Изкуство с мъниста

• 87 461
  • 493
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
 smile3501 Напараво ми събра очите Mr. Green
Невероятни неща правиш

# 361
DESIgn ShockedПоздравления за труда!Невероятни неща си сътворила,думи нямам FlutterХаресва ми това,че са изпипани до съвършенство!Знам ли...един ден като си начеша крастата с дръвчетата може да мина на бижута JoyТия дни ще е готово следващото ми творение LaughingЧакам го да съхне и да го боядисвам,та ще се похваля Crazy
Ериана,какво стана,чакаме снимки Wink

# 362
Благодаря за отзивите Grinning
Имам още доста неща, но все още не съм ги изложила в блога.http://bg.netlog.com/DESIng_bead/blog
Ако мога да ви бъда с нещо полезна- питайте, а дотогава пожелавам творчески успехи на всички!
Ще следя темата и нещата,които сте изработили! Hug

# 363

DESIng   Браво златни ръце имаш.

# 364
Деси, страхотни са - майсторска изработка! Ти професионално ли се занимаваш? Сложи, моля те, линк в подписа си - да гледам и да въздишам...

# 365
  • Vaudreuil Canada
Деси - много впечатляващо - страхотни неща си показала.

# 366
Здравейте, мили дами! Simple Smile
Много ви благодаря за отзивите и се радвам,че са ви харесали моите творения.
С това се занимавам от 2 г. и ми е хоби, т.е. не се занимавам с това основно.
С няколко думи: майка съм на две прекрасни близначки,които вече са на 6 г., работя и следвам задочно. Rolling Eyes
И не на последно място имам прекрасен съпруг,който ме подкрепя и много ми помага.
Затова успявам от време на време да се отдам на любимото ми хоби.

# 367
тишина, тишина и като почнете с красотите, думи нямам
Десиня браво, още с влизането си ни разби Трябва да направиш хобито си професия
Ето и нещо от мен, има и неща които не са за тази тема, но нямам време да организирам албума От тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306534&pid=12416304 до края 
А аз отивам на тръстиката

# 368
Ериана,както винаги си отличник PeaceКак правиш кората на дърветата толкова естествена Rolling Eyes

# 369
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374661&pid=12426951 Flutter
Идеята е изцяло изплагиатствана от една руска "колежка",ама какво да направя като са такива майсторки Embarassed

# 370
DESIng ,невероятна си, бижутата са толкова изящни, че думите ми са слаби да изразя възхищението си. newsm74 newsm10
Делфина фон Ю, супер гривни.  smile3501
eriana, майсторски изпълнения отново, присъединявам се към въпроса за ствола. smile3525
 I_N, и сакурата и измишльотините са много сполучливи, а  бонсая е съвършен.  bouquet
Момичета колко много имам да уча докато ви стигна, но не се отчайвам. Ето и последните ми скромни творби.   Blush

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 18:20 от Tiana*

# 371
момичета, нищо по различно от това което до момента е казано по напред в темата - Гипс с С200, равни количества Последнито го правих с гипс сатен и съм по-доволна Съхне по бавно и е  бял  на цвят Слагам няколко пласта Всеки следващ е когато първият изсъхне добре Изтеглям го от долу нагоре на криви ивици После акрилна боя и лак Това е
Ама като гледам и вие се справяте много добре Секурата на Тиана много ми хареса
Сега правя хортензия като е готова ще ви я покажа

# 372
Момичета здравейте искам да ви се похваля с първото си изделие ,на фона на вашите аз го намирам за нищожно.

# 373
Кресла, на мен ми харесва, въобще не е нищожно!
Да не забравя да поздравя Тиана, Ин и Ериана - много ми харесват нещата ви, дано и аз се похваля някой ден с такова майсторство!

За съжаление при мен времето е очень  Laughing кът - с тая банда дечурлига едва, едва напредвам - всъщност имам 5-6 гривни и едно колие само, като повечето подарих - нищо което да ви зашемети, още съм на етап проба и грешка Embarassed.

# 374
здравей те и от мен много са красиви всички неща които правите ето и от мен нещо

Общи условия

Активация на акаунт