сърцебиенето и яденето. Имат връзка и при мен е така, след хапване отпадам и получавам сърцебиене, ако се нахраня както си знам. Нали при храносмилане сърцето трябва да изпомпа повечко кръв, за да изпрати сили на стомаха (то нали не се плува поради тази причина след ядене). Затова гледам да не ям много наведнъж, че явно се натоварва и без това горканчо.

Днес тези изстребители ме събудиха 6 пъти да ги... И по повода - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

# 178
Честит имен ден на всички именници днес и вчера - визирам Майра  Party
бъде живи, здрави, усмихнати, весели, щастливи, нека всяко ваша мечта се превърне в сбъдната мечта
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пърли
търсих търсих, ама на нета много снимки не си качвам... все стари имам, пък и съм главно зад камерата...
Аз никоя от петричанките обаче не познавам, нито пък сте ми познати  Embarassed

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 04:00 от Eli_cz

# 179
  • Варна
Майра, честит имен ден със закъснение   bouquet.
И при мен сърцебиенето е най- силно, след като закуся, а хапвам само препечени филийки, непреяждам  newsm78.
Много хубави сними на вас, дрешките и бебето Гого, той днес май е именник?
Малконосле, спазвай предписанията на док.
Кети, готова ли е тортата? Нали ще ни я покажеш?
Аз тази сутрин седнах на ръба на леглото и заспах  Tired. Легнала немога.
Като гледам колко сте подготвени се плаша, на мен нищо не ми е готово за бебето. Незнам какво ще правя, ако избърза  ooooh!.
Киса, ходихте ли на изложението? Имаше ли интересни неща?

Общи условия

Активация на акаунт