76та Немска - "Сигнално жълта" - тема

• 14 719
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Големи писания  Wink
Сердика, тръгне ли на градина ще zаопочне с нови номера  Wink спасение няма  Wink моя е решил , че не ще яслата с бебетата и сега ще ми отваря работа да преговарям да го вzимат в градината по рано. Да видим там какво ще е ...
С въzпитанието на децата по площадките откаzвам да си блъскам главата. Или играят zаедно беz zначЕние кой колко въzпитание има или се дърпат и реват при което се иzнасям на съседната площдка. Кой колко е въzпитан не могад а преценя липсва ми таблицата с обективните критерии.
По повод данъчните класи и калкулатора не смятам, Е ч е критерии zа сключване на граждански брак. виж това как се чувства домочадието и раzбиранията му ... да . 
Гея, ти сигурна ли си, чЕ термометъра ви е в иzправност    newsm78

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Жабо, сигурна съм - имам два и засичам. Моя син си е болен, просто свали температурата. Хубавото е, че вчера докато бяхме на въздух и слънце не е кашлял и освен течащия нос поне температура няма. Държи я около 38 и пада на 37.8-9. Нощес обаче падна и спа спокойно.
Да попитам - вие купували ли сте термометри за ушите и там като се мери реалната температура ли е, в дупето е с 1 градус или с 0.5 по-малко? И изобщо как се разчитат температурите, че в главата ми е вече пълна каша ooooh!

# 167
Благодаря за бързите отговри. Аз сега видях, че при нашата банка онлайн-предводите до БГ са безплатни, остава значи евентуално таксата при получаване от българска страна...

# 168
Разбирам амоклойферите, перфектно ги разбирам.
Имам силното желание да хвана някоя пушка, да сляза долу на улицата и да трепя наред!
Разбирам, че на някои хора им олеква така.
Егати и скапаната човешка раса!

Пфингстен и ние го изкарахме по тераси. Местихме телеса от бира до бира. Не правихме барбекю, защото в събота сутринта моят мъж лежеше в тежко състояние, което по-късно се оказа напреднала ангина. Съответно хубавите планове отпаднаха, но все пак бяхме постоянно ауф аксе. Моят мишон като види манежи и въртележки припада от кеф, съответно обиколихме и всички възможни цигански панаири. Ей тук качих някоя и друга снимка, за тези, които имат време : Ето

ДСДС му изтървах края. Но щом ще залагаме, аз казвам Томас.

# 169
Имам силното желание да хвана някоя пушка, да сляза долу на улицата и да трепя наред!
#Crazy
Кой те изнерви така в това чудно време, че чак до пушаката опря? Shocked

# 170
Мисти, дребната е пораснала СТРАШНО много! Shocked Какво му правиш на това дете?

Ние въртяхме с колелетата. 2 дни х 60-70 км., вчера търкахме улиците на Вюрцбург. Изгорях аграрно на Т-шърт без ръкави, както е модерно да се казва Rolling Eyes .
Снимки по-късно, че ме мързи да ги качвам сега.

# 171
Geia относно температурата, в дупето е по- висока, а в ушичките са същите показатели като под мишницата. Ние ползваме такъв термометър и е много удобно!
Момичета само мога да ви завиждам за хубавото време   grinning039 тук също е слънчево, но все още е леко прохладно...казват че към събота, неделя и тук ще дойде лятото, стискайте палци  Praynig

# 172
  • Германия
#Crazy
Кой те изнерви така в това чудно време, че чак до пушаката опря? Shocked
Съседите?  Thinking

# 173
Става ли вече за басейн? newsm78 Направихте ли тази пролет сефте? На мен на вън ми е много горещо, но за басейн не съм се престрашила още Confused и не мога да преценя дали там ще ми е пак така горещо.... Мисля следобяд да опитаме.

# 174
Бибе, гледай да идете на басейн дето му отоплят водата.
Ние вчера нацелихме един, дето не го отопляха и децата умряха от студ. Въпреки това влизаха поне 6-7 пъти, но за кратко. Предпочетоха този път да си пекат дупетата на слънце.
Аз въобще не се намокрих

# 175
Абе уж басейнът за неплуващи бил 25-27 градуса, ама не знам дали да им вярвам Wink

# 176
ходим на открит басеин след 17Ч30 , иначе е непоносимо горещо. Лапетата не иzлиzат от водата. В големия басеин ми се воzи малкия на гърба ... абе може и да поzаслабна zа къси гащи.
Тоzи Томас... като прочета Томас и само локомотиви са ми птред очите  Rolling Eyes

# 177
Тоzи Томас... като прочета Томас и само локомотиви са ми птред очите  Rolling Eyes

Локомотиви ли? Да нямаш предвид Лукас?  Wink

И аз нямам търпение да стане време за плаж, но аз нагъчкани басейни не понасям, ние ходим на едно езеро всяка година, където все пак имаш интимна сфера.
А открития басейн в нашето село е винаги празен, понеже цялото население се изнася към Германия, та и при нас става, но го отварят чак края на юни май.

Какво чета преди малко в чужбинския, че ЕС искал да санкционира Бг. и даже сме били заплашени от изключване?  Shocked

# 178
Хопла.

Бибе, ако някой от вашите има сметка в евро при Първа Инвестиционна Банка си късметлийка - там не се налагат такси-макси. Ако пък нямат, но имат време - да си отворят една. Става за секунди. Пощенска банка са кожодери. Както и повечето банкови институти в Булгаристан.

Мистичната, като гледам сегашното дередже тук също съм на мнение, че не само санкции и изключване, но и в близките 10 години никакво евентуално ново преразглеждане на молбата ни за членство в ЕУ не трябва да се обсъжда.
Грамофон свири - майка плаче е ситуацията. И който се опита да ме убеди в обратното е далеч от реалното, надеждите и вярата. Даже не смея и да мечтая.

Майра, ще се отървеш ти скоро от корема в жегите. Късметлийка. Grinning

Някой някоя вест от Приятелка да има? Обебешорила ли се е или са още 2 в 1?

# 179
Малко ще ни е да ни изключат. Да не почна да разправям какви ги вършат. Правителството имитира дейности за пред ЕС и махат сносните министри, а какви ще дойдат... ooooh!
Мамуни, Приятелка е с термин 16 (направих сверка в отчетните) и не се е отчела, че се е "обебила".
Едно друго немско майче от Кайзерслаутерн има бебе, при нас преди не беше писала. Ние се знаем от фотографската тема, че ми беше модел.

Общи условия

Активация на акаунт