Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 4

• 44 761
  • 496
  •   1
Отговори
# 195
Две сцени в този епизод ме разплакаха!
1. Когато Том разговаряше с гейовете за трудностите, през които може да преминат;
2. Когато извеждаха Катрин към болницата и всичките съпруги и показаха приятелство, което не се среща никъде!

Иначе, останах разочарована, защото явно от много нетърпеливост и вълнение, си бях наумила, че серията ще е 2 астрономически часа, а тя беше два епизода, слети в един.

Пак 2 момента този път ми бяха адски изкуствени!  Tired
Когато пребитият до неузнаваемост Адам със сили като на Херкулес избута онзи чичец и подкара таратайката като Порше Карера... И втория момент - когато Катрин погледна Адам на вратата  ooooh! Все едно не е целия в кръв, а се връща от пазара!!!

За Габи... Прекалено много са се изсилили да я оставят дори без гланц на устните... Дори Линет (с 5 деца) изглежда по - добре... Престарали са се!  Crossing Arms
Най - накрая и Кейла да се пръждоса... Това малко изчадие....  Twisted Evil
И не бързайте да съдите Сюзън!  Naughty
Може Майк да я е напуснал, да е починал, да се е развел с нея...
И последното изкуствено беше как скокнаха с цели 5 години напред!!!
За децата на ГАби се колебая какво да мисля... Може и да са нейни! Предполагам, че новия епизод от предстоящия сезон ще започне с кратка предистория какво се е случило. А според спойлерите, новия сезон ще се завърти покрай новия мъж на Сюзън.
Сегашните мистерии приключиха до една!  Thinking

# 196
Ама Габи май не можеше да има деца? newsm78
Както и да е, не вярвам да са нейни, най-малкото са големи.

На мен много ми хареса като съпругите успокояваха Сюзън, че като Maynard е кофти, може да му измисли готино умалително. И едната каза "Yeah, which says kick my ass less - May or Nerd?" Joy

# 197
Стана ми много интересно, като ви чета.
Нямам търпение да гледам, но мисля да изчакам субтитрите.
Жалко че свършва сезона, новият чак есента ли ще е?

# 198
За сега само ви чета... Обаче не виждам на някой да му е хрумнала и друга теория за момиченцата и Габи... Ами ако Солис са разорени тотално и Габи гледа деца почасово?

# 199
Ами ако Солис са разорени тотално и Габи гледа деца почасово?
Joy Joy Joy Joy Joy

хитро

# 200
 Да и на мен ми е любопитно кога е новият сезон. И аз се чудя за Майк. Накрая ще излезе нещо, което съвсем не сме очаквали. Нещо като ...и аз не знам.

# 201
  • София /Абсурдистан
Има ли вече някъде субтитри?

# 202
Има ли вече някъде субтитри?

Не още!
Очакват се следобед, както обикновено...  Thinking

# 203
Да и на мен ми е любопитно кога е новият сезон. И аз се чудя за Майк. Накрая ще излезе нещо, което съвсем не сме очаквали. Нещо като ...и аз не знам.
доколкото знам септември трябва да излязат новите серии,иначе и аз чакам суб Peace

# 204
А Карлос още ли е сляп?

# 205
да-а,поне така споделиха хората гледали серията Peace

# 206
Сляп, но с отлично изострени други сетивни качества Simple Smile

# 207
Още не съм гледала серията, но явно наистина са деца на Габи.

Say hello to Kaila Say and Danielle Baltodano, who are playing Gabrielle's daughters Juanita and Celia. Gabrielle will be frustrated her kids don't live up to her standards of beauty. Gabrielle's hardly living up to her own standards of beauty either, as the stress of living with a blind husband and two kids is hard on her.

# 208
Гледали серията? За последната ли става дума?

# 209
Гледали серията? За последната ли става дума?

Общи условия

Активация на акаунт