76та Немска - "Сигнално жълта" - тема

• 14 713
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Момичета честит празник! Да си живи и здрави всички дечица и да радват майките си!   bouquet
а относно бюрокрацията, не се настройвам че в Гр всичко ще е прекрасно, но ако сравнявам с Бг просто на светлинни години една от друга... тук винаги си виновен  ooooh! независимо какво искаш! Е има надежда
хубава вечер на всички!

# 151
  • Германия

Петърчо - най-младият цицоман. Grinning Пере, гледай само да не се омаститиш.

Мамунке, как да се предпа3я от мастита ?

Гейче, кво му става на Алекс беее? От къде тия болести постоянно?
Дано се оправи скоро детенцето.
Перле, къде те боли- самата гърда или зърното?
Ако е гърдата, има ли бучки? Топъл душ и после слагаш цицоманчето да суче в такава позиция, че брадата му да е точно на болното място (ако може де) така масажира и разкарва запушеното. Ако е зърното, вече сама си се сетила за разцицолването Laughing и слънцето, на мен ми помогна и брустварцензалбе от ДМ или Росман, евтино и ефикасно.  Peace

# 152
При възпалени гърди помагат компреси с кварк.
Както и да не прекъсвате да кърмите. Късмет!
Ако пък са ви разкървавени зърната, компрес от
черен чай помага. Да ми е жива и здрава акушерката!

Какво чета?! Болести разни, болежки разни!
Не се изпускайте и не се излагайте! Оздравявайте!

ДСДС. Томас ме кефи, но като че ли Фади ще спечели.
Защото е типичният цуни-гуни-момък, пасващ на Болен.
Да залагаме, а.

За пиещите - наздраве! За пеещите - тоже!

# 153
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
честит мамин ден  Hug Hug   bouquet

само поздравявам, че пишете по теми дето още не са ме застигнали  Sunglasses

отървах един изпит  Wink
правих прези и вече имам оценка.  Party

наздраве!

# 154
Ася,
честито, да почерпиш  Grinning! И другите да вземеш успешно!

Аз залагам на Томас. Аман от балади, лигави песни и зализани момченца  ooooh!. Не че Фади пее лошо, но от двамата предпочитам него. А Болен беше толкова жалък с коментара си за последната песен на Томас в събота, че я бил изпял хубаво, ама Медлок миналата година я бил изпял по-хубаво  blahblah.

# 155
момичета никакви ви няма днес  Thinking
asyalein честито за изпита все така да ги взимаш  Party
И аз съм на тази тема в събота имам изпит дето е много гаден влача го от 2 години и сега реших че е крайно време да се взима, айде отивам да чета! на почиващите и басейнстващите слънчев ден   grinning039

# 156
Ние днес голяма обиколка направихме. Ходихме да гледаме парни локомотиви около Франкфурт и пробвахме Фазанери-то дето Татянка беше препоръчала. Детският кът и полянките за пикник са страхотни, но откъм диви животни е малко бедно в сравнение с другите паркове, където сме били.

Обаче на тая жега вече ми е трудно да вирея Rolling Eyes Ако се задържи така до края на юни направо не знам как ще оцелявам с тумбака Crazy

# 157
пу, мързелани. никой не пише.
абе, другарки, видехте ли кви жеги настанаха. обаче тук е ветрилник.
моята маймуна се оправи. пробиха и и кътниците горните. киселяк и отврат, ама поне не е болна.

# 158
Добро утро, къде се губите Wink
Един въпрос за паричните преводи: преди известно време си говорихте, за превеждане на пари по банков път до БГ, но аз не внимавах в час тогава Embarassed Искам да пратя малко парички- подарък за една абитуриентка в БГ, но по разбираеми причини, искам да мина по-тънко с трансфера Wink Може ли някой да ме посъветва как да постъпя? Май бяхте споменавали нещо, че при определени банки било по- евтино. Кои? Всякакво инфо ще ми е от полза Hug

# 159
Бибе, аз съм в Постбанк. Преди ми взимаха 6.50Е за превод от 1200Е. Сега оттук не ми одържаха нищо, но в Бг са взели 6.50..Преди имах възможността да кажа, че аз поемам разходите, че ги делим или че другата страна плаща...Сега нямаше такава опция и са взели таксата от Бг ...Става въпрос за превод по сметка. Или ти искаш с тип Уестърн Юниън?

# 160
Мархаба, находихме се! Whistling
То не бяха паркове, средновековни панаири, плажове и др. мероприятия. Днес релаксирам.
Бибе, отдавна не съм пращала пари и не мога да ти помогна.

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Добрутро, и ние бяхме вчера на хава, аз съм с текезесарски тен, но поне се порадвах максимално на природата и на лудостта на един крал Mr. Green Ето и репортаж от мястото на събитието цък тук

# 162
Аз последно пращах пари за Коледа и никаква по-специална (висока) такса не са спирали. Бланките за превод вече не са онези огромни чаршафи размер А4, а от нормалните, но за за чужбина за страните членки на ЕУ.
Преводът беше от Дойче банк до ОББ, а сумата - 100?. В БГ си спират такса независимо какво плащаш ти тук за превода.

Мате,
чак такива жеги не са. Тук е доста ветровито и ако не си на слънце настръхваш. Обаче трябва да купя сандали на девойката. Блазе ти, че е минал зора с поникването! Мойта каква е зла в такива моменти  Crazy.

# 163
  • Германия
Добро утро, къде се губите Wink
Един въпрос за паричните преводи: преди известно време си говорихте, за превеждане на пари по банков път до БГ, но аз не внимавах в час тогава Embarassed Искам да пратя малко парички- подарък за една абитуриентка в БГ, но по разбираеми причини, искам да мина по-тънко с трансфера Wink Може ли някой да ме посъветва как да постъпя? Май бяхте споменавали нещо, че при определени банки било по- евтино. Кои? Всякакво инфо ще ми е от полза Hug
От Доиче Банк е безплатно, приемащата БГ банка дере кожи там; ако сметката е дарителска си получават всичко, ако ли не, смъкват някакъв процент. Аз бях пратила на обикновенна сметка 10Е там бяха получили 9,80 лв.

Татяна в момента е в БГ, защо не и пуснеш в тукашната сметка парите, а тя от там да препрати в лв, таксата за превод е не повече от 2 лв.

# 164
2 пъти един и същи постинг  ooooh!!

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:56 от tanja33

Общи условия

Активация на акаунт