10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 947
  • 701
  •   1
Отговори
# 465
не мога да не се похваля-свекито ме заобича,след почти 8г семеен живот със синковеца и,и след поредното леко скарване ми заяви
-имай предвид че аз не те мразя newsm44
нема такъв емотикон да покажа колко ми пука Mr. Green

# 466
не мога да не се похваля-свекито ме заобича,след почти 8г семеен живот със синковеца и,и след поредното леко скарване ми заяви
-имай предвид че аз не те мразя newsm44
нема такъв емотикон да покажа колко ми пука Mr. Green
Joy Joy hahaha

# 467
Мойта пък, (сега като се сетя и ми е смешно, но бая бях се газирала отначало) като се роди синът ми и като му говори му казва мамо това, мамо онова. Абе мамосва си го сякаш тя му е майка. Пусках го няколко пъти покрай ушите си, накрая мъжът ми я чу и побесня. Така и се накара, че още и държи влага. На въпросът защо  мамосва внукът си, отговорът е - Ама аз мислех, че и на мен ще ми казва мама #Crazy и това казано с най - невинният и изумен погледа на света, сякаш е най - нормалното нещо на света Mr. Green
От едно известно време като го види и повтаря като папагал - Баба, баба, само това му говори Thinking Идеята всъщност е на детето да му се промие мозъкът от 6 месечен и първата дума, която каже да е баба Mr. Green Аз обаче познавам свекито като петте си пръста и веднага усетих каква е целта на папагалстването, слава богу и мъжът ми се беше усетил вече, та пак и се беше скарал. На въпросът  - Защо го правиш? Отговорът - Ами искам да разбере от сега (детето е на 6 месеца), че съм му баба , пак с най - невиния тон на света hahaha
Моята пък при ПОСЛЕДНОТО ни ходене при нея продължи да говори на бебето за мен като за Катето, явно с идеята да му се набие в главата, че аз съм катето, а не мама... , макар че вече й бяхме правили забележка за това. Е това е само една от миниатюрните причини, поради които повече няма да го види... newsm48

# 468
Ей, ще ме съсипете направо.

Да се похваля и аз:

Седим и пием кафе със свекървата и тя казва:
- Имаш късмет, че се държиш добре, щото тръгнеш ли с рогата напред, да знаеш, че не съм от лесните!!!
Аз ('щото и аз не съм от лесните) й викам:
- Ти нещо плашиш ли ме ?
А тя:
- Ааааа, не ние само си говорим

newsm78 #2gunfire #Cussing out

# 469
Моята Убавица изпада в ужас ,ако отида някъде без синчето й .Няма значение дали на гости на приятелка ,дали на офис събиране ,дали на разходка с кучето дори - все трябвало да го водя с мен ,защото сме "мъж и жена" #Crazy
На Гергьовден,понеже шефът ми е Георги,бях поканена на обяд в един ресторант заедно с всички колеги.Свека още предния ден започна да ме пита "Ти нали не смяташ да ходиш,каква работа имаш ти там ,с толкова мъже,каква е тази фирма ,дето кани служителите си без половинките им ..." и т.н. На следващата сутрин ,на 6 май,сутринта започна да ме убеждава ,че не изглеждам добре и не трябва да ходя на работа и съответно на обяда с чуждите мъже #CrazyНо аз нали съм магаре ,обличам се и тръгвам .
Докато се обувах на вратата през зъби ми изсъска "И гледай да не се натровиш с агнешко #Crazy" Сигурно някое отровно агне ще ме гощават ,тези лоши колеги Joy

