мъжо. Все с мене се оправдава. Доста неща прати жената, но по друг човек. Доста се зарадвах и й се обаждам да й благодаря. Казвам й, че никога не съм получавала такива неща, тъй като бабите и дядовците ми са били градски хора. Тя естествено ми отговори, че ако мъжо ми е ходел всяка есен при нея е щяла да праща. Еми са, като сме на бензин малко скъпо и безсмислено ми излиза. Аз въобще незнаех, че тя се занимава да копа тъй като живее в блок, нищо че селото е на гърба на географията. 
Най се ядосах когато мъжа ми й дава, не за първи път пари, този път за да дойде на РД на детето. Тя с тях си купи дрехи, но така й не дойде под предлог, че е понеделник, а мъжа ми ще е на работа. А детето не го беше виждала от една година.

И най-новото е, че сега като заминела в чужбина щяла да си говори по скайпа с една приятелка и по нея ще ни предава как е.
Проблема е демек щото мъжа ми нищо не разбира от компютри и за да пита как сме трябва да говори с мене.
А иначе по телефона се чуваме често. Не се и опитвам да й разбера поведението. Извинете за дългия пост, но за пръв път пиша в тая тема.
д-р Куин