10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 982
  • 701
  •   1
Отговори
# 360
Тя:Като си легнеш, няма да се увиваш,пъпа ти да е открит , за да диша бебето,че да се развива нормално!
Простооо... Sick

Браво  на жената! Ето това се казава загриженост! Joy Joy

# 361
Свекървата към мен по телефона:
"Аз знам едно:"Мама дава ц**а,жената дава п***а и ц**а!",казано докато свекъра е там.

"Детето не е ваш проблем,а наш!".На реторичния ми въпрос как така детето не е "проблем "на майка си ми беше отговорено с "При нас(искаше да каже може би в техния край или нещо такова) бабата милее повече от майката!".

Цялата история е...направо гадна.Не ми се разправя сега.Но е факт,че скоро в нашето семейство биха могли да настъпят големи (макар и не кардинални), неприятни,но необходими промени.

Майка ми свекърва не е имала.Баба ми-също.Аз и през плет не бях виждала какво значат отношенията между свекърва и снаха.Всичко ми идва като гръм от ясно небе.Кога съм си мислела аз,че ще ми се кажат такива думи?!Не мога да повярвам,че се опитвах да й вляза в положението,че мълчах!Но това е грешка,която ще бъде поправена.

# 362
"Аз знам едно:"Мама дава ц**а,жената дава п***а и ц**а!",казано докато свекъра е там.
Shocked.   #Crazy То и мойта не е цвете, но неможе да се конкурира с тукашните екземпляри.....

# 363
Е това е нищо,мойта свекърва най-редовно предлага разни мъже за любовници на щерка си,в присъствието на свекъра,даже един път се издъни и пред зет си,ама май не се усети Mr. Green
А и докато живеехме на село при тях свекъра най-редовно си пикаеше под прозореца ми и то много демонстративно Sick,докато един ден не го направи пред сина си Mr. Green

# 364
А и докато живеехме на село при тях свекъра най-редовно си пикаеше под прозореца ми и то много демонстративно Sick,докато един ден не го направи пред сина си[/b][/i][/color] Mr. Green
Това е отвратително!  Sick Нямат ли тоалетна тези хора?

# 365
тази тема се изроди  Sick

# 366

[/quote]
Това е отвратително!  Sick Нямат ли тоалетна тези хора?
[/quote]
Имат,на вън-на 20м от къщата,но човека му беше далече да ходи до там,пък и в такова гадно нещо не всеки ходи по желание Sick

# 367
  • София/Варна
тази тема се изроди  Sick
И аз това казвам, ама при всеки опит да направя забележка, ми скачат разни изнервени мамчета Simple Smile

# 368
Айде един бисер и от майка ми,обажда ми се по телефона и нарежда-сложи главата на баща ти да се вари Shocked Laughing,всъщност ставаше дума за агнешка глава Wink

# 369
Ще продължа с голите истории:
Влизам в стаята ни да се преобличам и след малко тя подава глава през вратата , не влиза. Аз подскочих, стреснах се и се прикрих, че бях по гърди, а тя: "Не бой се, няма мъже!"
Влизам в тоалетната, а тя: "не се заключвай, няма страшно?!"
От какво ли пък да ме е страх, ама като сме жени , по дупките ли да си бъркаме newsm78 И, не че не съм обяснявала че не ми е приятно, файда 0.
Казвам, за милионен път да не ме целува с устни а само с бузи,а тя си бърше устата и вика: "Немам червило, изтрих го, я целувах наред"
Заключила съм си компютъра, а тя пита защо, отговарям, че девера може да влезе в ПС-то и да ми види голите снимки, а тя: "Яааааа, дай да ги видя" #Crazy

Като гледам обаче, явно свекървите така си го разбират, щом толкова еднаква простотия виждам, манталитет?!

# 370
Цитат
преди време купих на баща ми GSM,извади ми душата да има,и аз му купих,при което се започна едни инструкций за експлоатация ,та човека звъни на оператора да провери сметката си,и от къде да знае,че това е автомат.запис,при което преди да затвори каза по тел.на автом.оператор "Благодаря ви много сте любезна,пак ще се чуем..................."   

това съм го чувала от баба ми. звъни на 180 да чуе колко точно е часа.казаха и,  след което тя любезно отвръща : "Мерси, лек ден."

# 371
Да се включа и аз с един бисер от свекървата :"Много лигавиш детето и то ти се лепи". Това е в отговор на факта, че дъщеря ми на година и 4 месеца всеки път щом вляза в стаята я зарязва и идва при мен. Трябвало да се държа по-резервирано с нея и да не и се радвам толкова много.

# 372
  • На един клон
Тука верно е станало потресающо... #Crazy

# 373
  • София/Варна
Тука верно е станало потресающо... #Crazy
Като всяка хубава идея се изражда Simple Smile

# 374
  • Луната ни пази
Преди няколко дни се записах за да следя, че темичката ми хареса, а сега ще споделя бисерче на моето свеки. Тя женичката е добра, нямам проблеми с нея, ама е възрастна, на 63 и никак не е в час с техниката. Та купихме и мобилен и се впуснахме в разяснения, които бяха надлежно записани. Естествено, обяснихме, че ако се изключи телефона, като го включи, трябва да натисне четири нули, да, ама жената нещо не-доразбрала и тия четири нули ги натиска всеки път като набира някого, защото си мислела, че след като не говори, телефона е изключен! Бая време се чуди що така с никой не може да се свърже!

Общи условия

Активация на акаунт