10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 979
  • 701
  •   1
Отговори
# 375
Преди няколко дни се записах за да следя, че темичката ми хареса, а сега ще споделя бисерче на моето свеки. Тя женичката е добра, нямам проблеми с нея, ама е възрастна, на 63 и никак не е в час с техниката. Та купихме и мобилен и се впуснахме в разяснения, които бяха надлежно записани. Естествено, обяснихме, че ако се изключи телефона, като го включи, трябва да натисне четири нули, да, ама жената нещо не-доразбрала и тия четири нули ги натиска всеки път като набира някого, защото си мислела, че след като не говори, телефона е изключен! Бая време се чуди що така с никой не може да се свърже!

Joy Joy Joy

# 376
Ще продължа с голите истории:
Влизам в стаята ни да се преобличам и след малко тя подава глава през вратата , не влиза. Аз подскочих, стреснах се и се прикрих, че бях по гърди, а тя: "Не бой се, няма мъже!"
Влизам в тоалетната, а тя: "не се заключвай, няма страшно?!"
От какво ли пък да ме е страх, ама като сме жени , по дупките ли да си бъркаме newsm78 И, не че не съм обяснявала че не ми е приятно, файда 0.
Казвам, за милионен път да не ме целува с устни а само с бузи,а тя си бърше устата и вика: "Немам червило, изтрих го, я целувах наред"
Заключила съм си компютъра, а тя пита защо, отговарям, че девера може да влезе в ПС-то и да ми види голите снимки, а тя: "Яааааа, дай да ги видя" #Crazy

Като гледам обаче, явно свекървите така си го разбират, щом толкова еднаква простотия виждам, манталитет?!

Не, не е манталитет. Вие що живеете с тях и с девера???

# 377
Преди няколко дни се записах за да следя, че темичката ми хареса, а сега ще споделя бисерче на моето свеки. Тя женичката е добра, нямам проблеми с нея, ама е възрастна, на 63 и никак не е в час с техниката. Та купихме и мобилен и се впуснахме в разяснения, които бяха надлежно записани. Естествено, обяснихме, че ако се изключи телефона, като го включи, трябва да натисне четири нули, да, ама жената нещо не-доразбрала и тия четири нули ги натиска всеки път като набира някого, защото си мислела, че след като не говори, телефона е изключен! Бая време се чуди що така с никой не може да се свърже!

Joy това е добро  hahaha

# 378

Joy това е добро  hahaha
Направо класика според мен Joy Joy Joy
мойто съкровище обаче взе да посвиква на жи-си ема Wink,тази сутрин към,30-7ч звъни свекъра на мъжа ми и крещи в телефона
Айде бе още ли спете,ше се нас....те в кревата Shocked Shocked Shocked
И двете спящи деца ревнаха шашнати,тъкмо ги поуспокоих и телефона пак звъни,този път свекито
-ИЗВИНЯВАЙТЕ АмА ТОЙ СИ Е мИСлИл чЕ СЕ ОбАЖДА НА СЕСТрА ТИ Mr. Green

# 379
Моето свеки напоследък измисля всякакви смешни аргументи,за да ме убеди/изнуди(както си харесате,и двете са верни Laughing ) да й оставя детето да го гледа(живеят на 300км от нас).Първо щяла да ни даде пари да завършим със сина й(и двамата учим едно и също,но на мен ми остава една година,а на него...три.Той влезе по-късно да учи) и сме щели да й дадем детето да го гледат,пък "Ние ще идваме от време на време да я виждате". hahaha
Не стана.Казах й директно,че детето "върви в комплект с родителите си".
Не се отказва женицата.Пробва с подкупи(така си мисли тя,че ще приема предложението):
"Баба ще си я вземе цяло лято,ще й накупи всякакви дрешки,чичо й ще я заведе на море..!Ах на баба,само да дойдеш!"ТОва ми го говори на мен по телефона.
Не стана.
Пробва се отново,този път с аргумента:
"Гледа ли новините?За това какви боклуци има в храната!Аз затова ти викам да си дойде детенце тука,че да яде само чисти работи!" Joy
Много ми се искаше да я питам,като е толкова изключително загрижена какво яде детето ,що не прати малко от тая "чиста"храна,та детенце да си хапне? Laughing

Изобщо,женицата е решила да си присвои детето.И се опитва да ни убеди по всякакви начини.
Особено след като директно й казах някои истини ,както и това,че детето ще си остане с родителите. Whistling
Всеки ден звънеше.Това допреди няколко дни,когато ни попита дали имаме нужда от нещо и аз й отговорих.Оттогава е спряла да се обажда. hahaha Знаех си,че ще има такъв ефект. Mr. Green

# 380
  • в моя свят на мир и любов
А и, мойта свекърва непрекъснато се опитва да вземе едното дете да си го гледа, тя другото ни дете въобще не го признава, защото тъпо и упорито отказах да го кръстя на нейно име.
Не можете да си представите какви номера измисля, но досега не е успяла.

