Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 4

• 44 761
  • 496
  •   1
Отговори
# 240
Според мен Иди не се изнесе,а просто отиде при племенника си и ще му разкаже цялата история с бебето.

Какво има да му разказва? Той знае и даде съгласието си бебето да бъде отгледано от Бри и Орсън!
Това не е вярно. Те го разкараха още в момента когато се разбра ,че Даниел е бременна.  След това Даниел я изпратиха в манастир и на всички обясняваха как тя е в колеж. Младежа идея си няма ,че има дете. Може би интригата в следващия сезон ще е тази. Четох из нета,че в следващия сезон някой ще иска попечителство над Бенжамин.

Малко да поспорим, но в кръга на добрия тон!  Laughing
Нали когато Даниел каза на племенника на Иди, че е бременна, влезе Орсън и ги чу... (нещо такова беше) И после Бри и Орсън го накараха да се махне и никога да не се появява, и да не иска попечителство над детето (а и той самия май не искаше дете), за да може да играе футбол в колежа! Да го приемат в колеж. А за Даниел си спомням същото - че я изпратиха в пансион и разправяха, че е на лагер или нещо подобно. А сега в момента се води, че е в колеж.

# 241
Точно така, но никой не му каза,че детето ще се води на Бри и Орсън. Той не знае,че това дете се е родило. Ако си спомняте той беше гадже на Джули, но спеше с Даниел. И Толкова бързо си тръгна,че никой от квартала не разбра какво става.

# 242
Да и според мен той не разбра изобщо какво ще стане с това бебе.

# 243
Да и според мен той не разбра изобщо какво ще стане с това бебе.
Тъкмо повод да се върне и да научи.
А после да разбере,че не може без сина си и може би тогава ще цъфнат двамата с леля Иди и с претенции.

# 244
О 100% леля Иди ще измисли някоя интрижка.

# 245
  • София
Най-после изгледах последните 4 серии на куп  Grinning
На мен пък ми хареса финала, нещо по-различно, че взе да доскучава  Tired

# 246
Хора, Иди не отиде при племенника си, а при сина си.

# 247
Хора, Иди не отиде при племенника си, а при сина си.
E тука се нищят възможни сценарии  Mr. Green Тя сега отиде при сина си, но после ще намине през онзи нехранимайко (как му беше името  newsm78Joy и ще замислят отмъщение срещу Бри  Wink

# 248
Иди отиде точно при племенника си.Тя няма син.

# 249
Има, има даже се появи по едно време в сериала, докато тя живееше с Карлос.

# 250

Има, има. Малко момченце, но живее с баща си.
Помня сцената където се "разкриваше" пред Карлос и обясняваше, че не е толкова красива и силна, колкото всички си мислят, и си оказа белега от цезаровото. Grinning

# 251
Има син, но попечителството е дадено на бащата. Детето се появи в няколко епизода в предишния сезон.

# 252
Ами пропуснала съм го това сори.

# 253
  • ES
Отчаяните съпруги съвсем ме отчаяха.....
Най-много ме е яд за Линет. Тя толкова грижи и отдаденост полагаше да възпитава едни добри деца. Заряза успешна кариера, анализираше поведението си като майка на всяка крачка едва ли, отдаваше им се напълно, а какво стана....едно е да имаш непослушни момчета, ама съвсем друго малолетни престъпници и то два броя. Явно напълно се е провалила като майка и то не само спрямо Кейла. Много жалко.....определено предпочитах да я видя с трима преуспели синчета, тип юпита, които са крили своята гениалност зад момчешка хиперактивност. Това щеше да ми вдъхне кураж, че усилията и жертвите са си стрували и са се отплатили, а така....
За Габи също са се попрестарали: толкова занемарена даже аз не съм, а нейните деца не бяха вече бебета, със сигурност има време за себе си, щом има време за карти.
И Сюзън отново с нов мъж: този четвъртия или петия ли е за последните няколко сезона? Според мен идеята при нея беше, че тя е романтичната жена, която търси точния, идеалния, мъжът на живота й и беше логично да бъде с Майк до края на дните си. Сега и този мит се разби.
Само Бри някак си е последователна: жена с таланти и лидерски умения. Само се чудя как го съчета този супер бизнес с отглеждането на бебе (можеха да го включат повече това бебе в епизодите, тя навсякъде се подвизаваше като свободна жена: ходеше нагоре-надолу и на църква, и на вечери без него, поне можеха като играеха карти и Сюзън беше с количката с нейното бебе и Бри да го беше взела някъде наоколо... а то съвсем изчезна )
За Катрин: остана ми антипатична до края на сезона, въпреки че се оказа, че е от добрите. Честно казано предпочитам Иди на нейно място. По-добре се връзваше и беше по-интересна като персонаж.

За Линет не съм много съгласна. И сина на Брии беше тръгнал в една лоша посока, това е пубертета. Но вижте го след 5 г ка изглежда и колко отговорен човек е. После човек като види живота с други очи, поизрастнал във вижданията си и натрупал житейски опит се променя и когато има една добра база става добър човек. Близнаците от малки бяха много палави и непослушни, сега пубертета ги прави и опасни. Но мисля, че ще мине. А дъщеричката на Том, наистина беше голяма интригантка и злобарка, да се чудиш от къде толкова ъкъл у едно малко дете.

Габи, може да е занемарена и заради липсата на пари, явно не им е потръгнало много след като изгубиха документите за оная сметка на Каймановите острови. Не се разбра Карлос къде е, дали се е оправил. Но момиченцето много ми приличаше на него.

Бри може да си позволи свободен социален живот защото е финансово добре обезпечена, дали няма да намери кой да й гледа бебето докато тя прави партито на гейовете. А Сюзън горката като едва свързват двата края какво да прави ще го мъкне като кенгуру навсякъде. Тук обаче имам догатка, това че Брии е приела отново Орисън има връзка с изчезването на Майк от сериала.

А за Картин от самото начало си знаех, че детето не е нейно. Наистина голяма драма е тая история с истинската й дъщеря. Доста силна жена е за да го направи.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225923.msg5118236#msg5118236

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 17:19 от gery_to

# 254
И сега какво ще правим  newsm78
Кога тръгва новият сезон  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт