БЕБЕТА ЮНИ 34 :D

• 12 922
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Привет тумбаланки,  Hug
добре до6ла на Тони Hug
Да се запи6а и аз за кг.16 отгоре #Crazy ужас hahahaходя като патка hahaha а обиколката на талията ми е 111 см.поне бе6е преди 2 дни  Mr. Green
Gali80 ти направо си супер с тия 50 кг.мен пак 6те има да ме критикува доки в понеделник ooooh! #2gunfire
За стрии о6те нямам ма то не е късно, мажа се от самото на4ало,първо запо4нах с един крем на Rilastil някаква италианска марка ама не6то хи4 не ми хареса много ми се повру6та6е от него и го изхвърлих,след което си купих на Roc спрей и съм доволна и сега по 2 пъти на ден си слагам.
Гурдите съ6то си мажа с PureLan 100 и за след това за кърменето си купих дезинфектант спрей пак съ6тия пръска6 и само забърсва6 с 4иста кърпа преди и след кърмене, не е нужно да се мият гърдите след това.
Мадона,коли4ката е инглезина трио. сега 6те се опитам да пусна сайта който иска може да види http://www.otutto.com/ita/index.html
т.е вариантите са 4 но се води трио(номер 4 е стол4е и за кола но може и да се ползва като коли4ка).аз си избрах този цвят.имат и каталог ако някои се интересува (клик горе в левия ъгъл на марката,след което клик на един от изброените езици,после клик в десния долен ъгъл на каталог след което има 2 жъзможности или да се запази и отжори аз отжарям без да запазвам)[/size май стана много дълго извинявайте Embarassed.после пак 6те пи6а хайде до цунки  bouquet

# 91
Здравейте пак!Вкъщи с майка ми такива спорове захванахме за леглото на бебо,че май ще ми трябва помощ от по-опитните мами  Praynig .Интересува ме според вас до колко годинки детето трябва да е в легълце с решетка и съответно колко дълго трябва да е легълцето?Защото аз харесвам легла тип люлка,които са с по-малък кош(130х70 и то мах.),а тя ми спори че ще е малко защото детето трябвало поне до 3г. да е с решетка и иска да взимаме от по-големите,които обаче аз хич не харесвам  Crossing Arms!Така ,че разчитам на вас за съвет Praynig Wink!

# 92
  Здравейте и от мен! Аз отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
  Добре дошла на ТОНИ! Hug
  Днес бях на консултация и съм много доволна  Laughing. Бебка е вече 2 630 гр. и си отговаря на седмиците. Досега съм качила само 10 кг. и се чувствам добре.
  Стрии аз си имам от първото дете по дупето и гърдите, затова сега изобщо не се притеснявам.
  Чантата за болницата и нещата за бебо смятам да ги купя щом вляза в деветия, не от суеверие просто не ми се бърза.

# 93
Това моето бебе не иска да се покаже и това се е  Blush срамежливичко си ми е бонбончето  Hug
Вече втори месец се завърта така,че въобще не може да се види пола,но нищо то да си ми е живо и здраво,пък малко остана,ще разберем със сигурност  Wink
А сега да се оплача от моя смотан лекар  #Cussing out,понеже не му пия сухото мляко което ми предписа и сега никакво внимание не ми обръща аз го питам нещо той ми отговаря с едно желание мани,мани  ooooh!,каза ми че бебето е 2192кг.,а трябвало да бъде над 2500кг.  Rolling Eyes,той освен да ме притеснява друго май не прави  Crossing Arms,но аз бях миналата седмица при друг лекар който ще ми прави секциото и той ме успокой,че бебенцето ми си е на ред и се развива добре,аз му вярвам на него Laughing,това е за сега от мен,чаоооооо  Wink

# 94
  • варна
Ами то всеки различно ще ти каже мила..аз мисля че след1,5-2 годинки детето няма да има нужда от решетка Thinking
Ето какво взехме ние за нашия мъж Flutter...май нещо такова и ти си харесваш до колкото разбирам Whistling

# 95
Добре дошла Тони.
Ксениа сина ми е на 3,8 год. и все още си спи в децкото креватче с решетка което е с размер 135 см. на 65 см. а е висок 110 см.
Ето по тази таблица може да се ориентираш до колко год. горе-долу може да ползваш легълцето което си харесала http://bgbaby.net/forum/index.php?showtopic=260&pid=4127& … readed&start=

# 96
Здравейте   bouquet  немога да наваксам да прочета, а само  един ден ме нямаше  Grinning
Добре дошла на мама Тони   bouquet
И ние сме взели легълце като на  maichenceto  но нашето е в тъмно кафяво и мисля /мисля защото още не  е сглобено, а в магазина в последният момент взехме този модел/  без белите орнаменти по чекмеджетата тъй като при този модел Аделина лукс  шкафа за повиване ми  идва по високо, ние взехме Деси лукс /едва ли някой го  интересува, но да си кажа  Simple Smile /
Говорите си за секс  Crossing Arms това се случи за последно на 30. ноември през 2007г.  Sunglasses  От тогава може би 10-тина пъти все сънувам еротики, но ме  е страх,  а  и съпругът ми го раздава шубелия. Чудя се в тези седмици дали е  опасно да навредим на бебето, дори  и  ако сме внимателни или да си стискам още  Thinking   вече толкова много ми се прави, почти толкова колкото ми  се  и пуши  Embarassed

# 97
Здревейте момичета!

Тази вечер и на мен ми беше много гадна...Първо едни киселини doh разказа ми се играта.А и всяка нощ се будя за WC към 3 часа и съвсем ми се скапва съня....
С килограмите,аз вече съм 10 отгоре #Puppy dog .Абе пак добре.Не ми личат обаче (много съм скромна Embarassed)Стрии нямам още,въпреки много сухата ми кажа.Държа фронта Peace.Мазах се с какво ли не и сега ползвам маслата на ИКАРОВ и съм много доволна. newsm10
Секс правим все още,но аз се чувствам доста некомфортно напоследък... oops

TONI добре дошла и от мен! smile3525
Vesi21 най-вероятно и аз ще дойда утре на отворените врати.Може да се разберем да се чакаме някъде,4е аз съм малко от притеснителните... Embarassed Rolling Eyes Embarassed

# 98
  • Miami
Привет мами  Hug
bleu, за киселините (аз съм с тази екстра от втория месец) - определено има храни, които предизвикват (пържени неща, доматени, пикантни), но с времето и бебето започва да притиска стомаха и това също им "помага"
аз ги "лекувам" с ябълки (мнооого ябълки), газирана вода, изстискан лимон и в краен случай сода Confused понякога става, понякога не...
аз също имам киселини и точно от ябълки получавам най-зверски киселини. Даже съм забелязала, че почти не зависи от храните, които ям - някой път имам, някой път нямам, а ям горе-долу едни и същи неща  Peace Абе спасение няма, пия едни хапченца или си търпя  Simple Smile

Стрии нямам още,въпреки много сухата ми кажа.Държа фронта Peace.Мазах се с какво ли не и сега ползвам маслата на ИКАРОВ и съм много доволна. newsm10
Секс правим все още,но аз се чувствам доста некомфортно напоследък... oops

И аз нямам стрии още, но като ви чета май не е късно  Sad И аз се мажа с маслата на Икаров и също съм доволна  Peace
За секса и ние правим, но не се чувствам секси и изобщо мисълта ми е на друго място  Wink

# 99
Забравих да кажа, че  утре ще ходя на  отворените врати в АГ Щерев от 13ч., ако има  и други желаещи може да разгледаме заедно  обстановката.

# 100
  • И аз не знам къде...
dari75 - стерилизирала съм браунски шишета в уреда за варене на пара (с таня всичко така стерилизирах, а после го използвах и да варя зеленчуци на пара за пюретата) и нищо им нямаше на тръбичките
предполагам и с микровълновата няма да е проблем  Wink

Аз се притеснявам повече за микровълновата, а не за шишетата.

Връщам се от доки. Малкия мъж е 2900 гр. и е дълъг 48 см. Нямам грам разкритие и спирам всякакви лекарства, освен за кръвното разбира се. Лекарката се притеснява за кръвното и ме вика отново на 17.05. Ако пак няма разкритие иска секцио, пак заради кръвното и защото щял да стане много голям. Дано само всичко да е наред с дребчо  Praynig!

# 101
ksenia, таня (3г и половина) още спи в легло с решетки, но мисля, че е 160/90.. или нещо такова
не съм 100% сигурна, трябва да премеря точно, но определено не е 130, по-дълго е
на някои деца им махат решетките по-раничко (като започнат с опитите да ги прескачат обичайно  Wink ), но тя е една тромавка и бавничка и никога не е имала такива аспирации, та си е още с решетката Simple Smile
от много време се каня да накарам таткото да махне две пръчки и да се образува входче, но още не сме го направили  Embarassed
по мои сметки таня ще спи там още поне година, ако не и две (което значи до  към 5г)
за бебето сега ще си купим сгъваемо, няма място за две дървени Simple Smile

кори - явно с киселините при всеки е различно Simple Smile аз изяждам промишлени количества ябълки (сигурно по кило на ден) и чувствително ми намаляват
обаче само със зелени ябълки става Wink

за килограми се завъртя темата - аз съм +10, като гледам до финала ще станат +12/13, а съм на диета заради кръвното.. уж... как ми се лепят от марули и таратор не разбирам, но факт

продължавам и с благодарностите за топлото посрещане, много сте мили  Hug

# 102
dari75, да не са ги променили нещо тези шишета?
сега вадих от шкафа да гледам - нямат никакви метални части  Rolling Eyes само гума и пластмаса...

а заинтригува ме също и това със секциото и кръвното - защо високо кръвно => секцио..
предишната ми бременност завърши с прееклампсия, неприятни спомени имам, но родих нормално (предизвикано 3 седмици преди термин заради лоши тонове на бебето със система оскитоцин, но все пак не беше секцио...)
питам от любопитство, да няма някакви новости, които съм изтървала Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 19:45 от T o n i

# 103
За креватчетата с решетки и аз да изкажа вещо мнение  Joy
Както казва и Toni, решетките се махат, когато пъндъка започне да иска да ги прескача!

Моят малък към две и нещо вече не можеше да стои в легло с решетка (което беше не-повече от 120см!) понеже беше много активен, и искаше да слиза сам. Представете си на всяко измрънкване да ходиш да вдигаш вече голямо детенце над решетката... ми тежичко си е, боли кръст  Mr. Green Та решенията за мен са две - или се махат само две решетки, за да стане дупка, и малкото само да може да слиза когато желае (пък да не пада нощем) или голямо легло, обаче с подвижна малка решетчица в края, в който спи. Не мога да го опиша, а не съм попадала из нета, но те са едни подвижни прегради, с мрежичка, застопоряват се под матрака, и малкото не пада. Може да е само на 2/3 от дължината на леглото, и да може да си слиза самичко!

Сложиха ми вратите на банята  Mr. Green до края на месеца, като дойда пак, ще имам и снимки, да ви покажа  Mr. Green

# 104
  • И аз не знам къде...
T o n i, ами знам ли защо секцио  newsm78! Тя предпочита винаги нормалното раждане, но явно я е страх да не го вдигна без да се усетя и да не стане нещо по-сериозно. Аз започнах да не усещам как го вдигам  Sad! Кажи ми как се чувстваше при прееклампсия? Какво точно се случва?

За шишетата - ами като ги гледам там има една метална нишка! Дали е точно метал не знам. но така изглежда  newsm78!

Общи условия

Активация на акаунт