10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 155 993
  • 701
  •   1
Отговори
# 345
Брррррр, тръпки ме побиха като четох за хигиената, или по-точно липсата на такава, на вашите съкровища! Sick

# 346
Свекърва ми по едно време много взе да се интересува от зодии и хороскопи. Най-силно се впечатляваше от скорпион и съвсем се смахна по тази зодия. Реши, че и тя трябва да е скорпион. Следейки дневните хороскопи ми казваше:
" Ооо, за НАС скорпионите /тъй като и аз съм скорпион/ днес казаха еди какво си...".
Викам й - "Майко, ти нали си везни?!?" - все пак е родена на 20.10...
Тя - "не! Скорпион съм и съм родена на 27.10!"
Аз /синовете й, мъжа й, другата снаха - всички така  #Crazy/ - " Е... как така, кви са тия работи? 50 години все си си била родена на 20.10."
Тя - "Не е вярно, родена съм на 27.10, но майка ми ме е записала на двадесети. То едно време не е било като сега, децата са ги записвали в съвета когато са намирали време за това!"   newsm78
Абе точка и това е.

Все още се опитвам да си представя как бременната й майка е записала нероденото си бебе...  newsm78

п.п. Като й се явим с цветя и подаръци на 20.10 любезно ни показва вратата с думите "Другата седмица заповядайте!"

# 347
п.п. Като й се явим с цветя и подаръци на 20.10 любезно ни показва вратата с думите "Другата седмица заповядайте!"

Ти сериозно ли...Тази е напълно изкукала....Интересно ако се беше запалила по друга,по-отдалечена зодия от нейната.Може би щеше да твърди,че майка й я е записала още при зачеването й? newsm78 А иначе за записването и аз съм чувала.Особено по селата-чакали са няколко дни да видят дали детето ще оживее и тогава го записвали.Така бабата на мъжа ми /лека й пръст/ не знаеше на коя точно дата е родена.Знаеше кога е записана.

# 348
Баща ми също е роден на 18.02., но е записан на 20.02.

# 349
Да, знам за тези неща и е нормално според мен детето да бъде записано /евентуално/ на по-късна дата. Но седмица по-рано... Thinking

Както и да е - мир да има, сега се отчитаме на 27-ми. Няма да й трошим хатъра, я!  Hug

# 350
Дядо ми също е с друга дата записан и не знае на кой ден то4но е роден.  А майка ми се ражда на 29.12. , баба много молила лекарите да я запишат с 2-3 дена по-късно, за да е в новата год. ( 4е и в ново десетилетие ), ама те не склонили  Rolling Eyes

# 351
Моето съкровище,което се появи една седмица преди сватбата,при положение,че си изтеглихме заем и сами си я платихме, реши да ми помогне с организацията. И познайте какво,обсъждахме с мъжа ми какви подаръчета да направим на гостите та да може да са хем хубави,хем да са ни по бюджета. Аз бях харесала едни кошнички с розичка вътре,както и да е отклоних се и свекито вика,аз най-мразя безполезни подаръци  ooooh!защо не идем до Метро нпример и да подарим нещо полезнона хората #Cussing outПодивях тогава,после с приятелките много се смяхме на вариантите полезниподаръци от Метро JoyНай-много поддръжници събраха самобръсначките като че ли Grinning

# 352
Подивях тогава,после с приятелките много се смяхме на вариантите полезниподаръци от Метро JoyНай-много поддръжници събраха самобръсначките като че ли Grinning

Аааа, яко! Защо не доразвихте идеята, освен самобръсначки, да има и други намекващи за хигиената подаръци - дезодоранти, сапуни, освежители за уста, ароматизатори...  Laughing

# 353
Моят звяр онзи ден дойде да види болното си внуче и му донесе замразени пилешки фенери /мислела си, че са бутчета... за 1,50 лв.  Rolling Eyes/ и преоценени банани от Фантастико - поочукани и сериозно потъмнели...  #Crazy
Като се има предвид, че в 99% от случаите идва с празни ръце, това е направо свръх пазаруване!  Mr. Green

# 354
  • София /Абсурдистан
Хи-хи -хи. Знам ли и аз от къде да започна:
1.По повод на това че е "чистофайница". Наистина ако й влезеш в хола и кухнята - такава чистота никъде няма. Само не й влизайте в банята....

Хи хи  Laughing това ме подсети за банята на бившата ми свеки. Вярно е, че беше много отдавна, но още го помня. Банята беше в такъв вид, че .... + вътре имаше и паяци.
Детето беше съвсем малко тогава и тя като му кажеше - хайде да се къпем, той започваше да се пищи и да се тегли на заден ход с култовата реплика - не искам да влизам, че ще се изцапам, а и паяка ще ме изяде  Mr. Green

# 355
Моят дзвер не ми даваше да чистя с прахосмукачката,че съм щяла да оскуба килимите.А за да почистя от ъгълчето да потупвам да изпада прахта,и да го събера с парцал че. ooooh!
Също имаше навика аз като излез на,да води целия квартал в нас,да видят каква съм домакиня.
И след като няколко комшийки ми разказаха,си реших проблема с блиндирана врата,и лишена от ключ,с извинението, че е само един. Joy Joy Joy

# 356
  • Пловдив
Мойта оня ден пак пусна бомба...Звъни по телефона, късно беше :
Тя:Легнала ли си?
Аз:Още не съм, що?
Тя:Като си легнеш, няма да се увиваш,пъпа ти да е открит , за да диша бебето,че да се развива нормално!

Простооо... Sick

# 357
  • София/Варна
Тя:Като си легнеш, няма да се увиваш,пъпа ти да е открит , за да диша бебето,че да се развива нормално!

Простооо... Sick
hahaha
Това изби рибата Simple Smile

# 358

Простооо... Sick
Миии....като се има предвид зимния сезон...предлагам да пробиеш дупка на завивката си за пъпа,за да може все пак да си завита,без да задушиш горкото бебе. Laughing

# 359
. Един ден идва при мен и се оплаква , че май е болна от рак. И аз я питам защо мисли така?А тя отговаря,че бельото и било станало черно. Аз се сещам и я питам с какво се изтриваш а тя отговаря ами с вестник. А все се хвали колко била чиста, млада и т.н.

#Crazy #Crazy #Crazy rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт