10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 959
  • 701
  •   1
Отговори
# 405
Сега се сещам когато бях бременна в 4или 5 месец отиваме на гости в свекърва ми и споделяме че на другия ден заминаваме на море,но преди това зълва ми -бременна в 7 месец ми обяснява че са ходили на басеин с детето а нанея си и личеше,а аз с моите 50 кила никои не знаеше че съм бременна,та свекърва ми изръсва-ти с този корем накуде си тръгнала?
 newsm78

# 406
Синът ми като беше по-малък,свекито се влачеше всяка събота и неделя.Не да помага,а само да дава акъл и да ми търси кусури.Та,къпя го аз,пък тя сумти зад гърба ми и вика:"Стига си го търкала това дете,ще вземе да ръждяса,то не е нужно всяка вечер да се къпе.Един път в седмицата е достатъчно-къде се е изцапал?"И аз така #Shocked

# 407
Стига си го търкала това дете,ще вземе да ръждяса,то не е нужно всяка вечер да се къпе.Един път в седмицата е достатъчно-къде се е изцапал?"
Ми така де,да се къпят мръсните! LaughingА ако вземеш да го къпеш само по Коледа и за Великден,знаеш ли колко проблеми ще си спестиш-ток,вода,шампоан,мърморене....Помисли си  Laughing

# 408

Мойто ськровище е уникум,верваите ми  Laughing Тькмо е за темата,хем свадлива,хем срьдлива,заядлива....абе..... #2gunfire
Аз и мъжа ми сме слаби и спортни по натура-пояснявам...

Синчето се роди 3800,тя като го видя  -Аууууу това дете не може да е на Тони Shocked
и после все отбелязва-Той Тони ми беше по фин като бебе #2gunfire

Сигурно ми е умирал от глад,като я знам как не може да готви,като сготви и се чудиш ooooh!
какво ядеш

Иначе ми е грижлива,на третия ден след раждането ми купи гащи тип-колан за прибиране на корема newsm78 да се чудиш за мен ли се бе загрижила или за синчето Wink

Иначе харесва стила ми на обличане-младежки,лежерен-и тя така се носи,даже по-... Sunglasses
та някой път като сме заедно навън си викам-Дано не ме срещнат познати  Embarassed

А за секс тя не говори,имам чувството даже,че го прават през чаршаф с свекъра Mr. Green
Аз се радвам на редки и нормални контакти с нея иначе bouquet

Не можем да ги понасяме,но и без тях е зле,аз се радвам,че го имам моя дзвер newsm10
и хубави неща съм видяла от нея,помага винаги като я помолиш па и като не я молиш Hug

Айде това е от мен и да знаете че съм спестила мнооооооооооооооооооооооооООООООго bowuu

# 409
Е по тая тема мога роман да напиша.
1.Името-ражда се детето и ние решаваме,че ще го кръстим на свекъра,но малко ще попроменим-за пояснение той се казва Храбър Crazy,а детето се казва Християн.Съответно те обидени,че не е Храбърчо и следователно 6м.нямат никакво обръщение към детето.Като иска мойта свекърва да ме пита нещо за Хриси,влиза в стаята и казва:ТО кога трябва да яде #Cussing out #Crazy
Ама накрая свикнаха.
2.Относно гледането-докато живеехме заедно-да гледаше го,помагаше.В момента,в който се изнесохме-край с гледането.Хриси вече е на 3г.,аз още си го гледам и не ходя на работата,защото мойто съкровище си мълчи и дума не обелва.Но като дойдат на зълва ми децата от щатите ги гледа по-цяло лято #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out
А иначе най-голямата й изцепка-
Аз бременна в 7.с огромен търбух,а тя болна-лежи и пъшка.Вика свекър ми и му казва:
Кажи на Боряна да направи баница,че ми се е прияло ooooh! #Crazyа тя нито веднъж не ме попита искаш ли нещо да ти направя.ядели ти се нещо.Даже напротив отива на пазар,прибира се вади пазара и с него вади и един геврек.Сяда и започва да си го хапва сладко,сладко-абе изобщо нямам думи #Crazy Shocked #Cussing out #2gunfire

# 410
Да се запиша и аз с един уникален бисер на съкровището. Нейния син е светило за нея (нищо ново под слънцето за всяка от нас). Та седнали сме веднъж и аз казвам на мъжа, че трябва да се подстриже, а тя "Не, в никакъв случай. Ти не знаеш какви хубави букли има само като му порасне косата, не му давай да се подстригва. Много е хубав с тези букли, малко прилича на женчо ама  е много хубав"   Laughing  И аз изцъклих едни големи очи и щях да падна от смях. И от тогава бъзикам мъжа с "буклите на мама".  Laughing

