76та Немска - "Сигнално жълта" - тема

• 14 713
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Тук жегите са сега - август месец обличаме дънките и пуловерите вече и слагаме затворените обувки ние - дъжд, дъжд и пак дъжд Cry
Подкрепям Peace Тук жегите и студът идват точно когато най-не ги чакаме Mr. Green (то не е за смях де)

Приятелка, честит рожден ден и весело празнуване довечера  bouquet пък ако ви прекъснат празника неочаквано- леко и безпроблемно да е Wink Simple Smile

# 211
Ч.Р.Д.на Приятелка,да си получиш скоро подаръка   bouquet
Биба,Майра и аz съм съгласна zа лятото.Пък аz точно в края на август ще раждам,живи и zдрави..Та не zнам,хем искам да е топло,хем сигурно ще е кошмарно,ако е..Ма дано не е като миналото лято чак  Wink

# 212
Пък аz точно в края на август ще раждам...
Приготви zа всеки случай едно кожухче zа детето Mr. Green

# 213
здравейте  Simple Smile
имам питанка: преди доста време една от мамите тук се оплакваше,че детето и' не ще да се храни, та искам да питам тя справи ли се с проблема и как?
детето на сестра ми е на 4,5 годинки, високо към 110 см и тежи към 16 кг... това нормално ли е?и ако не ,какво трябва да се прави? аз забелязвах,че е слабичък, но преди малко прочетох,че детето на една мама от форума е на около 2г , било към 15 кг и тя го определя като слабо, та много се замислих....
 newsm59 на приятелка! весело празнуване и леко раждане,като му дойде времето Simple Smile

# 214
ПепеляШке, не го намирам zа притеснително. Милена е 9х см и тежи 12,3 кг и това е съвсем нормално. Понякога не яде много с дни, понякога иzяжда огрооооомни коли4ества. Не се притеснявам.
А сестра ти какво раzправя, добре ли се храни детето?
Мамата която се оплакваШе от zлоядо дете беШе 4иколина.

(миналата седмица се видях с Ива, Емо и Марти  Wink )

Приятелке, писах ти сутринта в Скайпа но не zнам дали си го виждала, та и тук, 4естит рожден ден   bouquet Вси4ко най най най от нас, и стискаме палци zа предстояЩото събитие  Hug (кога минаха 9 месеца?  ooooh! )

# 215
ами казва,че ако от него зависи, нямало да се сети да яде..като скочи бързо от масата и тя го връща и го храни.. явно аз правя от мухата слон Embarassed, особено след като днес той ми разказа, че  в градината са му паднали панталонките, които му подарих, и нямало да ги носи вече,защото приятелчетата му се смяли Simple Smile

# 216
детето на сестра ми е на 4,5 годинки, високо към 110 см и тежи към 16 кг... това нормално ли е?
Да. Моята е с приблиzително съЩите мерки_ 4,5 години, 112 см, 16,7 кг и не я намирам zа притеснително слаба. Е, не е и пухкава, но все пак отдавна вече не са бебета и е нормално бебиШпекът да е иzчеzнал. А панталонките, дето падали не са критерий Wink другият път му купете на детето панталон по мярка или поне тиранти Simple Smile

# 217
  • в сърцето на един мъж...
Стига бе Shocked моя тогава е дебел ooooh! Ние сме на 2 г и 3 м и сме 98 см и тежим 15.800 Thinking

# 218
Малик на две и половина още няма 13 кг, толкова е до дете, че направо няма и смисъл да ги сравняваме. Ако сестра ти не се притеснява, ти zащо?

# 219
моя си се храни и едва се домогва до 11 , даже не ги е уцелил още. детския каза , ;Е ако е живо детето и играе другото е наследствена структура и ми се изхили на в-проса за достатъ;но ли е хранен ...

# 220
Жабо а zа коли4ество мляко питала ли си? Просто ми е любопитно  Blush

# 221
Пък аz точно в края на август ще раждам...
Приготви zа всеки случай едно кожухче zа детето Mr. Green
newsm62 Ама нищо чудно и права да иzлеzеш...

# 222
Флоранс, изчерпан ти е лимитът за ЛС.

Този доктор е българин, направо там може да се обадите, ако не ви се занимава с други лекари.
Весело изкарване в Берлин и наздраве!

http://www.aerzte-schoenhauser-berlin.de/praxis_kapreljan.htm

# 223
 Joy  И аz съм ходила при него  Laughing
Има и друг, Харитон Каzалов, на БадЩрасе във Веддинг (Геzундбруннен) и в съЩия блок една българка държи една аптека. Капрелян е на малко zабутано място, докато Каzалов се намира лесно, хваЩаШ Збана до Геzундбруннен и вървиШ на дясно по БадЩрасе, от съЩата страна на улицата е кабинета, Ще се ориентираШ по аптеката  Wink Приема беz да си zапаzила 4ас (т.е. отиваШ и 4акаШ). Обади се ако искаШ първо на тел.  4948088, сестрата и тя е българка  Laughing

На времето, като дете де, ме водиха при една педиатърка, женена zа българин (Кирил Костадинов, Лиска може и да е 4увала zа него, беШе единствения 4астен кабинет със скенер на времето) но ве4е я няма в жълтите страници, та явно се е пенсионирала.

# 224
Привет,
Сега и аз съм в яка дилема за детската градина на Диана. Там, където е, има възможност да остане, а получих и място в обикновена държавна градина. Предимства на последната-няма ангажимент от страна на родителите, по-ниски такси, в чисто нова-новеничка сграда се местят др. седмица. Неодстатък-много деца, нови възпитателки ще бъдат назначени, демек нямам ни най-малка представа какви ще са. Познати родители се оплакаха леко от директорката. Предимства на Eltern-Initiative, където е сега- има ясла към нея и от догодина искам по няколко часа да давам Емма, ще ми бъдат на едно място. Има допълнителни занимания /англисйки, музика, танци/. Имам поглед върху възпитанието, а и родителите сме в ролята на работодател и можем да променим, ако нещо не ни харесва. Познато е на Диана, възпитателките са супер, обръща се много внимание на децата. Недостатък са по-високи такси и това, че от родителите се очаква много, а след години, като почна работа не знам, дали ще мога да се справям  Thinking
Кажете какво мислите, поглед отстрани ще ми е много полезен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт