10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 156 009
  • 701
  •   1
Отговори
# 315
Това, което винаги ме е дразнило и го помня от времето и на майка ми и нейната свекърва е, вечното мрънкане, че синът не обръща внимание на майка си. Мойта непрекъснато го кара да дойде на гости сам при нея, на 250 км. По празниците, също искаше той да ходи уж, за да вземе зимнина, тъй като тя ще заминава в чужбина. Това го разбрах като тя ми се обажда да пита дали ще пусна мъжа ми при нея. Щях да  #2gunfire мъжо. Все с мене се оправдава. Доста неща прати жената, но по друг човек. Доста се зарадвах и й се обаждам да й благодаря. Казвам й, че никога не съм получавала такива неща, тъй като бабите и дядовците ми са били градски хора. Тя естествено ми отговори, че ако мъжо ми е ходел всяка есен при нея е щяла да праща. Еми са, като сме на бензин малко скъпо и безсмислено ми излиза. Аз въобще незнаех, че тя се занимава да копа тъй като живее в блок, нищо че селото е на гърба на географията.  Tired
Най се ядосах когато мъжа ми й дава, не за първи път пари, този път за да дойде на РД на детето. Тя с тях си купи дрехи, но така й не дойде под предлог, че е понеделник, а мъжа ми ще е на работа. А детето не го беше виждала от една година.   ooooh!
И най-новото е, че сега като заминела в чужбина щяла да си говори по скайпа с една приятелка и по нея ще ни предава как е.  #Crazy Проблема е демек щото мъжа ми нищо не разбира от компютри и за да пита как сме трябва да говори с мене.  ooooh! А иначе по телефона се чуваме често. Не се и опитвам да й разбера поведението.
Извинете за дългия пост, но за пръв път пиша в тая тема.

# 316
Мъжът ми се връща с огромен мехур на носа. Гледам го аз ужасена и го питам какво се е случило. Той отговаря, че имал бил пъпка на носа и си допрял вряла чаша с чай, за да му се разкара гнойта.  Mr. Green Доста време подържал чашата и търпял зверски болки, вследствие на което носа му изгорял и се образувал мехур пълен с вода. Гледайки го аз му казвам: Тази рецепта само д-р Куин
 / свекървата/ може да ти я каже! При което той ми отговаря: Ми да, тя ми я каза! След ден-два отиват при свеки да види детето и тя му казала: Как можа да направиш това, сега ....../аз/ ще си помисли че аз съм ти казала тази рецепта! И той й отговорил: Ами да, тя се сети, че само ти може да я измислиш! Mr. Green

# 317
Мъжът ми се връща с огромен мехур на носа. Гледам го аз ужасена и го питам какво се е случило. Той отговаря, че имал бил пъпка на носа и си допрял вряла чаша с чай, за да му се разкара гнойта.  Mr. Green Доста време подържал чашата и търпял зверски болки, вследствие на което носа му изгорял и се образувал мехур пълен с вода. Гледайки го аз му казвам: Тази рецепта само д-р Куин
 / свекървата/ може да ти я каже! При което той ми отговаря: Ми да, тя ми я каза! След ден-два отиват при свеки да види детето и тя му казала: Как можа да направиш това, сега ....../аз/ ще си помисли че аз съм ти казала тази рецепта! И той й отговорил: Ами да, тя се сети, че само ти може да я измислиш! Mr. Green

Joy д-р Куин

# 318

Joy д-р Куин
ooooh!  Joy  Joy  Joy  Joy Laughing  Joy  Joy Joy  Joy Ама и половинката ти си пада мазохист.  Peace

# 319
Явно доста свекърви се вживяват , че са д-р Куин  ooooh!
Моята е направо заплаха за околните в това отношение . Жената си вярва твърдо , че много разбира и само разпитва , когато някой е болен какво е пил , за да му го "изпише" после ...
За нещастие опитно зайче и е братът на мъжа ми . Последният път , когато леко се разболя и тя го "диагностицира" му беше изписала и купила :
антибиотик "Панцеф" - / мъжът ми го пи , когато беше с тежка вирусна бронхопневмония " /
тримезол /българският вариант на бисептола /
сироп Тусирол / пак от бронхитния период на мъжа ми /
+ още една кофа лекарства  ooooh!
Как не умря това момче , не знам ...
Добре , че отидох и видях с какво го трови , та се развиках , че ще му навреди ужасно и т.н.
Накрая вместо да се почуства виновна , тя отиде в кухнята да реве , че съм се държала лошо ...

# 320
Последната изцепка на свекъра от днес (още съм му бясна): Обажда се в 10.29 сутринта.Ние сме още в леглото, снощи стояхме с гости до късно, пихме, пяхме, танцувахме....После и други неща. Та сме в леглото още, гостите спят в хола.
Той: " Ми аз съм в автобуса и идвам у вас след 5 минути."
Мъжа ми: " Защо не се обади?
Той: "Не те чувам..."

.............
И така!!!! Полудявам вече.

# 321
.............

А защо? 
И изобщо, какво се случи после? Той дойде ли, вие какво направихте?
На твое място бих го спряла на външната врата, а още по-добре собствения му син да му обясни, че не може да влезе в момента, защото в хола има хора, които спят.
Ако и този път не се усети и не започне да предупреждава, тогава вече не знам - освен право куме в очи, не виждам как по друг начин може да го научите да съгласува посещенията си с вас.

# 322
ЛЕЛЕ!!! смея се от два дни вече - коремът ме заболя... златни реплики има тук  Joy
и още не мога да изчета всичко... Grinning

# 323
Мале опасни  слънчица  имате.

# 324
Милата свеки преди време беше се разболяла от грип. Обажда ми се тя и аз я питам как е, какво пие. Тя ми отговаря: Ами от един месец пия антибиотици, смених вече 16 вида и не ми помага нищо. Аз я питам: Ходи ли на лекар, какво каза лекаря? Тя: А, ти пък, как ще отида на лекар, те нищо не разбират! И аз я питам: Ами как тогава пиеш антибиотици, кой ти ги изписва? Тя: Ами аз си ги купувам и си ги пия! И последно й казах: Тогава значи най-добре е да спреш да пиеш абсолютно всичко и ще ти мине! Тя: Да, и аз така мисля! Е, един път и ние двете да сме на едно мнение!

# 325
 Joy
Е това ме разби  hahaha
Но пък поне сте намерили общ език вече  Joy

# 326
Не, на моя свекър не му се доказва. Колко сме се ядосвали с моя мъж, не и не...Свикнал е на неговата да става. Поне се случва рядко, ама лятото не знам как ще е.

# 327
.............

А защо? 
И изобщо, какво се случи после? Той дойде ли, вие какво направихте?
На твое място бих го спряла на външната врата, а още по-добре собствения му син да му обясни, че не може да влезе в момента, защото в хола има хора, които спят.
Ако и този път не се усети и не започне да предупреждава, тогава вече не знам - освен право куме в очи, не виждам как по друг начин може да го научите да съгласува посещенията си с вас.
  А ако е дебил като моята и ти каже, че ще дойде в събота (от 200 км) , на въпроса ми че не си спомням да сме я канили, отговорът беше :" Аз ще звъня на вратата, докато не отвориш !"  Shocked  ooooh!

# 328
Милата свеки преди време беше се разболяла от грип. Обажда ми се тя и аз я питам как е, какво пие. Тя ми отговаря: Ами от един месец пия антибиотици, смених вече 16 вида и не ми помага нищо. Аз я питам: Ходи ли на лекар, какво каза лекаря? Тя: А, ти пък, как ще отида на лекар, те нищо не разбират! И аз я питам: Ами как тогава пиеш антибиотици, кой ти ги изписва? Тя: Ами аз си ги купувам и си ги пия! И последно й казах: Тогава значи най-добре е да спреш да пиеш абсолютно всичко и ще ти мине! Тя: Да, и аз така мисля! Е, един път и ние двете да сме на едно мнение!
Хахаах,вендузки не си ли прави?Не,тази жена е уникална!Дано само не умори някого с лечението си.Дори и себе си де...

# 329
О, и моята свекърва отвреме на време ми цъфва като майска роза на вратата!Или се обажда и казва след 15 мин идвам, всеки път и обяснявам, че искам да ми се обажда поне 1-2дена по рано, но тя не та не!И най-гадното беше една сутрин като ми се тупна в 10 часа и то с вуйната на мъжа ми!На всичкото отгоре предната вечер имахме гости и си бяхме легнали в 7, къщата беше няма да ви казвам в какъв вид!Ама на нея кво и пука нали аз си брах срама!Единият път, като се беше обадила 10мин предварително и казах, че не може сега да идва-барем се сети да се обажда по-рано!Няма усетия туй чудо-тази неделя, отново в 10 часа беше на вратата!
Аууу, а каква изцепка ми прасна-искала да вземе малката от петък до неделя (все повече се убеждавам, че е луда), ама сме нямало да мъкнем кошари-тя щяла да я държи на спалнята!!! #Crazy Никога не бих си дала детето на тая на всичкото отгоре бездушна и студена жена, но това е друг въпрос!

Общи условия

Активация на акаунт