10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 156 020
  • 701
  •   1
Отговори
# 300
По въпроса с нахълтването без да се почука - вие не заключвате ли вратите си и ключа да си стои в ключалката от вътрешната страна ? Така не виждам как някой ще може да се намъкне ей така неочаквано и изведнъж.
Ако ти знаеш,че някой се къпе и след това е отишъл в стаята си да се облича(и има вероятност да е ..гол)няма да имаш нужда от ключове и катанци,за да се сетиш,че не трябва да нахълтваш без да почукаш,и че момента,изобщо не е подходящ да влизаш,нали?Въпрос на съобразителност,възпитание....на много неща. Simple Smile

Откъде да предположа,че на нечий акъл ще му щукне прекрасната идея да се намъкне в стаята ми(и то без предупреждение за влизането си),след като знае,че може да ме завари по евино облекло??И на всичкото отгоре да се намести на стола до мен да ме гледа. hahaha
За мен всичко е ясно.За нахълтващите-май не. Laughing

# 301
Сега се сетих още нещо...Не знам дали съм го писала някъде или само съм си мислела да го напиша....
Обажда се свекъра.Той е добър човечец..по принцип...Не обича да говори много-много по телефона,неудобно ли му е,не знам.Та,обажда се той и със заеквания разпитва как сме,какво правим.По едно време,да попита за малката и изтърсва:"Малката?Жива ли е?".Голям смях ме напуши. Мислех си да му кажа:"Ами,да,все още мърда" hahaha ама нА,сдържах се.

# 302
"Малката?Жива ли е?".Голям смях ме напуши. Мислех си да му кажа:"Ами,да,все още мърда" hahaha ама нА,сдържах се.
Китана,и моето дете се размърда сега,след като поцвилих яко на поста ти hahaha Ама после пък ми стана едно такова...как може да пита жива ли е? #Crazy

# 303
"Малката?Жива ли е?".Голям смях ме напуши. Мислех си да му кажа:"Ами,да,все още мърда" hahaha ама нА,сдържах се.
Китана,и моето дете се размърда сега,след като поцвилих яко на поста ти hahaha Ама после пък ми стана едно такова...как може да пита жива ли е? #Crazy
Ми,не знам.Иска ми се да мисля,че не е имал предвид дали не сме я уморили,но знае ли човек? Joy

# 304
По въпроса с нахълтването без да се почука - вие не заключвате ли вратите си и ключа да си стои в ключалката от вътрешната страна ? Така не виждам как някой ще може да се намъкне ей така неочаквано и изведнъж.

Е, нали сме си вкъщи, а не на хотел  Grinning - нямам ключове никъде...включително и на 00

# 305
  • София /Абсурдистан
Попитах за ключовете защото и аз на времето имах същите преживявания с бившата свеки. Сложих навсякъде ключове и ключалки (нищо че бях в собствения си дом, не в нейния) и бързо я отучих от вредния навик. Е, имаше протести - ама как така, ние чужди хора ли сме и т.н., но на мен тия не ми минават. Когато имаш насреща си тъпанар, а не човек, так се прави  Twisted Evil
Относно звъненето по телефона в ранни зори да ме питат още ли не съм станала и какво правя (може хоро да играя например) - когато си лягам да спя, изключвам телефона. И на вратата да се звъни, не отварям. Няма ме за никого.
Така вредните навици отпадат от само себе си  Peace

# 306
  • София/Варна
И аз имам "гола" история - ама със свекъра, че на ли той е по-"деликатния" от родителите на мъжо.
Решаваме ние с мъжо да направим сефтето, вече гаджета на 2-3 седмици. Оставам да преспя при него (той живееше при баба си, в своя стая, с ключ). Гушнали сме се призори голи в леглото и дремем, заключили сме стаята, вратата към балкона отворена, че нали е лято, жега.
По едно време чувам, че някой напъва вратата на стаята, отварям едно око, гледам навън взело да съмва (по варненско това е около 6.30-7.00). Спокойна, че вратата е заключена, продължавам да си дремя. Обаче отвън се чуват шумове като от ровене и събаряне на някакви неща. Мъж ми се събужда и той от данданията, но и той спокоен, продължаваме с излежаването. По едно време обаче пердето се раздвижва и на балконската врата цъфва свекъра с репликата "Абе къде ми е кръстата отверка?" (оказа се, че балкона бил общ със съседната стая). Изуми ме факта, че нахлува в стаята на сина си, при условие, че е тридесет и ... годишен и се е заключил.
Не помня с каква реплика мъж ми го разкара, но човека си излезе сякаш нищо не е видял. Обаче на родата разказвал следното - "Влизам аз стаят и виждам в леглото 2 чифта крака. И си викам: "Аааа, тука има нещо!"  Joy

