прибрана коса- удобно,но не бих казала красиво

• 13 719
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Най-готината, мамка, която съм виждала в нашта градинка беше с такава коса, вързана на опашка. Защо не се харесваш?

И на мен ми харесва. Стига да се вижда, че опашката е не вързана набързо коса, просто за да не пречи, а приятно прибрана, пригладена и добре оформена на опашка, коса.

Аз лично днес бях точно вързана на опашка. До скоро косата ми беше доста къса и не можех да я връзвам, но вече порасна и много и се кефя  Heart Eyes

# 31
Защо не пробваш да я прибираш половината отгове с красива шнола. Аз така процедирам вкъщи, пък и откакто си отразя бретона малко по-вече се разчупи прическата. Peace

# 32
  • София
Аз също имам много дълга, права и руса коса. Много ми харесва да си правя плитка тип Лара Крофт  Mr. Green
Много атрактивно ми изглежда.

Ето така, както са казали по-нагоре http://www.da-kolkoz.com/images_blog/Anna-Kournikova/Anna-Kournikova.jpeg

# 33
Редовно се нося вързана на опашка и го правя като прекарвам пръсти през нея, преди да сложа ластика, понеже много повече ми харесва небрежния изглед на прическата, отколкото прелизана и стегната.

# 34
  • София
Ето така ходех 2 години,става въпрос навън,вкъщи задължително шнола,защото ми пречи.Така свикнах с вързана коса,че като изляза  навън с пусната коса,чак ме дразни. Grinning

# 35
Благодаря на всички за отговорите!  Страхотни идеи сте дали  Grinning  Мисля да използвам някои от тях, наистина страхотно е, че сте пуснали снимки за да видя нагледно прическите   bouquet

# 36
И аз имам предложения без снимки обаче Confused - разделяш бретона на две и щипваш от двете страни по една шнолка, или цялата коса разделяш на две опашки, които вързваш хлабаво (малко индиански тип:)

# 37
Слагай диадеми, ленти или кърпи за коса.

# 38
Вчера в "Шоуто на Азис" беше на гости една гримьорка. Изглеждаше страхотно с коса вързана на "конска опашка" ( май така се казва ).

# 39
На мен супер много ме кефи изправена коса,вързана на опашка и прав бретон.Много е яко.
Peace
 Аз обикновено съм така,след като косата ми си е позагубила формата,а ме мързи да се къпя  Blush Супер ефектно и непринудено е.А със големи слънчеви очила и големи висящи обеци,тип Галена  ooooh! си става направо предпочитана моя прическа  Crazy

# 40
в последно време си я плета на плитка и почти непрекъснато получвам комплименти за гъстотата на коса Crazy

# 41
Абсол*тно не тьрпя пусната косата си.
И пьрвата ми работа като се прибера в кьЩи, оЩе преди да сьм си сьбула обувките, е да я вьржа.
Е, не е ефектно, ама не ми преЧи и не ми се вре в Чинията  Mr. Green
Туй май аз съм го писала Wink. Аз спя с вързана коса иначе се скубя през нощта и не мога да спя спокойно...

# 42
Аз затова се постригах късо, ама много късо от доста дълга коса!
И аз направих същото, още месец след като родих, защото, ако не бях с вързана коса малката инстинктивно се улавяше за нея и дори на тази крехка възраст скубеше доста. Но ти щом си я харесваш не я режи. Може да я плетеш на плитки, на две е адски сладурско  Peace

# 43
Искам мнооого такава прическа
Аууу влюбена съм! Heart Eyes
(за първата става въпрос  Peace)

# 44
на първата снимка косата стой страхотно  Peace

и аз си я харесвам повече косата пусната, но много често особенно на работа ме дразни и я връзвам

Общи условия

Активация на акаунт