10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 978
  • 701
  •   1
Отговори
# 390
Ужас-щях да й дам аз на тая една Венетка! Егати обидното отношение....

# 391
Мойта свекърва пък изобщо не иска да гледа деца hahaha

И по-добре! Направо ти завиждам! Тя мойта си мислеше, че тя е майката на детето, пък мен кучета ме яли...

Изцепката, за която се сетих: бяхме оставили детето да спи при нея една вечер (той беше бебе още, пък ние бяхме някъде канени на рожден ден). На сутринта отивам да си го прибера.
Аз: Спокойно ли спа бебчо?
Тя: Много добре спа, но по едно време се събуди и толкова плака, че два часа не можах да го успокоя. Не разбрах какво му беше, но като се измори и пак заспа newsm78.
Реших да му сменя памперса преди да си го взема. И ужас! Цялотоа му дупе червено.
Тя: А няма страшно той през нощта се е изакал, ама аз не съм разбрала (Ето защо е плакал!).- и продължава -  Ама ти сега да не се притесниш! Тъкмо му е било топличко!....  Sick
Да откачиш направо #Crazy!!!

# 392
Китана....и моята ме праща така,но в Канада да съм ходела и да и оставя детето rotfImboМаи и се иска да съм мнооого далече.Та това същество 5 години се прави ,че не ми е запомнило името #2gunfire и ми вика Венетке-името на бившата на сина й.Пък аз,нали съм толкова добра и детето си да й оставя Hands Fist smile3532
Ееее,чак в чужбината няма възможност да ме прати и знае,че аз това го знам.Иначе да ме е пратила на сафари в Африка досега. hahaha
Ееех,големи пречки сме това майките на децата си беее !Не щем да си дадем родителските права и това е!Кво сме се хванали за тях като че живота ни зависи от това!Яяя колко ще му е добре на детето баба като си го гледка и му се радва и го гушка и му дава шоколадчета и гризнки и го маже с мазчица и какво изобщо й харесваш ти на твойта майка...? Joy

# 393

...Моята свекърва много обича да пазарува, естествено пак за едното дете. Обаче си държи дрехите при нея си, докато не види детето за да му ги даде лично...

Това при нас се случва редовно, само че с хранителни продукти (моята свеки досега три пъти е купила дрехи за детето). Мания е даването лично. Често се случва да донесе нещо и детето да спи, следователно не може да му го връчи лично и си взима обратно торбичката. Така едни банани си ги получихме черни, защото беше отложено личното връчване. Не знам защо е това  newsm78 . Мисли си, че няма да му ги дадем и ние с таткото ще ги изядем или какво  Thinking ? Включително отказва да остави подаръка му за Коледа под елхата, както правим ние с мъжа ми и моите родители. Страх ме е да мисля, че му се подмазва. Купува си обичта му ли, какво?

# 394
  • ул. "Мечтание"
Оф! Чета ви, чета ви... И хем ми е смешно от една страна, хем  #2gunfire!

Аз с мойта свекърва проблеми нямам. Но баща ми бие всякакви рекорди... Последния му бисер беше, че иска да направи на сина ми детски влог. До тук добре, обаче ние бяхме вече направили такъв. Казах му, че ще му дам номера на сметката и може да си внася когато и колкото иска... Да, ама не... Искал той да направи и да не е нито на мое име, нито на името на мъжа ми, защото сме щели да изхарчим парите за нас си !  #Crazy

Добре че, говорихме по телефона, а не на живо, че  #Cussing out

# 395

...Моята свекърва много обича да пазарува, естествено пак за едното дете. Обаче си държи дрехите при нея си, докато не види детето за да му ги даде лично...

Това при нас се случва редовно, само че с хранителни продукти (моята свеки досега три пъти е купила дрехи за детето). Мания е даването лично. Често се случва да донесе нещо и детето да спи, следователно не може да му го връчи лично и си взима обратно торбичката. Така едни банани си ги получихме черни, защото беше отложено личното връчване. Не знам защо е това  newsm78 . Мисли си, че няма да му ги дадем и ние с таткото ще ги изядем или какво  Thinking ? Включително отказва да остави подаръка му за Коледа под елхата, както правим ние с мъжа ми и моите родители. Страх ме е да мисля, че му се подмазва. Купува си обичта му ли, какво?
Точно това правят! Искат детето да каже "Това ми е от баба" и да чуят всички от кого е...  Rolling Eyes

# 396
  • Неизживени спомени

Ееее,чак в чужбината няма възможност да ме прати и знае,че аз това го знам.Иначе да ме е пратила на сафари в Африка досега. hahaha
Ееех,големи пречки сме това майките на децата си беее !Не щем да си дадем родителските права и това е!Кво сме се хванали за тях като че живота ни зависи от това!Яяя колко ще му е добре на детето баба като си го гледка и му се радва и го гушка и му дава шоколадчета и гризнки и го маже с мазчица и какво изобщо й харесваш ти на твойта майка...? Joy

smile3501Китана,така си го написала,че просто нямам какво да добавя Joy

# 397
Аз пък бих се зарадвала, ако децата ми кажат :" Това е от баба ми"- но при нас такова нещо няма Mr. Green

# 398

smile3501Китана,така си го написала,че просто нямам какво да добавя Joy

И аз нямям какво да добавя, освен, 4е съм една от вас - не ща и не ща да го оставя това дете да го гледат баби и това е ! Ами проклета съм си  Mr. Green

# 399
Аз пък бих се зарадвала, ако децата ми кажат :" Това е от баба ми"- но при нас такова нещо няма Mr. Green
И при нас...  Rolling Eyes

# 400
Преди мнооого години, току-що завършила, отиваме да живеем в родния град на мъжа ми, у свеки. Натиква ни в едната стая, смества дрехите в гардероба и започва да се чуди защо още нямаме дете. А то място да се обърнеш няма.. Следват клюки, оплаквания пред близки и познати - как аз не мога да имам деца, че щом за тези години (студентските) не съм родила, то изобщо не се и очаква.. Ровейки се в нещата ми, намерила медицинския картон с профилактичните прегледи, дето всяка година ги пишат. Какво е прочела, не знам, но после беше разследване, че съм болна от рак и съм излъгала сина й.. Нямам думи..

# 401
Интересно щеше да бъде, ако ти и беше намерила картона....

# 402
Интересно щеше да бъде, ако ти и беше намерила картона....
  Joy

# 403
  • Неизживени спомени
Ужас-щях да й дам аз на тая една Венетка! Егати обидното отношение....
roverandom какво да ти кажа.... newsm78 аз ако тръгна да разказвам бисерите на моята "любима" свекърва...т.е те край нямат.Иначе съм била много добра и като майка и като човек  #Crazy хайде върви да я разбереш newsm78

# 404
Вчера детето имаше рожден ден. Режа аз едни мезета и ги подреждам в поднос, който поставям в хола на масата за гостите. След 5 минути гледам, подноса го няма..И познайте какво - свекървата го занесла в кухнята, взела друг такъв поднос  и прережда мезето в него. На въпроса ми , какво прави, тя отговаря - А, извинявай. Аз си мислих, че само си го нарязала и си го нахвърляла в чинията, и реших да го подредя.  Crazy. И да не мислите, че по-хубаво от мен го нареди  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт