ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 773
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Ели, не те познавам Simple Smile

Явно отдавна си забегнала. Аз също познавам много малко хора вече там - до моя набор ги знам, но след мен, които са порастнали... хич. В София съм от много отдавна и както пътувам рядко до П-ч, няма как да ги знам младежите и ми е като нов град. Но дори и не съм те виждала, защото съм физиономист и ако само веднъж те бях мернала, щях да те помня (виж, имена не помня - грам).

# 181
Добро утро и честито на днешните именици!

Кетито, много е сладък Гого Heart Eyes А това чувалче, отдолу отворено ли е? Моето, дето ми подариха от болницата, беше цялото с цип - ей  го тук

Дуци, и твоите покупки са много сладки. Аз се чудя за Олио на Хип или това Боди Милк? Аз от 1г ползвам за каката Милк и съм много доволна, чудя се за бебето дали да не е нещо лекичко също ако е жега ...

Аз с киселините съм много зле. Лягам си с хапчето в уста и към 2-3ч се будя направо от изгаряща болка. Утре сутрин съм на преглед и ще питам лекарката ...Верно, малко остава уж ..ама 2 м безсъние няма да издържа

# 182
  • Варна
Предложете още американски сайтове, брат ми иска и други неща да си харесам?
Това легло дали се сгъва  newsm78?
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38593

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 11:09 от inka 26

# 183
Инка не ходихме на изложение вчера, надявам се днес да успея с мъжа ми ама още се мотаме  Simple Smile

# 184
  • Sofia
Добро утро!

Днес като по чудо си спах до 10 без да се будя сутринта. Ама снощи беше зле щото много ме болеше долу ниско от едната страна, ставите ли се разтягат, какво ли ама трудно заспах и поза вече удобна нямам.  Confused И на мен ми се иска вече да е юли, че да раждам, иначе само пъшкам тука от разни болежки. Добре поне, че киселини почти нямам (пу пу) и ако ми стане леко кофти на стомаха едно сладоледче ме оправя Wink

Ели и аз не я познавам. То не че познавам много хора в Петрич вече де, не съм изненадана Laughing

Инка, изобщо не съм подготвена. Трябва да боядисаме апартамента, а още не сме почнали Sad И почти нищо не сме купили (е, верно че ще имам много неща от сестра ми де, ама легло, матраци и прочее трябва да взимаме).

За пишкането навън- труууудно става, и аз вече не мога да се прегъна.

# 185
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ!!!  bouquet
Весел празник на всички!Времето е чудесно,така че ,след голямото ядене,ще има разходка!!!

NBM,ох ,не сте само вие така!И ние сме още в ремонт!Спалнята  е взета,но детското обзавеждане и матраците ,не. SadСтаята още е в ремонт-трябва паркет и боя и.............вече ми писна  не издържам.Искам всичко да е готово вече!!! #Cussing out

Болки и аз имам,особенно в таза ,отзад.Докато легно и си намеря удобна поза за спане,голямо пъшкане и въртене пада!Но ще търпим още има няма 2 месеца!

# 186
# 187
Честито на всички именници и военни (ако има такива)! Честито и на Майра (със закъснение)!

Инка и аз не съм подготвена с нищо...  Crossing Arms Вчера казвам на майка ми, че вече трябва да поразгледаме за разни бодита и пелени поне, а тя-"Рано е още, трай си!"  Confused И мен ме хващат суеверията...  Whistling
От няколко дни ми е едно депресирано такова, чета ви, но нямам желание да пиша да не ви заразя с гадно настроение.
Ще ви кача няколко снимки от сватбата онзи ден като ми изпратят. Не съм така фина като Тити( изглеждаш страхотно!) И вечерта като се прибрахме така ми бяха подути краката, че приличаха на изкълчени в глезените!  ooooh! Сега съм на почти безсолно.
Момичета, откакто съм бременна взеха да ми излизат много малки брадавички по шията и деколтето, някои са като бенки, други само се усещат като се пипне,но ми е адски неприятно!  Tired Дали ще изчезнат после? Като крастава жаба съм станала.  Whistling
Стига съм ви се оплаквала вече. Хубав ден ви желая на всички!  Hug