# 470
Не издържах и аз да се включа:

Моята свекърва е от тези дето по- умни, надарени и достойни за уважение няма. Още неможе да преживее факта, че синът й се ожени за друга  Laughing  и то даже се разбира с нея и я уважава  Laughing То не бяха сплетни, крясъци, мрънкания как и е омръзнало да слуша за мен не беше чудо - и сега продължава, но по-прикрито, защото веднъж ми влезе доста остро и не й останах  длъжна. Та същата тази особа след като й откраднах големия син се е вкопчила в малкия и той нали още не е имал сериозна връзка и угажда постоянно. Като идем у тях и представете си се целунем двамата с мъжо от отсрещната страна на масата почват едни прегръдки, едно засвидетелстване на невероятната близост между нея и малкия син.........той я целува по главата, тя му отвруща с галене по бузата  Sick абе ужас  Praynig пази боже.
Една  вечер пак нещо се заяждаше, но мъжът ми я отряза и госпожата "Хайде ********ЧО, да си лягаме" smile3532" За протокола - отдавна е зарязала съпруга си да спи сам в спалнята и се е нанесла в детската, където спи и сина й  newsm11

# 471
Леле, такива неща не бях чувала, честно... #Crazy

# 472
И аз  не бях- преди да се запозная с това невероятно семейство. 53 годишна жена с претенции за интелект да се държи като тийнейджърка в най-тежката фаза на пубертета е жалка картинка. А ако има и кой да й се връзва става страшно. Същата особа се сърдеше на мъжа ми , че ме носил на ръце, а нея нямало кой ....отговора му беше "Кучешки ли да се държа с нея, за да си доволна".......все пак той й е син - не съпруг  Crazy

# 473
  • Варна
На колко години е малкият син newsm78?

# 474
На 25 - същият като нея - "невероятен, изключително интелигентен и талантлив" многознайко - когато забременях ми даваше съвети как да възприема факта, че ще ставам майка, а на брат си държи сметка едва ли не що целува мен ами не се прехвърли от другата страна на масата да се прегръщат с мама дружно  Laughing...............предполагам е ясно защо още никоя не му е вързала - няма толкова идеални като майка му..................горкото момиче дето ще се омъжи за него.

# 475
То не е смешно, да пази Господ  ooooh!

# 476
 #Crazy ooooh! Mалееее.....
Зле,злее......Не знам коя ще е тая жена,която ще вземе такъв ..."мъж".

# 477
"Кучешки ли да се държа с нея, за да си доволна" - това и аз съм го чувала от мъжа ми  ooooh!
След като свеки направи коментар за нас ,че щял да ме води на море.Разбирайте ,аз готованката цял ден стоя и се чудя какво да правя ,а ТОЙ ще мя води на море.
И двамата работим ,но дори и да не работех ,не е нейна работа да казва ,кой къде да ходи Crossing Arms
Миналата седмица отиваме на село да ги видим.Аз там обикновено ходя по спортен екип,най-старите си ги нося там ,няма да коментирам защо.Но този път бях с дънки и тениска.
Коментарът беше ,че съм "принцеса" - т.е. толкова много дрехи съм имала ,че всеки път с различни "парцали" съм била Laughing
А като ме види да се гримирам например или дори да се среша - "Какво се правиш хубава,теб няма вече кой да те гледа" #Crazy

# 478
Тая привързаност към синовете лъха чак на извратеност. Sick

# 479
Не издържах и аз да се включа:

Моята свекърва е от тези дето по- умни, надарени и достойни за уважение няма. Още неможе да преживее факта, че синът й се ожени за друга  Laughing  и то даже се разбира с нея и я уважава  Laughing То не бяха сплетни, крясъци, мрънкания как и е омръзнало да слуша за мен не беше чудо - и сега продължава, но по-прикрито, защото веднъж ми влезе доста остро и не й останах  длъжна. Та същата тази особа след като й откраднах големия син се е вкопчила в малкия и той нали още не е имал сериозна връзка и угажда постоянно. Като идем у тях и представете си се целунем двамата с мъжо от отсрещната страна на масата почват едни прегръдки, едно засвидетелстване на невероятната близост между нея и малкия син.........той я целува по главата, тя му отвруща с галене по бузата  Sick абе ужас  Praynig пази боже.
Една  вечер пак нещо се заяждаше, но мъжът ми я отряза и госпожата "Хайде ********ЧО, да си лягаме" smile3532" За протокола - отдавна е зарязала съпруга си да спи сам в спалнята и се е нанесла в детската, където спи и сина й  newsm11

Пази боже!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт