Удължаване на косата- 8

• 35 717
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Я скивайте в тоз сайт колко снимки на удължени коси има:

http://zoom.bg/kosa/gallery&row=0&num=10
Тонии,точно ти ми трябваше мила  Hug
Отдавна не съм се появявала тук,но разгледах старата тема и всички мацки много ми харесаха  Grinning страхотни сте  Flutter
Таа Тонче да те попитам ти купувала ли си си коса от този сайт на който си пуснала линк  newsm78 кажи ми доволна ли си от качеството на косата,защото разгледах снимките в сайта и те видях и теб.Доста добре ти седи косата на онези снимки,та ми се щеше да те попитам от там ли си я купила  Crazy
Много се чудя дали да не си поръчвам от там,цената е доста поносима  Thinking

Доволна съм. Аз от известно време съм на мнение, че всички коси между 180 и 400лв са все еднакви. Научиш ли се да ги поддържаш няма проблем. Ти кво праиш ? нова коса ли ти трябва?

# 76
На колко дни приблизително се мие косата, когато е удължена с кичури?

Толкова често,колкото си миеш нормално косата и преди да сложиш кичурите. Hug
Ето и още едно предимство на косата на шнолки... Whistling
...мия си я един път месечно- като си я слагам Wink

Славче, радвам се че премахването на кичурите е минало добре и няма последствия. Искам обаче да отбележа, че ти ходиш и на равилното място плюс това. Моя приятелка от провинцията (не малък град) И се оскуба половината коса след свалянето на кичурите преди година и нещо. Още не може да се възстанови напълно. Та искам да отбележа, че зависи и къде отидеш, не е само до метода.

Моята коса я мия веднъж седмично или веднъж на 2 седмици. Нямам време за повече, то процедурата си ми отнема бая време. Напоследък ходя с нея ежедневно. Моята коса вече е толкова дълга и смятам че въобще не си личи, повече за разкош я слагам ама свикнеш ли няма мързи ме...
Много се радвам,  че не спя с нея, мъжът ми също  Mr. Green

# 77
Момичета,
 УМОЛЯВАМ Ви - ПОМОГНЕТЕ.... имам вече 6 реда с коса, но напоследак уйасно много се заплита даже става на възели понякога, немога да стоя с неа по-вече от 2-3 часа защото се заплита и става отвратително грозно.....моля ако някои може да ми каже какво да правя. Благодаря Ви предварително

# 78
Момичета,
 УМОЛЯВАМ Ви - ПОМОГНЕТЕ.... имам вече 6 реда с коса, но напоследак ужасно много се заплита даже става на възели понякога, немога да стоя с неа по-вече от 2-3 часа защото се заплита и става отвратително грозно.....моля ако някои може да ми каже какво да правя. Благодаря Ви предварително

# 79
Ужас.За това моите треси отидоха в коша. Close Значи много кристали слагай,маски без отминаване,спрейове разни,като я миеш я мий с хладка вода или направо студена,избягвай да слагаш лак по нея.....но общо взето няма какво да се направи. Sad

# 80
Slav4e Av4e ,кажи ми моля те от каде да си купя коса на щипки,моята е дълга ,4ерна ,но искам да я сгъстя 1 идея Praynigнеща да купувам боклуци оба4е ,а нищо не разбирам ни от китайски ни от европейски коси  bouquet

# 81
Slav4e Av4e ,кажи ми моля те от каде да си купя коса на щипки,моята е дълга ,4ерна ,но искам да я сгъстя 1 идея Praynigнеща да купувам боклуци оба4е ,а нищо не разбирам ни от китайски ни от европейски коси  bouquet

Аз съм на кичури и няма как да ти помогна. Confused Но другите момичета се надявам да се включат.

# 82
Мерси мила,дано някой ми помогне ,4е съм зле малко в това отношение ooooh! Hug

# 83
Моля вииии baby_neutral

# 84
моята коса е от EXTEND,  обаче много се заплита...за съжаление Sad

# 85
  • София
Да...И моята  и на marinelli коси са от Екстенд и ние се оплакваме от същото Crossing Arms Уж бяха добри отзивите, ама нещоо..Моята отгоре на всичко е и къдрава, та съвсем е трагично положението като се заплете ooooh! Уж я оправям с кристалите, ама за кратко...И ползвам специалната козметика за тая коса..Надявам се да издържи достатъчно дълго време,за да не ме е яд поне Tired

# 86
Да моята коса е от EXTEND -  капе, оплита се и цъфти, въпреки че ползвам тяхната козметика и я поддържам добре, но какво от това, като има обърнати косъмчета Tired

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 21:58 от marinelli

# 87
  • Mонтана
здравейте и аз ве4е се занимавам с коси,ако някои иска имам всякакви цветове,косите са 100% естествени,цени от 50лв до 250лв зависи от редовете и дали искате едини4ни или двоини.пишете на ли4ни или на е-маил muzika_mnt@abv.bg 

# 88
здравейте и аз ве4е се занимавам с коси,ако някои иска имам всякакви цветове,косите са 100% естествени,цени от 50лв до 250лв зависи от редовете и дали искате едини4ни или двоини.пишете на ли4ни или на е-маил muzika_mnt@abv.bg 
Дай повече инфо, де Praynig....снимки нещо, тва- онова Wink Whistling

# 89
  • Mонтана
ето мили4ки малко снимки,нали знаете колко пъти съм ви се жалвала как ме прееба фризъорката 4е дадох 450лв за моята а сега като знам 4е имам същата за тези пари направо  толкова ме е яд
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237752&photo=26
давам коса на кои колко му трябва имам и щипки.

Общи условия

Активация на акаунт