# 188
  • Варна
Но сгъва ли се, за да я нося в дневната, при свеки?
Ау, какви сладки неща има  Laughing. Благодаря  Hug.

# 189
Да, като всяка кошара Simple Smile
Абе Шада ми се губи нещо Thinking

# 190
Добро утро и от мен Sunglasses
Честит имен ден на всички именници  bouquet
6milianka на мен също ми излязоха тук таме от тези "висящите бенки" , но са 3-4. Дано се махнат, макар че ми е чудно как ще стане от само себе си  newsm78
Само да кажа, че преди седмица и нещо си взех избелващия лосион за лице на Кокона& Майка и наистина петната по лицето ми намаляха. Не вярвах, че ще подейства, но наистина върши работа  Flutter
Приятен ден на всички  Hug

# 191
Да не говорим, че вече не мога да си намеря място в кревата, не знам вие как сте, ама вече искам да е юли и да раждам. Не стига, че не спя като хората, ами ставам и като пребита. Не знам ако трябваше да лежа какво щях да правя, изобщо нямам удобна поза в леглото.

Ух, това сякаш аз съм го писала... Плюс това, че постоянно не мога да си поема въздух като хората. Вярно втората бременност по-трудна от първата, пък да кажеш, че е заради годинките - не е. /да не се обиждат по-големите мами, разсъждавам си върху това как една приятелка роди на 25 и после на около 35 и все повтаряше колко по-трудно и е било втория път/.. Явно първият път не съм обръщала такова внимание. А и по-тежка не съм била, нито пък бебето по-малко..

# 192
Деси, от кой бременен хормон се забравяше, в един от броевете на 9 месеца го пише. Явно при нас е в изобилие Laughing Сутринта се оплаквам на мъжа ми колко зле се чувствам сега, а преди не ми е тежало толкова, а той каза, че просто не помня Crazy

# 193
Не знам дали е хормон или си е минало достатъчно време. Аз от първата бременност като гадни неща помня само повръщането и после шевовете след раждането. А за спането помня, че даже много спях, явно това си ми е ново усещане. И киселини със сигурност нямах, а сега поимвам. Особено от краставици, а само салати и плодове ми се ядат, нито мляко ми се пие, нито месо ми се яде, ще ги купувам препаратите за хемоглобина, може и калций. Вече почнаха да зреят черешите и с тях се тъпча много, но огляднявам в последствие, а хапна ли малко - става ми тежко.
Их, оплаках си се.  Laughing

Катче, аз не съм купувала книжки на Яна преди раждането, но после като се почнаааа   ooooh!  И досега продължавам. У нас е станало библиотека. Отделно я записах на библиотека, защото не открих по книжарниците Барбароните, Чук и Пук и други основополагащи  Laughing Няма още 4 години, но вече почти прочетохме Незнайко и Емил от Льонеберя, скоро ще мине на Пипи. Иначе си четем и от най-детските. Създадох и навик да и чета преди лягане и сега не лягаме без книжка. Има дни, в които може по полвин ден да седим  и да четем. По нататък в отчетните ще си пишем и за книжки, има и хубави теми точно за това в Нашите деца, едната аз съм я пускала. В началото май най-много си харесват децата тези книжки, които са като приказки в рими.. Абе много можем да пишем по темата, но не му е сега времето, ставам досадна.

Дуци, попитах - не съм се оплаквала от такива неща преди, единствено и само повръщането ме е тормозело. Добре ми си е паметта.  Laughing

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 12:26 от ДеЩоВиди

# 194
  • Sofia
Само да кажа, че преди седмица и нещо си взех избелващия лосион за лице на Кокона& Майка и наистина петната по лицето ми намаляха. Не вярвах, че ще подейства, но наистина върши работа  Flutter

Той специално за бременни ли е? Щото и аз имам един избелващ, но не знам дали става за бременни.

Имам питане за коластрата - на вас и от двете гърди еднакво ли ви тече? Аз вече имам, но предимно от едната гърда, видимо. На другата намирам само засъхнали бяло-жълти нещица, но явно е по-малко от другата. При вас еднакво ли е?

Общи условия

Активация на акаунт