АГ клиника Селена гр. Пловдив - 3 част

• 41 176
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
penelopi, моят съвет е да не сменяш д-р Матев - той е разкошен Simple SmileРодих при него в началото на април.Раждането ми беше много продължително и трудно, слава богу  безболезнено (благодарение на д-р Георгиев) и д-р Матев не се отдели от мен, въпреки,че родих 6 часа след като му свърши смяната.Желая ти здраво бебенце!
Благодаря за съвета!И аз така реших вече-ще си продължа да посещавам д-р Матев!Живот и здраве,ще си родя при него.

# 181
  • Пловдив
Аз мога да кажа само хубави неща за д-р Минев.17 г.с. съм и от самото начало ходя при него изключително внимателен един ехографски преглед е 30лв,за ЖК+ултразвук ми взима 35лв.Тъй като първото ми бебче почина се налага да ме надблюдава много внимателно и ходех всяка седмица в началото имаше опасност да загубя и това бебе.Сега ходя през седмица-той поиска така.Много е загрижен за мен и бебо.В определени г.с. сам ми прави ФМ и това пак ми струва 35лв.Е и иначе ще ходя на ФМ на 4Д.През последния месец ще ме преглежда всяка седмица.И досега каквито изследвания и прегледи са се налагали винаги ми е казвал предварително цената за да си направя сметката.Даже тази седмица понеже отсъства а бебо трябва да се наблюдава ме прати при Матев-и от него останах много доволна.Изобщо всички от Селена са страхотни специалисти.Да плащам доста само в понеделник за преглед,генетични изследвания оставих 151лв в Селена но аз съм се уговорила с него,че е важно да се роди детето живо и здраво и той понеже видя колко сме изстрадали със съпруът ми и се зае много сериозно с бременността и затова е толкова внимателен.   
Здрасти, аз също посещавам д-р Минев и ще раждам при него в АГ "Селена". Много съм доволна от професионализма и човешкото му отношение.
Искам да те попитам за колко време отсъства д-р Минев? Защото аз бях при него в началото на юни и не знаех, че няма да го има.

# 182
Venislavi, Минев ще се върне другата седмица. Аз съм си записала час за сряда (25.06), така че може и вече да се е прибрал в града. Моят термин в на 20-ти юли и силно се надявам до тогава да си остане в Пловдив. Че ми е много по-спокойно, като знам, че е някъде наблизо и винаги мога да му се обадя. И аз мисля да раждам при него. Simple Smile

# 183
Каспър аз родих в Селена нормално, без упойка, но при мен беше без упойка защото като отидох и вече бях с 10см. разкритие.Но ако мога да помогна с нещо, насреща съм  Grinning

# 184
това ли са последните цени в Селена- 800 за нормално раждане  newsm78
а ако лекаря не е на договор при тях, колко се плаща допълнително- някой знае ли?

# 185
Аз пък разбрах:680лв. нормално,950лв.секцио,но да казват скоро родилите мами.

# 186
Секциото е 960 лева,нормалното не знам колко е.Ако лекаря не е от екипа на болницата се плащат още 200-300 лева отгоре.

# 187
  • София
А ако искаш да раждаш при определен лекар, който не е дежурен в момента, плаща ли се допълнително за това, че е дошъл извънредно?

# 188
Най-добре е предварителна уговорка с някой лекар Peace(според мен,разбира се),така и вие ще сте по-спокойни и ще сте наясно с неговите условия.Аз така се бях уговорила да звъня когато дойде момента или нещо ме притеснява,без значение ден и час.Чувствах се по-спокойно и останах много доволна.Като ви поеме този лекар,той вече ви познава,записва си термина ви,вика ви на преглед,ако е необходимо,взема присърце нещата.Отидете на преглед при 2-3 лекари и си изберете един,който да ви поеме.Не се плаща допълнително за такъв избор,а ставате негово протеже.
По мое мнение всички са професионалисти,но вие си преценете и вземете решение.Дори и да нямате уговорка пак ще ви обърнат нужното внимание.

# 189
venislavi,Минев го нямаше от 14 до 21.06.А за тези които се интересуват за цените-760лв за нормално раждане 960лв за секцио и заради това че си избрала доктора си 100лв.Поне така ми обясни Минев плащат се 100лв защото е на разположение,т.е. избираш го.И в тази цена влиза всичко и е независимо дали си здравноосигурен или не, тъй като той неработи с касата.На всички успех Peace

# 190
Оставам с впечатлението,че само Минев взема 100те лева.Аз когато си избрах лекар не ми поиска пари.Раждах при Кръшкова,но тя не е в Селена вече.Затова е добре предварителната уговорка,за да знаете условията на лекаря и да няма изненади.

# 191
И не съм много съгласна,че цените за осигурени и неосигурени са едни и същи.Обадете се на регистратурата и ще ви обяснят.Тук всеки подхвърля различни цени и условия,не се доверявайте на 100%,черпете информация от извора.

# 192
  • Пловдив
И не съм много съгласна,че цените за осигурени и неосигурени са едни и същи.Обадете се на регистратурата и ще ви обяснят.Тук всеки подхвърля различни цени и условия,не се доверявайте на 100%,черпете информация от извора.
Точно това щях да напиша. В крайна сметка клиниката си има телефони за Информация!

# 193
Здравейте, мили мами!!!
Аз съм на същото мнение.
Аз родих в Селена преди 6 месеца и ходих при д-р Минев. За да присъства на раждането искаше доплащане от 100 лв., освен цената в Селена. За мое нещастие, обаче точно, когато трябваше да раждам той беше в командировка и ме препрати при д-р Кръшков, така че това доплащане отпадна.
Пожелавам успех на всички бъдещи мами.  bouquet Заслужава си да родите в "Селена". Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И ползвайте телефоните на информацията, както и сайта на "Селена".

# 194
Здравейте, мили мами!!!
Аз съм на същото мнение.
Аз родих в Селена преди 6 месеца и ходих при д-р Минев. За да присъства на раждането искаше доплащане от 100 лв., освен цената в Селена. За мое нещастие, обаче точно, когато трябваше да раждам той беше в командировка и ме препрати при д-р Кръшков, така че това доплащане отпадна.
Пожелавам успех на всички бъдещи мами.  bouquet Заслужава си да родите в "Селена". Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И ползвайте телефоните на информацията, както и сайта на "Селена".

newsm10 много правилно

Общи условия

Активация на акаунт