# 307
Ааа, как съм пропуснала тази тема Simple Smile

# 308
Изписват ни с бебето, прибирам се в къщи, то милото от стреса плаче, та се дере, аз съм си глътнала езика от ужас (първо дете ми е, знаете как е Rolling Eyes не знам кое как да правя, притеснявам се да не го боли нещо и.т.н), връхлита нашата в стаята и като го чува как се дере първото нещо, което казва е - Това дете ще получи херния така, като плаче ooooh! Сещате се, аз съм виновна, че то така плаче, аз го карам и мога да го контролирам, но не искам,нарочно го оставям да се дере, аз каква съм зла майка Twisted Evil
Бях много уплашена, ако бях в нормална кондиция, сигурно щях да и изтрещя една през изкуствените и зъби за много пари #Cussing out
Ооо друго се сетих - давам и синът ми да го подържи за няколко минути, за да се обуя, след като свършам се обръщам  към нея и си подавам ръцете да ми подаде детенцето - Дай ми го и казвам, а тя ми казва  - Няма да ти го дам и го дърпа настрани от ръцете ми Shocked
Ей кипнах, нямало да ми го даде, защото и бил внук и искала да му се радва Shocked

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:36 от Bebo4ka

# 309
.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 19:23 от Малта

# 310
гаджета сме с мъжо и живеем при баба му,но нямаме ключ за къщата тя държи да и звъним независимо по кое време е  и тя да ни отваря.прибираме се една нощ от басейн,но по халати не ни се обличаше и така направо в колата звъним и (часът е 4 през ноща) тя отваря рошава по пижама ама прилича на призрак и ми вика-Ти ма  ДЖУВИСНА(това от един латино сериа)майка ти знае ли че спиш с тоз(и посочва внука си)ама да вземеш да ми дадеш адреса да и напиша аз едно писмо та да видиш ти как всичко ще и разкажа.Беше  няколко месеца преди да се оженим.

# 311
А сега за свеки голям образ.Живее в един от големите градове в България,но ни идва на гости във Варна уж да помага за бебо,но по скоро да си развява дъто.Водим я с мъжа ми и с малкия (той бебе на няколко месеца)на плажа да пинем по бира,а тя не спира вика-малее ма тука не е като при на тук все едно е друга държава аз не съм свикнала така(с кое не беше свикнала така и неразбрах)сядаме поръчваме а тя пак мърмори -абе защо на всеки по бира дайте ще поръчаме една и ще си я разделим,ще искаме три чаши,и моля ви се не на всеки порция една да вземем аз само да опитам рибката(първа си излапва порцията).И като за капак -мале забравила съм си цигарите,вади от джоба 20ст.и ми вика -я иди на съседната маса онова момче има цяла кутия поискаи да купиш една цигара от него ако видиш 4е е добричък може и две да му поискаш за стутинките.
БЕЗ КОМЕНТАР НАПРАВО ОНЕМЯХ

# 312
  • София/Варна
С риск да съм зла, ама не видях нищо смешно или забавно в случките на Малта и Bebo4ka. Все пак идеята на темата е да се забавляваме, а не да се жалим от родата си Simple Smile.

# 313
KayRenn, съжалявам, не съм схванала идеята на темата. Дано не съм ти загубила много време да четеш поста ми.

# 314
не видях нищо смешно или забавно в случките на Малта и Bebo4ka. Все пак идеята на темата е да се забавляваме, а не да се жалим от родата си Simple Smile.
Идеята на темата е да се кажат реплики или да се разкажат действия от страна на свекървата/свекъра, /както и баби, дядовци и пр./ към снахата. Това доколко се забавляваме е отделен въпрос. От някои случки ми настръхва кожата...
На Малта поста не го помня, /а и тя го е изтрила/, но в поста на Bebo4ka виждам две такива изпълнения:

-Това дете ще получи херния така, като плаче ooooh! Сещате се, аз съм виновна, че то така плаче, аз го карам и мога да го контролирам, но не искам,нарочно го оставям да се дере, аз каква съм зла майка Twisted Evil
Ооо друго се сетих - давам и синът ми да го подържи за няколко минути, за да се обуя, след като свършам се обръщам  към нея и си подавам ръцете да ми подаде детенцето - Дай ми го и казвам, а тя ми казва  - Няма да ти го дам и го дърпа настрани от ръцете ми Shocked

Общи условия

Активация на акаунт