Друго исках да споделя.
Моята свекърва много обича да пазарува, естествено пак за едното дете. Обаче си държи дрехите при нея си, докато не види детето за да му ги даде лично, а това става веднъж на 6месеца. Съответно дрехите вече са малки и не й стават. Тогава аз казвам, че като не станат на голямата, ще станат на малката. Обаче тя се смръщва, прибира си ги и казва че ще ги даде на други деца.
Това се повтаря на всеки 6 месеца.

# 381
А, твоята свекърва да не е сестра на моята  Mr. Green

# 382
постоянно се удивлявам какви хора има по тоя свят

# 383
  • Разпиляна във въображението
Мойта свекърва пък изобщо не иска да гледа деца hahaha

# 384
Мойта свекърва пък изобщо не иска да гледа деца hahaha
Да си ги менкаме искаш ли? Mr. Green

# 385
С мойта свекърва живеем едни под други.Но това неозначава че има желание да гледа внуци или да помогне с нещо.Живеем си просто като съседи.Оу ма те съседите ще ти помогнат в нужда ,но не и тя.Ако тя има нужда от нещо ще се качи тихомълком,зада не я подгони малката че все при нея иска като я види,ама как на детето да му обясня че баба и няма намерение да я погушка малко .А когато няма измъкване ,ще я вземе ,ще я заведе до долния етаж и най много 5 мин. и ми я връща.Но за отбелязване  е ,че и тя има само едно внуче и това е на девер ми детето ,което все още спи при баба си на 1 етаж, който пък е но 11 години.
 #2gunfire   newsm78

# 386
Свекър ми редовно носи шоколадови бонбони. Сто пъти съм му обяснявала, че синът му не консумира захар и да престане с тези шоколадови бонбони, защото е дразнещо и неуважително. Вчера пристига и носи триумфално ... две шоколадови яйца и кутия сухи пасти Crazy Ми така де - не е бонбони  Joy Взел си е забележка човека Mr. Green
Моята свекърва не спира да ни носи сладки неща,въпреки че учтиво съм я замолила да престане,понеже никой не ги яде и те така си стоят,а колкото повече я моля(всеки път)тя носи повече.Веднъж бях оставила детето при нея за час,два и като се връщан -питам,дали е дала вода на малкия (понеже ми се стори жаден а той си и беше-пи  толкова много)а тя ми казва,че тя вода не обича да пие следователно и той #2gunfire
Другото,което не можа да ми го сЪбере мозъка: беше наскоро-"От ДЕЦА ФАЙДА НЯМА -ЕДНО СТИГА,ДАЖЕ И ТО Е МНОГО",А НИЕ С МЪЖА МИ ГЛЕДАМЕ ПОТРЕСЕНИ.дА ПАЗИ ГОСПОД, БИХ ПРИБАВИЛА АЗ, ДА НЕ МИ ИЗТЕЧЕ И НА МЕН ТАКА акъла с годините!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 14:03 от angelche

# 387
Свекър ми редовно носи шоколадови бонбони. Сто пъти съм му обяснявала, че синът му не консумира захар и да престане с тези шоколадови бонбони, защото е дразнещо и неуважително. Вчера пристига и носи триумфално ... две шоколадови яйца и кутия сухи пасти Crazy Ми така де - не е бонбони  Joy Взел си е забележка човека Mr. Green
а тя ми казва,че тя вода не обича да пие следователно и той #2gunfire
doh

# 388
Моята е страхотна комбина от двата вида баби  - желаещи и нежелаещи да гледат вну4ета.
 Зна4и , постоянно реве, 4е не и оставям малката да я гледа и не я водя у тях , а когато отидем не я поглежда, скрива се в кухнята и само пуфти цигари.
 4 дена се мъкна с нас на по4ивка, което беше 4удесна възможност да ме поотмени, но пак не я погледна, нито веднъж не помогна ни за хранене, ни за приспиване, ни за обли4ане....
 Ина4е аз съм лошата, 4е не и оставям детето...Е, кажете ми що за изкопаемо е това ? И то не знае какво иска .... newsm78

# 389
  • Неизживени спомени
Китана....и моята ме праща така,но в Канада да съм ходела и да и оставя детето rotfImboМаи и се иска да съм мнооого далече.Та това същество 5 години се прави ,че не ми е запомнило името #2gunfire и ми вика Венетке-името на бившата на сина й.Пък аз,нали съм толкова добра и детето си да й оставя Hands Fist smile3532

Общи условия

Активация на акаунт