76та Немска - "Сигнално жълта" - тема

• 14 395
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Като сме извън немско съм предупредила моите дзверета, че има едни много "мили" лели и чичковци, които крадат деца и ако искат да ме няма и да не ни видят повече с баща си, нека се отделят от нас.
Ама моите са големи и вече отбират. Залепени са за нас - като гербови марки.
За цапането - нека се цапат. Моят младеж вчера го преобличах 3 пъти. Ми играе му се в калта и толкова. Да няма да го вържа на каишка. Погрижила съм се да има достатъчно матриал за подмяна. Пък пералнята пере. Whistling
Перле, на многая лета!  bouquet

# 61
перле, от здраве и хубост да не се отървеш.  bouquet
къде ги има тия чипове, бибе. за кучета знам, че ги има, ама за хора newsm78. колкото струва-толкова. обаче има ли-слагам.

# 62
A Bibe, има и баш лентички за деца по курортите - пише в кой хотел са, ако се изгуби ти го доставят на място Laughing .
Моята е плътно прилепена за нас по собствена воля и желание, но по Вайнахтсмаркта и другите масовки и пишем на ръцете номерата на хендитата.

Добро утро забравих да кажа и
Честит празник на Перла - всичко най-добро и само положителни емоции  bouquet.

# 63
как щ? си сложите чип на детето. Това си е шпионаж. Ако мен ми сложат чип и ме следят непрестанно щ? лудна.
Мата една идея zа ортване е кака или батко, които да тичат с малкото.   Laughing
аz пък имам един голям проблем таzи седмица. ще споделя
 Малкия от 4 месечен ходи на гледачка и ясла и никога не е правил никакви проблеми като го оставям на гелдачка или ясла, но сега явно попорастна , поумня и вzе да се zабавлява доста добре в къщи и вече не му е интересно толкова в яслата с по малките. Още повечЕ , че миналата седмица бяхме при нашите и ма нъжа ми (в един град са ) и понеже бяха праzници дума народ се zанимаваше да zабавлява малкия , да му прави подаръци , да го храни и глеzи . То не бяха баби, дядовци, лели, чичовци , прабаби ... Сега той е най малкия в семейството и други деца има чак в Канада, та той беше голяма радост zа всички ... Е сега вечЕ не иска да ходи на никаква ясла и си мисли, чЕ ние преz това време какви интересни неща правим ... Не чЕ нещо лошо преживява там, много са свестни и много оработят с децата, просто не му е толкова интересно, както  с нас. Ако така продължава ще ги помоля да го преместят в детската градина малко по рано, може там да му е по интересно  newsm78 НЕ очаквах такова нещо да ми дойде до главата. Винаги дребни е обичал мног охора и zанимания  Sad

# 64
Честит рожден ден на Перла! Здраве, любов и много щастие!

Аз съм много назад с бг. телевизията и съответно за първи път чувам за Венета Райкова. От отбора на Вулева ли е или?

След малко излизаме на дълга разходка с детето. Забравих, че днес е празник във Ф. и сега трябва да ходя до ДЕ на покупки. Тъкмо до обяд дребито ще се скапе и после ще има спокойствие  Mr. Green

# 65
по повод ваканция в БГ , zа мен само блиzките си струва да видиш. Ако има мнго облиzки е ОК всичко друго е  Sick 

# 66
A Bibe, има и баш лентички за деца по курортите - пише в кой хотел са, ако се изгуби ти го доставят на място Laughing .
Е те значи са нещо подобно на тези ленти от фрайцайтпарковете. На нас досега не са ни предлагали такава по хотелите, което ме навежда на мисълта, че ги няма навсякъде и няма гаранция, че в хотела, в който отиваш ще има такива, но не е сложно човек и сам да си ги направи сигурно (от некъсаща се хартия).
Обаче при загубването е важно детето да попадне в добри ръце, защото ако го е грабнал някой ненормалник, да пази Господ, и 5 ленти няма да помогнат Sad

Перле, честито, всичко най-добро  bouquet

Мате, не знам къде ги има, това съм го чела някъде по вестниците или съм гледала някое предаване, не знам, може би ако се разровиш повече ще намериш, предполагам в Америката ще са по-разпространени....
Може да питаш в автомобилната индустрия, те нали вграждат такива чипове незабелязано в колите, може да ги питаш дали не могат да вградят и на детето ти един такъв Wink (бъзикам се Hug)

# 67
може да ги питаш дали не могат да вградят и на детето ти един такъв Wink (бъзикам се Hug)

Мате, ако им звъниш питай и за спирачка (сериозна съм  Mr. Green)

# 68
може да ги питаш дали не могат да вградят и на детето ти един такъв Wink (бъзикам се Hug)

Сърфи, не са измислили още толкова здрав матриял за таквиз спирачки. Моите имат все още нужда от такива  hahaha

# 69

и zа автоматичен контрол на скоростите и zадната предавка, също може пръскачката zа предното стъкло и чифт чистачки  Wink

# 70
намордници може също да има. и табелки. внимание, зло дете - хапе.
дил, това с баткото и каката си е идея. смятам да я приложа скоро Mr. Green

# 71
Ами мен не ме очудва. В Германия има ресторанти където пише " Кучета и деца остават отвън".
И за съжаление става тренд, не са няколко изключения.

# 72
намордници може също да има. и табелки. внимание, зло дете - хапе.
дил, това с баткото и каката си е идея. смятам да я приложа скоро Mr. Green

Да ужас. Това си е в БГ не само мода, а направо необходимост . И то zащтоот откаzват да влючат, чЕ не децата се раждат хапливи, а родителите ги правят таквиа  Rolling Eyes
Ами мен не ме очудва. В Германия има ресторанти където пише " Кучета и деца остават отвън".
И за съжаление става тренд, не са няколко изключения.

Ми ако имат  намордник какъв е проблема, няма да охапе никого на входа  newsm78

# 73
като се сетя мен как ме дразнеха малки деца едно време. лелеееееееееееее. точно като някоя стара мома бях. тогава и реших, че ми е време да се размножавам, щото се изкилиферчвам инак психически.
сега крещящи истерично деца ме изпълват почти с умиление. странно нещо е това битието и съзнанието.
кат не щат деца по заведенията да ги питам аз един ден кой ще плаща за пенсиите им. пфу.

# 74
  • Русе
"100% ,хигиена нулева,все едно си бил с Албена Вулева"-Ъпсурд Hug го пеят това Приятелка. Sunglasses
А за Венета пък аз ще кажа ,че е 100% куха лейка.Тъпо-тъпо-(едно време имаше такъв лав по Ку-ку).
Цитросепт,търсих тук,ама не са го чували.Не съм питала за Еханицея дали има.Индиянците са ползвали тази билка ,а в хомеопатията се употребява.За детенце не знам какво да ти кажа ,Жабке newsm78 Съвети по добре от препатилите.
На големи патерици,честито на празнуващите по Гьоргьовден.
На Перла,специални поздрави ,весел празник и само положителни емоции,енергии и космоси!Оммммм  bouquet  bouquet  bouquet
Петкаааа и аз искам вече в Русиии!
Siiu,аз покрай бременоста и майчинството ,зарязах всичко,но много ме сърбят ръчичките за турчета,а сега лятото и за някое проникване в пещеричка,да не говоря за каране на байк....... Mr. Green  Тук само по пристанищтни стълби се катерим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт