10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 156 008
  • 701
  •   1
Отговори
# 330
  • София /Абсурдистан
  А ако е дебил като моята и ти каже, че ще дойде в събота (от 200 км) , на въпроса ми че не си спомням да сме я канили, отговорът беше :" Аз ще звъня на вратата, докато не отвориш !"   Shocked  ooooh!

Има решение - заминаваш в петък след обяд за почивните дни на хубаво място за почивка и се прибираш в неделя вечер късно. Когато това се повтори поне 2 - 3 пъти, ще свикне да се обажда предварително.

# 331
При моята това не действа -ве4е 3 пъти прави празни курсове до вкъщи, ама не се обажда и това е ! Последния път дошла да изпуши 3 цигари пред входа (разпознах и фасовете), не си бях в къщи, звъняла ми на мобилния, ама аз май не го 4ух  Rolling Eyes и коронният и номер - обажда се на мъжа ми, ( който не е в България) да го пита къде съм и знае ли той, 4е аз не съм вкъщи. Оня я овиква като луд, 4е го занимава с глупости и тя си обира крушите. След 2-3 4аса ми прави кръстосан разпит по телефона и се мъ4и да ме накара да се 4увствам виновна ( аааах, ако има как да ме види колко се кефя - по4ти толкова, колкото се кефи тя, когато пък ме свари у дома  Sunglasses )   А клю4 и посмъртно няма да и дам (само ако знае,4е съм дала на нашите  Laughing)

# 332
Ааа, аз я насолих едно хубаво и предотвратих нашествието,  ooooh! ноооо естествено пак излязох лошата - тя от уважение, видите ли...  Crazy Е*ах туй уважение !  Twisted Evil Мразя да се държа така с хората, още повече че знам, че после ще вдигне телефона и ще се жалва на мъжО, нооо с някои хора по друг начин не става.  Naughty

# 333
Повярвайте ми че по просто и нечистоплътно животно от моята свекърва няма,ще ви дам най простия пример за който се сещам,бременна съм в 3-ти месец на гости сме у тях и аз прокървявам ,питам я дали е нормално а тя ми казва много и се впрягаш на тази  бременност нещо, естествено че нищо ти няма,това ако е нормален човек ще ми каже да отида веднага на лекар,естествено на сутринта отидох и веднага ме приеха.А с нея реших си проблема кардинално въобще не и  говоря за мен тя е празно пространство.

# 334
По повод на хигиената и чистоплътността се сетих и аз нещо.
Бившият ми мъж взе да разчиства едно помещение, пълно със стари хартии, и между хартиите намери умрял и мумифициран плъх.  Sick Но го догнуся да го пипа и да го изхвърли. Дойде свекърва ми и с голи ръце го хвана и го изхвърли на боклука. И без да се измие си влезе вкъщи. Мъжът ми я накара да се измие, а тя не щеше, скараха се даже, но тя твърдеше, че "Те само живите плъхове са мръсни и носят заразите, умрелите - не!" Така й не си изми ръцете.
Не си переше дрехите цели седмици, не чистеше в къщата си изобщо, и ме беше гнус да се храня от нейните сготвени неща именно заради това. Когато се роди дъщеря ми и тя идваше на гости, трябваше аз изрично да я моля да си измива ръцете и да идва с чисти дрехи, щом ще иска да я гушка. Тя сама не се сещаше. Веднъж дойде и се похвали , че е болна и кашля. Тогава дъщеря ми беше на няколко седмици. И аз се притесних и я помолих да не идва, докато не оздравее, но тя каза, че то това не било заразно  Shocked.

# 335
За хигиената на кроки не ми се коментира Sick Sick Sick,но да ви споделя какъв подарък направи на децата ми за коледа-кутия пиратки Shocked,сега ми е смешно,ама тогава с мъж ми и разказахме играта Mr. Green

# 336
Когато мъжа ми (бившият) бил малък, свекърва ми имала един чувал, в който му събирала мръсните дрешки. Когато се свършели чистите, взимала от въпросния чувал и му ги обличала отново.  Simple Smile А пък след време държала мръсното бельо в един леген, а легена - под спалнята в стаята.  Sick Не искала да имат пералня, защото ако се разваляла, нямало да има резервни части откъде да намерят за поправка  Whistling.

# 337
Когато мъжа ми (бившият) бил малък, свекърва ми имала един чувал, в който му събирала мръсните дрешки. Когато се свършели чистите, взимала от въпросния чувал и му ги обличала отново.  Simple Smile А пък след време държала мръсното бельо в един леген, а легена - под спалнята в стаята.  Sick Не искала да имат пералня, защото ако се разваляла, нямало да има резервни части откъде да намерят за поправка  Whistling.
Това ми напомни за свекървата на една моя позната.Действието се развива преди 30-тина години,когато памперси не е имало и децата са гледани в пелени.Значи бабето гледа дъщеричката на моята позната.Имала навика да слага нааканите пелени под леглото на младите в един леген,ама както са си със съдържанието в тях Sick,без дори да си направи труда да ги поизчисти малко.Вечерта,когато майката се прибирала от работа,перяла пелените.За миризмата няма смисъл да говорим-цял ден престоели с....в тях!

# 338
И моята свеки има претенции, че е голяма чистофайница, но един път идва у нас да гледа бебето, че ходих на шофьорски курсове тогава,  и я гледам аз с една мазна коса. Обясни ми, че е болна от грип Shocked и тъй като се страхува като се изкъпе да не се разболее още повече ми заяви, че не се е къпала вече един месец. Косата не си я връзва и само навираше главичката на малчо,  аз полудях. Иначе у тях чисти само там където може да се види от някой гостенин. Влизам аз един ден в спалнята да приспя детето и какво да видя, прах една педя, щорите не могат да се различат бели ли са, черни ли са. Нахвърляни навсякъде каренца, снимки най-разни, дамски чанти, абе чудо. И с най-голямата си наглост ми заявява, че видиш ли еди кои си снахи не готвели, ама били много чистници! Много се ядосва горката, че мъжа ми не спира да хвали как добре готвя, та затова у готвачката мръсно, защото много готви! Ха, ха, ха. Вече само се радвам на бисерите й и благодаря на бога че спрях да се ядосвам!

# 339
  • Разпиляна във въображението
Много е весело при вас Joy Моята не е така фрапираща, но все пак да си разкажа за да ми олекне.

Отиваме ние в Бургас и аз доволно кроя планове за ходене по ресторанти, срещи с приятели и т.н. Сляпо съм заблудена, че след като бабата не е виждала внуците си от месеци, ще е изпълнена с ентусиазъм да ги гледа и да им се радва. Да ама не. Все едно си бях вкъщи. Излизахме с малките навсякъде. Преобувах памперси, след като свекито ме е уведомила, че Димана доволно се е изсрала. Мъжът ми чистеше с прахосмукачката. Нейното готвене се заключаваше в притопляне на готови храни, еее, сготви няколко пъти, но това беше придружено с прехлопване на сърцето и вдигане на кръвното. Как пък един път, когато гостувахме там, това кръвно не се вдигаше. С половинката и с баща му раздигвахме масата и миехме чиниите. Тя нито веднъж не стои с нас на масата и да се храним заедно - все нещо не й е добре. Това го смятам за неуважение лично към мен. И още и още....

Беше ми смешно като предложи, когато се роди Димана, да дойде да ми помогне. След всичко, което се случва при нашите посещения в Бургас, казах на Филип, че не бих се съгласила тя да дойде и да ми помага. Причината е, че мога и сама да подуша кога Димана е с насран памперс, да си пера дрехите (как веднъж не ми предложи да пусне паралнята и да изпере дрехите, всеки ден голямо пране падаше), да си готвя и чистя. Една детска дрешка не взе да препере. През лятото Вики спеше в една стая с нея. Тогава вече бяхме махнали нощния памперс, но една вечер тя се изпуснала. Сложила си чаршафите в леген и им сложила прах, а детските пликчета на Вики стоят в банята с урината. Много бях възмутена - един сапун да им беше ударила. Да не би да я е гнус. Абе мързелива си е и това е. Свикнала е на готово.

