Удължаване на косата- 8

• 35 731
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
И аз чакам  Grinning

# 256
  • София
А аз ги видях в една друга тема, ама не знам дали iana_palanska ще ги покаже същите, там е с руса дъъъълга коса.  Flutter

# 257
уф още не са се появили в snimka.bg -като се появят веднага ги показвам

етооо ме www.wedding-dream.hit.bg/iana/55.jpg

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 17:30 от iana_palanska

# 258

Супер Яне, много добре изглежда!

# 259
Брей, моме, много си гиздава и убава...добре че ги има тия форуми да те засека..иначе у университето не можем никакво да те видим  smile3508 newsm62

# 260
 Shockedкоя си -бързо казвай Grinning-прекъснах  Embarassed септември съм по изпити ooooh!

мерси за комплиментите Flutter

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 18:12 от iana_palanska

# 261
Shockedкоя си -бързо казвай Grinning-прекъснах  Embarassed септември съм по изпити ooooh!

мерси за комплиментите Flutter

Ева съм  smile3534   love001
Заедно ще сме септември, 2 изпита си оставих да не е без хич  dance

# 262
еееее радвам се да се засечем -newsm62-ае да не го превръщам на чат ,че ще ни се карат Whistling

# 263
Да бутна малко темичката ни напред като споделя че си направих и аз поправката на кичурите. PartyМоята коса си беше в идеално състояние,само малко се стреснах като се видях за 10 мин от дълга до кръста с коса до раменете! ShockedИначе всичко си беше наред и за мен това си остава най-добрия метод за удължаване на косата ,ако искаш да не я сваляш всеки ден.Изкарах 8 мес.и моята и удължената коса са си в същото състояние в което бяха точно като си я сложих.Преди поправката ходих и на море и изобщо не ми е пречила,на плажа на кокче,вечер спусната и така. Hug

# 264

А ти кое си?
Малкото, или голямото? Thinking
Малкото е одрало кожата на голямото Wink Crazy

....а иначе и двете са супер Peace Hug

# 265
момичета, ще слагам коса и се записвам засега - отивам да ви чета, за да не ви тормозя с много въпроси  Peace

# 266
Ей,колко отдавна не бях си писала в нашата темичка,всички се изгубиха,конкурса се провали. Crossing Arms
Радвам се че на Джоли поправката е минала супер,все паик аз я изпратих там,и ми беше притеснено дали всичко ще е наред,макар,че няколко месеца преди това аз си правих поправката и всичко беше перфектно.

# 267
Здравейте на всички!Отдавна чета във форума,но едва сега се реших да пиша.Аз съм с удължена коса от 2год. , първо си купих косата от "Екстенд" и бях изключително недоволна косата си промени цвета само след 2 измивания и стана почти руса ( аз съм с кестенява коса и купих и удължената такава),после си купих коса от "Магама" доволна съм, но сега искам да си купя още коса но по дълга около 60-65см. на клипси.Които от вас скоро си е купувал нека да сподели от къде и колко му е струвала?Благодаря предварително Simple Smile

# 268
  • София
И моята коса е от Екстенд и съм супер разочарована от качеството.Аз си взех къдрава и вече почти няма и помен от къдрици  Sad .Другото,което е,че супер много се заплита,даже и да и плескам един тон кристали и специалните мазила там за удължена коса...Проскуба се,а е сигурно на почти половин година носене само #2gunfire Даже вече я махнах.По-добре е без нея.Стои ми на фитили и е много грозно.От километри си личи,че не е собствената ми коса.Яд ме е,че чак след като я взех започнах да чета негативните мнения , а преди това имаше само хубави отзиви. Sad Като чета тук,май единствената качествена коса е на Магама или с такова впечатление съм останала ,незнам. Thinking Ама е нормално,за тези пари да е качествена косата.Дано нямате такива проблеми и вие момичета.Носете си косичките със здраве. HugАз ще си ходя без удължението.Нямам избор Sad

# 269
Косата от Екстенд е с най- ниско качество от всички предлагани на българския пазар. Някои чувал ли е  за някакъв  специализиран салон в Лозенец, където продавали удължена коса ( но не знам как точно се казва) и какви са отзивите за него и какво в качеството на косата?Бих се радвала ако някои го знае и сподели мнение.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт