Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 4

• 44 761
  • 496
  •   1
Отговори
# 225
Длъжка ми дойде серията. Гледах я на три пъти. Пуснах и две сълзи накрая. Габи беше смешна. Оу, каква драма с Катрин... Том нещо го занемариха на вид, но май поумнява някак. Майкъл - пълен провал! Ба си маминия мухльо, естествено след 5 години - без него. Другото - в реда на очакванията ми.

# 226
If the rumor is true, it will not be Edie leaving the show permanently. Entertainment Weekly reveals that Edie will be returning next season for "several appearances." This choice of word is interesting. Could it be that Edie will become a recurring character, meaning that Sheridan will not be billed as a regular anymore? If so is the case, it will not make a big difference since Edie hasn't been seen that much this season. Maybe Edie will leave Wisteria Lane and will only be seen in flashbacks. Who knows?

# 227
хубав финал Grinning Аз пък се радвам, че Майк го няма, беше от най-безличните персонажи

# 228
Сигурно Габи и Карлос са се възползвали от парите на Ели и или са осиновили,или са забременели,а може и зрението на Карлос да се е оправило.Но тези дебели момиченца ми се видяха доста по-големи от 3-4 годишни.
Добро попадение с Брий,тя си имаше потенциал и характер на бизнесдама.
Също и със Сюзън-Майк вече се изчерпа откъм мистерии.
Очертава са двубой на живот и смърт между Линет и порастналата Кайла,според мене.
Драмата на Катрин ми се видя нелогична и изкуствена от самото начало.
Иди си тръгна с добър финал,хубав образ направи,но мисля,че беше достатъчно.

# 229
Как си тръгна по-точно Иди? Аз гледах сериите, но така и не ми светна, че Иди и е за последно в сериала. Ох, нещо се разочаровах, не обичам такива промени...

# 230
Как си тръгна по-точно Иди? Аз гледах сериите, но така и не ми светна, че Иди и е за последно в сериала. Ох, нещо се разочаровах, не обичам такива промени...
Разбра,че Брий е не майка,а баба на бебето Бенджамин,и рече да я изнудва.Тогава Брий призна пред приятелките си истината и те казаха на Иди,че повече не я познават и ще я игнорират навсякъде и във всичко.Иди разбра,че този път наистина прекали и е сериозно,и се изнесе.Беше точно деня на майката и я дадоха как си товари багажа в колата и казва на сина си,че предпочита да празнува с него и занапред ще са често заедно.Добре е за финал,дано не го разводняват повече.Аз пък обичам промените,иначе ми омръзва  Simple Smile
Мисля си,че Даниел може да започне да изнудва майка си със същото,като я види преуспяла в кариера и брак  newsm78
Ей,ще вземем да напишем един сериал само с наши идеи и предположения  Simple Smile

# 231
Според мен Иди не се изнесе,а просто отиде при племенника си и ще му разкаже цялата история с бебето.

# 232
Според мен Иди не се изнесе,а просто отиде при племенника си и ще му разкаже цялата история с бебето.

Какво има да му разказва? Той знае и даде съгласието си бебето да бъде отгледано от Бри и Орсън!

# 233
...Какво има да му разказва? Той знае и даде съгласието си бебето да бъде отгледано от Бри и Орсън!

Тоя момент и аз не го помня . Simple Smile

# 234
Какво има да му разказва? Той знае и даде съгласието си бебето да бъде отгледано от Бри и Орсън!

Знае ли? Този момент не си го спомням  Crazy

# 235
Я това със съгласието и аз съм го пропуснала.

# 236
kafe, разкажи, ,че явно не помним доста хора.  Grinning

# 237

Това не е вярно. Те го разкараха още в момента когато се разбра ,че Даниел е бременна.  След това Даниел я изпратиха в манастир и на всички обясняваха как тя е в колеж. Младежа идея си няма ,че има дете. Може би интригата в следващия сезон ще е тази. Четох из нета,че в следващия сезон някой ще иска попечителство над Бенжамин.

# 238
# 239
Разбра,че Брий е не майка,а баба на бебето Бенджамин,и рече да я изнудва.Тогава Брий призна пред приятелките си истината и те казаха на Иди,че повече не я познават и ще я игнорират навсякъде и във всичко.Иди разбра,че този път наистина прекали и е сериозно,и се изнесе.Беше точно деня на майката и я дадоха как си товари багажа в колата и казва на сина си,че предпочита да празнува с него и занапред ще са често заедно.Добре е за финал,дано не го разводняват повече.Аз пък обичам промените,иначе ми омръзва  Simple Smile
Мисля си,че Даниел може да започне да изнудва майка си със същото,като я види преуспяла в кариера и брак  newsm78
Ей,ще вземем да напишем един сериал само с наши идеи и предположения  Simple Smile
 В статията за промените във филма четох, че Даниел повече нямало да се появява. И нея я шътнали като Майк. Иначе за Иди аз тази сцена я гледах, но някак в този момент не зацепих, че това е краят на този образ във филма. Ами ще бъде интересно, определено, дано не го разводнят като Анантомията на Грей.

Общи условия

Активация на акаунт