Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъждат хората в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъждат хората в публикациите?
В публикациите хората обсъждат бременността и свързаните с нея преживявания. Те споделят своя опит, като например наддаване на тегло, поява на стрии, проблеми със съня, главоболие и подуване. Те също така предоставят информация за кремове за гърди, киселини в стомаха, лекарства и подготовката за болницата.
-
Какви са стриите и как можем да се справим с тях?
-
Какви са препоръките за кремове за гърди и какво е мнението за Lansinoh и Purélan?
май ще почвам допегита и аз (предполагам това пиеш?)
.Интересува ме според вас до колко годинки детето трябва да е в легълце с решетка и съответно колко дълго трябва да е легълцето?Защото аз харесвам легла тип люлка,които са с по-малък кош(130х70 и то мах.),а тя ми спори че ще е малко защото детето трябвало поне до 3г. да е с решетка и иска да взимаме от по-големите,които обаче аз хич не харесвам
!Така ,че разчитам на вас за съвет
!
...май нещо такова и ти си харесваш до колкото разбирам 

за табличката ще е мн полезна за в бъдеще!
!Май ще се откажа от красивото легълце за сметка на това,което ще е по-безопасно за детето!Ще го допълня със скрин естествено за да има къде да слагам дрешките,че ми прави впечатление,че по-големите легла са само с две чекмеджета отдолу 
! А ние в България къпен дребните души всеки ден със разни сапуни и ги мажем! Малко ми е странно! Не че няма да го правя, ама няма логика!
т.е. удвоила си е теглото за 1 месец. И аз се чудя защо така се нацепих цялата, ми как няма! Според лекарката може да се появи на бял свят около 24 май!!! Само преди месец вървеше в норма и аз съм се настроила да раждам около термин, а сега си изкарах акъла, как не сме готови и въобще колко много работа имаме да свършим преди да се роди бебето!!!

- доста вчера сте изписали...
. Слава Богу, без наранявания. До януари си го ползваше. Сега спи на едно от ъгловите креватчета. Обаче и от него не му се размина да падне 

Вече и от вода имам, като през нощта е най-трагично - обърна ли се, тръгват с пълна сила... Е, няма спасение вече!