Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъждат хората в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъждат хората в публикациите?
В публикациите хората обсъждат бременността и свързаните с нея преживявания. Те споделят своя опит, като например наддаване на тегло, поява на стрии, проблеми със съня, главоболие и подуване. Те също така предоставят информация за кремове за гърди, киселини в стомаха, лекарства и подготовката за болницата.
-
Какви са стриите и как можем да се справим с тях?
-
Какви са препоръките за кремове за гърди и какво е мнението за Lansinoh и Purélan?

ужас
ходя като патка

.Интересува ме според вас до колко годинки детето трябва да е в легълце с решетка и съответно колко дълго трябва да е легълцето?Защото аз харесвам легла тип люлка,които са с по-малък кош(130х70 и то мах.),а тя ми спори че ще е малко защото детето трябвало поне до 3г. да е с решетка и иска да взимаме от по-големите,които обаче аз хич не харесвам
!Така ,че разчитам на вас за съвет
!
срамежливичко си ми е бонбончето
,понеже не му пия сухото мляко което ми предписа и сега никакво внимание не ми обръща аз го питам нещо той ми отговаря с едно желание мани,мани

...май нещо такова и ти си харесваш до колкото разбирам 
/
От тогава може би 10-тина пъти все сънувам еротики, но ме е страх, а и съпругът ми го раздава шубелия. Чудя се в тези седмици дали е опасно да навредим на бебето, дори и ако сме внимателни или да си стискам още
разказа ми се играта.А и всяка нощ се будя за WC към 3 часа и съвсем ми се скапва съня....
.Абе пак добре.Не ми личат обаче (много съм скромна
.Мазах се с какво ли не и сега ползвам маслата на ИКАРОВ и съм много доволна. 

И аз се мажа с маслата на Икаров и също съм доволна 
! Тя предпочита винаги нормалното раждане, но явно я е страх да не го вдигна без да се усетя и да не стане нещо по-сериозно. Аз започнах да не усещам как го вдигам