# 411
Имам един от 8 март.  Mr. Green
Оставихме и малкия и отидохме сутринта на сладкарница да си пием кафето. вече сме по пътя за вкъщи и тя звъни на телефона на мъжа ми, моя си го бях забравила. А бе вика -малко е неудобно ама аз да попитам, вие да не сте решили книга да ми купите за подарък.   ShockedОтговарям и че, не..(аз говорех с нея щото мъж ми реши, че е нещо за бебето) И двамата сме шокирани, никой нищо не е говорил за книга. Thinking После доста време се чудихме всъщност книга ли иска или не. мъжа ми беше убеден, че иска, аз бях сигурна, че не. Защо е помислила, че книга ще и подаряваме не знам. ThinkingВечерта установихме някаква връзка, не много логична но е някаква. тя помолила дъщеря си книга да и купи за подарък. Онази за жените кучки. Joy
После разговора продължава. -то аз звънях на твоя телефон, ама много странно аз ти звъня и твоя телефон нещо звъни, щом затворя и той спира, ама все не успявам да видя кой е  и не знам как да затворя, сигурно някакви поздравления ти изпращат. Shocked  hahaharotfImbo После цял ден не спрях да се смея.

# 412
Покрай тази се сетих и за друга много стара пак с телефон.
Звъни домашния телефон. търсят свеки, някакъв роднина, с който не са се чували много отдавна. разговора продължава 10-15 мин и тя му казва - ама ти се обаждай по-честичко имаш ли ни номера на домашния?
 newsm20

# 413
  • София/Варна
fifonka, лале, отдавна не бяха се появявали наистина забавни случки тук - поздравления Simple Smile.

# 414
Да се включа и аз. Мойто свеки идва рядко у нас -3-4 пъти в годината /слава богу/. И като дойде най-редовно пита дъщеря ми: Ти кой клас стана ,бе ,бабе? В началото мислех че се прави на луда, но впоследствие установих че верно не знае. За информация- има само 2 внучета - мойто и на щерка й.

# 415
Спомних си и още нещо доста забавно, свързано с "обичаната" свеки! Денят на нашата сватба, моите родители весели, засмени, а неговите само обикалят като мухи без глави и само мрънкат нещо. Та вече сме в залата и подписваме. И дамата от залата казва:"Г-жа Георгиева да вземе свидетелството за брак" и нашата свеки тръгва, при което аз едва се сдържам да не брухна да се смея на глас, при което свекъра я дърпа на назад я пита" Диме , ти къде отиваш", А тя" Ми че откъде да знам бе, Пешо, нали викат Георгиева и аз отивам. Откъде да знам че на нея ще й кажат Георгиева!" и всичко това става пред всички гости. Доста време след това се шегувахме с Г-жа Георгиева   Laughing

# 416
  • Стара Загора
 Joy това искрено ме разсмя

# 417
А тя" Ми че откъде да знам бе, Пешо, нали викат Георгиева и аз отивам. Откъде да знам че на нея ще й кажат Георгиева!" и всичко това става пред всички гости. Доста време след това се шегувахме с Г-жа Георгиева   Laughing

Аааа, г-жа Георгиева е номер едно.  Grinning Grinning Grinning

# 418
А ето присетих се и за сватбата.  hahaha Още ме е срам. Embarassed
Цялата организация по сватбата си я направихме с мъжа ми. реших на свеки да дам една единствена задача и май много сгреших. Викам така и така нали знаете, че на кумовете се поднася пиле, ако може да се погрижиш ти за пилето. тя щастлива, че съм и дала задача около сватбата - О да, добре ще го направя. Е после гледах на камерата как се поднася пиле на кумовете. Нали първо се ходи да се взимат кумовете та решили тогава да им го поднесат. Вижда свеки кумата подава и едно найлоново смачкано пликче от фантастико, в което има пиле в хартиено пликче от фантастико  и казва - това пиле А.... каза че е за теб, какво да го правя. Sick #Crazy

# 419
пресничко от тази сутрин-свекъра ще го оперират и 4-ма души трябва да дадот кръв,аз съм един от тъпите доброволци с уговорката че свеки ще гледа малкия,водим детето сутринта и приготвяйки се за излизане чевам следната реплика на госпожата
-аз ще и гледам детето да се разходи тя до София Shocked
Е останах си без разходка до Сф,останах да си гледам детето и по нататък нищо не ме иинтересува,егати неблагодарниците #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт