Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъждат хората в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъждат хората в публикациите?
В публикациите хората обсъждат бременността и свързаните с нея преживявания. Те споделят своя опит, като например наддаване на тегло, поява на стрии, проблеми със съня, главоболие и подуване. Те също така предоставят информация за кремове за гърди, киселини в стомаха, лекарства и подготовката за болницата.
-
Какви са стриите и как можем да се справим с тях?
-
Какви са препоръките за кремове за гърди и какво е мнението за Lansinoh и Purélan?

! То и на някоя баба да го кажеш пак ще е така!
! Как така не можело, как трябвало да си има собствена кофа и канче и да се къпе в топла стая
! Попитах ако банята е достатъчно топла какъв е проблема, и отговора беше "Бе не може в банята с душа. Трябва да е в стая!" Да ама, да е живот и здраве, аз точно така мисля да го къпя. В корито естествено, но с душа. С подходяща струя естествено, де!

а от 2 месеца не съм ходила при нея. Тези така си ги прибират парите от здравната каса. За 9 месеца само веднъж ми е мерила обиколката на корема и 2 ехографа(по мое настояване). Влизам за 5 минути и ме изпраща по живо по здраво дори от стола не става
Естествено не разчитам на нея , ама ме е яд. При моя лекар съм чак другата седмица и нямам търпение.

, но от другата седмица и аз излизам в болнични
!
.
т.е. удвоила си е теглото за 1 месец.
Тук, в Софето, никой не ми вярва, че въздухът в Русе отдавна е по-чист от софийския