# 340
Здравейте,много е забавно тук.Та да го изтипосам и аз мойто чудо:имам празник в събота и звъни тя вчера и пита "Ще си идвате ли?" Аз -"Не"  Тя-" А добре да знам само дали да купувам подарък" Joy

# 341
Досега не съм писала тук, но май е време за започна. Mr. Green  Бисери имаме всеки ден, ама се опитвам да ги забравям, че иначе главата ще мисе пръсне от простотии. #Crazy

В болница сме с малкия. Свеки идва да ми донесе ядене. На въпроса и как сме, аз отговорям, че детето е вече много по добре и чакам да ми кажат, кога ще ни изписват. На което тя любезно отговаря - А вие не бързайте да си идвате, стойте си тук по добре, вкъщи е много  студено. Shocked А аз глупачката бързам да се прибера, как ли не се сетих по рано да седя на топло на аванта в болницата.

# 342
Цитат
Предупреждавам хора със слаби сърца да не четат по нататък.По съвет на свекърва си,една колежка "излекувала" хриповете на 6 месечното си бебе като 3 нощи му правила компрес на гърдите с парче вълнен плат,върху което,с извинение,се изпишкала.Аз просто изумях като го чух това.Горкото бебче...
Току що го прочетох това  и отидох при майка ми да и го кажа и знаете ли какво ми каза, че тя също била го направила веднъж  Neutral Face, но не се сеща на мен или на сестра ми.Да ви кажа чесно само като си го представя и се надявам да е била сестра ми, а не аз.

# 343
  • Кьолн
Като ви четох и се сетих и за моята свеки.носи един вълнен клин под полата си. И гледам една вечер мокри на чешмата дъното на клина. Като я попитах каквоправи тя каза, че го плакнела с вода защото често се напишквала и нямало как да го пере. И все се оплакваше като дойде някой на гости, че всеки ден съм се къпела.А тя горката се мие на чешмата, защото щяла да изстине в банята.А да не говорим ,че чиниите се мият само с вода и то студена, защото верото било вредно. Един ден идва при мен и се оплаква , че май е болна от рак. И аз я питам защо мисли така?А тя отговаря,че бельото и било станало черно. Аз се сещам и я питам с какво се изтриваш а тя отговаря ами с вестник. А все се хвали колко била чиста, млада и т.н.

# 344
Хи-хи -хи. Знам ли и аз от къде да започна:
1.По повод на това че е "чистофайница". Наистина ако й влезеш в хола и кухнята - такава чистота никъде няма. Само не й влизайте в банята.... В гърнето й не тече вода от години - полива се със спукано канче от 300мл - аз никога не успявам да си полея снего, хлебарките се разхождат на свобода, но за тях оправданието й е че са от съседите /ами и аз живея в блок ама хората са измислели препарати за тия цели и при мойте мутанти подействаха/. Освен това преди известно време ми направи впечатление, че в банята й няма четка и паста за зъби, т.е. явно не си мие зъбите, което се подкрепя и от това, че често си бърка с пръст в устата да почисти храната  Sick Обича също докато си говори с някой с палеца и показалеца да изстисква подкожната си мазнина от лицето и след това да си мирише пръстите /явно да види на какво й мирише мазнината/  Sick
Понеже пък е пушачка обича да пуши навсякъде и после да си зарязва пепелниците с фасове така.
2. Да отбележа също че живеем едни от други на разстояние 5 минути с кола и наскоро тя си направи ремонт, като си направи от гарсониерата двустаен апартамент. На въпроса ни защо й е спалня като така или иначе не я ползва отговора й беше, че така сме щели да имаме къде да оставаме да спим като й ходим на гости  Shocked . Онзи ден осъзнах истинската причина - понеже с мъжа ми живеем в жилище наследство от родителите ми тя му заявила, че рано или късно съм щяла да го изгоня от нас /за което аз не съм си и помисляла/- та явно спалнята е за него - да има къде да си го прибере.  Laughing
3. И накрая само като си помисля, че се очаква всеки момент да родя и тази вещугерница ще започне да ми идва често - често да ми вижда детето .... тръпки ме побиват. Снощи обаче мъжо ми разреши ако майка му ме нервира да се саморазправям с нея. Думите му бяха "щом аз не мога да се справя с нея - опитай ти".
Та явно ще трябва да опитам...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт