Магазин Jumbo - работно време

• 396 250
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
   А днес работи ли вече?

# 106
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да, с нормално работно време

# 107
здравейте искам да ви питам дали Джъмбо има саит защото не мога да открия а исках да разгледам какво има преди да отида   bouquet

# 108
  • до Пловдив
здравейте искам да ви питам дали Джъмбо има саит защото не мога да открия а исках да разгледам какво има преди да отида   bouquet
ами за съжаление още нямат сайт

# 109
някой знаели дали на 3.03. магазина ще работи??

# 110
Здравейте,
искам да се извиня,че отварям толкова стара тема, но като прочетох всички форуми гледам, че няма никъде вътрешно подробно описание и как се стига до магазина затова се реших да помогна малко на майките които искат да отидат в магазина.Така първоначално ако сте от София можете да стигнете с автобус 204 и трамвай 7. Първо като влезете в магазина на входа почват детските играчки при които има и много евтини и много скъпи. Честно казано има много различни по вид марка и цветове. Аз лично съм възхитена за пъзелите и плюшените играчки за малчугани. След тях можете да намерите дрехи,обувки,чанти и портмонета за малки и големи.След обиколка на първия етаж можете да минете към втория където ще намерите нещата за бебета и новородени. Има много играчки, дрехи и страхотни пижамки за момичета и момчета. След тях ще намерите канцеларски матеряли, чанти за ученика,тедрадки,фулмастри,моливи,скицници и отдел за рожденни дни, а преди отдела за рожденни дни ще намерите потребни неща за дома като подочистачки,вази,ароматизатори и много други.След това стигате до касите от където можете да излезете с асансьор който води до паркинга ако сте с кола и до лявата част на магазина, а през другия изход излизате пред входа на магазина.Работното време е нормално - от понеделник до събота от 9:00 до 21:00(за този час не съм сигурна защото мисля че го промениха) и неделя 10:00 до 20:00ч.
Дано съм ви била полезна и приятно пазаруване Simple Smile Simple Smile Simple Smile   (ако имате други въпроси пишете ми)  Simple Smile Simple Smile

# 111
Здравейте,
намерих този сайт http://magazin-jumbo.info/, с някой продукти на Джумбо.

Искам да ви питам дали може да се плаща с Mastercard там?  newsm78 Предполагам, че може, ама да съм сигурна.

Благодаря.

# 112
Здравейте,
намерих този сайт http://magazin-jumbo.info/, с някой продукти на Джумбо.

Искам да ви питам дали може да се плаща с Mastercard там?  newsm78 Предполагам, че може, ама да съм сигурна.

Благодаря.

Това е каталог на друга фирма.
Приема се плащане с всички карти освен Транскарт

# 113
Не съм ходила до сега в Джъмбо и исках да питам - дървени играчки продават ли се там?

# 114
Има само дървени пъзели

# 115
kade se namira magazina?

# 116
София
бул. България 51
бул. Ботевградско шосе 525
Пловдив
Пазапджишко шосе срещу Метро 2

# 117
Някой знае ли дали в "Джъмбо" има Островът на гормитите и каква му е цената?

# 118
Някой знае ли дали има в момента в наличност кухни на Смоби, т.н. мини Тефал примерно?

ДейзиГ, имаш ли актуален телефон да ги питам каквото ме интересува преди да се засиля натам?
И още, вторият магазин на Ботевградско шосе, по-добре зареден ли е от първия на бул.България? Чудя се в кой от двата да отида...
А дали са заредили вече коледната украса?

Много въпроси станаха, дано някой има отговори.  Simple Smile 

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 17:35 от Little wingels

# 119
Коледна украса зареждаха преди 2 дни, но ми се наложи да ида два дни поред и не бяха напреднали особено -имаше разни клонки и редяха някакви сервизи. Играчки не бяха сложили все още. за Ботевградско
За кухнята не съм на 100 процента сигурна, но май нямат на Тефал, някакви по-ефтини видове ми се мернаха.
На България сякъш е по-заредено.

Общи условия

Активация на акаунт