Изкуство с мъниста

• 87 466
  • 493
  •   1
Отговори
# 345
може би стана по добре,4е след 3 много трудни седмици имах голяма нужда.благодаря ти за развеселяването

# 346
Да побутна темата,че още малко и няма откриване.Къде стееее?
Ето я моята сакура и още 2 измишльотини след нея Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374661&pid=12268501

# 347
  • Пловдив
 Peace Много е красиво и нежно. Браво! А следващото - издуханото от вятъра е много аристично  Peace
Аз вече, дори да имам желание не ми остава време за нищо странично и... само ще се възхищавам на вашите красоти  Mr. Green

# 348
здравей benita бих искала да те питам нещичко  в пловдив имате ли  къща на занаятите.благодаря ти.

# 349
  • Пловдив
 newsm78 Май не съм чувала за такова чудо.
Дано да се включи и друга пловдивчанка, че аз не съм много в час къде какво има в Плд

# 350
benita,радвам се че са ти харесали Simple SmileВреме в къщи и аз нямам,докато съм на работа в свободното време се занимавам Peace
Имате ли идея какво е това ПВА което ползват по руските форуми,когато събират частите на бонсаите-говоря за големите бонсаи.Омотават с мулине и май това ПВА е някакво лепило и с него лепят newsm78С руския съм мноооооого зле,но по картинки се схваща горедолу.Това ПВА ми е трън в очите обаче ConfusedЦвети-ани,ериана,вие с какво ги събирахте вашите "клонки"?

# 351
здрасти аз ги събирам с конци, с хартиено тиксо но може и обикновенно.а какво е пва и аз незнам но винаги използвам ц200 лепило де

# 352
ПВА е Ц200
Аз моите клони ги събирам с цветарска лента
Скоро ще ви покажа новите ми неща, че забравих да ги снимам в къщи и ги закарах в магазина, а от няколко дена имам много работа в другия ни бизнес и не мога да стигна до там Дано не се купят, че на сума си неща така нямам снимки
I_N много добре си се справила БРАВО Благодарение на моят учител по руски в гимназията - бог да го прости д-р Кузнецов- се справям добре с руския така че и ако друго не ти е ясно питай Другият начин е да си купиш един речник Аз така правя Специално заради руските сайтове си инсталирах на компютъра такъв, но понеже съм си от по-старото поколение предпочитам книжното

# 353
eriana HugЧакаме снимки.
Така и предполагах,че е вид лепило,мерси все пак.

# 354
ПВА не е Ц200, но е подобно, поне консистенцията му е същата. Продава се в същите магазини. Мисля, че лепи и други неща, освен хартия.
Прощавайте, че така нахлувам, но понеже много ви се радвам на творбите и ви следя отдавна, та видях въпроса. Прелестни неща правите, не мога да ви изброя, но сте невероятни майсторки.
Иначе покрай на Бизкочо бижутата пробвах с обикновени мъниста от детски комплект тези формирования (не знам как да се изразя) и станаха  Grinning. Също и мартеници правих от мъниста (тези от емарт) низани на силиконова нишка, но ми се струва, че само за месец биват. После нишката се разтегля и отпуска.

# 355
  • Costa Rica
Новички:

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 10:53 от Делфина фон Ю

# 356
Делфина, супер са! Цветето много ми хареса!
Как ги правиш гривните да са едно до друго, а не шахматно? Аз нали съм още нова тук и ... все си питам...

# 357
  • Costa Rica
Делфина, супер са! Цветето много ми хареса!
Как ги правиш гривните да са едно до друго, а не шахматно? Аз нали съм още нова тук и ... все си питам...
Няма лошо, питай! Hug
Техниката на шиене се нарича flat ndebele (flat herringbone) - виж тук схемата:
http://www.beadandbutton.com/BNB/Objects/PDF/ndebeleherringbonebasics.pdf

Предполагам, че под "шахматно" имаш предвид това:
http://www.suzannecooper.com/classroom/flat/flat_class.html
Това е flat peyote - съвсем различна техника.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:41 от Делфина фон Ю

# 358
да, благодаря - знам че са различни, но бях намерила само втората (шахматната)... Имам едни идейки ама не се сещах как да стане на редици - прави са хората, с питане и до Цариград Laughing... Благодаря!

# 359
Здравейте на всички бисероплетки!
Видях във форума и друга тема"Самоделни бижута", но тук виждам,че има много интересни неща.
Веднага се включвам и аз с това:http://bg.netlog.com/DESIng_bead/blog

Общи условия

Активация на акаунт