Блис 57 за всички в САЩ

• 16 974
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
честит рожден ден на ей джей! да расте здрав и щастлив!  bouquet
болните да се възстановяват по- скоро Hug

# 166
Красавицата ни София да оздравява Simple Smile

MVK - не се притеснявай - като човек с опит и 10-12 счупвания ти обещавам до ден-два да припкаш насам-натам /дисклеймвам! има чупене и чупене, надявам се, че при теб е без усложнения!/

Александра грее на новата си снимка, а амайка и се прави на много заета и не ни пуска кадрите в нормален размер да и се порадваме Simple Smile

Джена трябва да напише автобиографичен роман с фото-илюстрации и алтернативен онлайн-онли формат... публиката отсега се облизва!

Онова младото и неразумното дето се пече под тексаското слънце има късмет, че не ми е под ръка да я опердаша за добре дошла! Отиваш в аптеката и купуваш и алое и пантенол и спрей поне фактор 50, а който религиозно всеки ден се покриваш от глава до пети! Със слънцето не си прави майтап! Подпис: Патило

Фейсбук - чек , Атол - чек, tagged - чек, bg network - чек; някаква френска соц.мрежа - чек, 3 форума - чек, ICQ - чек, yahoo - чек, msn mess - чек; trillian - чек; sladur - чек; GMAIL - the best I've ever tried... пред комп съм от '89 и толкова год съм на всяка манджа мерудия; напоследък поумнявам и не съм  Mr. Green

Блажка! Тия 2 сайта - страхотна идея за класа ми... задължена съм!

# 167
Фейсбук - чек , Атол - чек, tagged - чек, bg network - чек; някаква френска соц.мрежа - чек, 3 форума - чек, ICQ - чек, yahoo - чек, msn mess - чек; trillian - чек; sladur - чек; GMAIL - the best I've ever tried... пред комп съм от '89 и толкова год съм на всяка манджа мерудия; напоследък поумнявам и не съм  Mr. Green

Аз пък точно щото от тогава съм по форуми и чатове, така съм се изморила от подобни активности, че сега съм се ограничила в подвизаване само тук и качени снимки на един сайт, всичко друго съм отсвирила тотално. Пренатоварих се преди години с тези комуникации и сега съм скромна, изморена онлайн пенсионерка. Mr. Green

# 168
Джи, тази вечер във втора тема ми четеш мислите, че за капак и ги формулираш по-добре от  мен  Hug

# 169
  • USA
Хихи, и аз съм от олайн пенсиите, ама чак '89 ми е доста далечна.... Аз съм в атола и linkedin и съм свела форумите до този. Гледам, че linkedin го индексират търсачките, което може би е плюс за професионална мрежа Атола май са се поправили в това отношение.

Между другото, гледах че едно момче от dir-a, което пускаше пътеписи от време на време сега е издал книга с тях. Смятам да си я взема като отида в БГ. Много добре пишеше. ЕТО за любопитните.

За изгарянето и аз съм патило, тук слънцето е друго просто. Не прощава!

# 170
  • usa
Джи, тази вечер във втора тема ми четеш мислите, че за капак и ги формулираш по-добре от  мен  Hug

това е щото имаш мисли. аз като нямам такива, никой не може да ми ги чете...

честит рожден ден на AJ! жив и здрав и много усмихнат да е!

# 171

Джена не е чувала половината сайтове дето ги говорите и честно казано си няма идея как точно работят Майспейс и подобните

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 02:54 от Jenna

# 172
  • USA
А Джена защо не спи?  Laughing

# 173
това е щото имаш мисли. аз като нямам такива, никой не може да ми ги чете...

Grinning Сега как очакваш някой да те вземе насериозно, след като си субект и като такъв - крайно субективна Wink

Бубс, ние сме със спалня от ИКЕА - исках много сторидж, но много ми задръсти спалнята  Rolling Eyes

може ли да побоядисвам!?!

Джена, кажи сега откъде таз депресия ни в клин, ни в ръкав Grinning
PS Ти си късметлия, че не ги знаеш... живей в реала, остави ни виртуала Wink

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 02:54 от Agent Provocateur

# 174
Бубс, ние сме със спалня от ИКЕА - исках много сторидж, но много ми задръсти спалнята  Rolling Eyes

Нашата е същата, че и същия цвят  Laughing. Икеа прави това, което соц режима правеше навремето - помните ли как всички апартаменти бяха обзаведени по един и същи начин Wink?

# 175
Въх, Джена толкоз доволна от живота, пък вий за депресирана я набедихте  Naughty

не спи щот' си нарежда пътешествените снимки и се включва неадекватно (май) в разговора  Mr. Green

в свой нов стил елегантно ще редактирНе с клавиш DEL

# 176
Хайде още една спалня от ИКЕА, ако не и даже същата (много малка снимка, не виждам), но нашата е МАЛМ, в бърч цвят.

Джи, с най- добри чувства, ама посмали манго- какви форуми и чатове '89-та, та ние тогава сме били в 8-ми- 9-ти клас, пуш-комове и купони му беше майката тогава, ама интернет... newsm78 (да не се черпиш предпразнично от днес, та затова  Hug)

Агентката, ти ми скри шапката с този списък. Откъде намираш време, леле.
Аз като знам колко време губя в бгмамма понякога, отделно ходя на два проф. форума, феисбук отскоро, още го изучавам общо взето, все още не ми е ясно защо хората се замерят с пасти например.  Crazy Но там много не седя, така ли иначе, или поне не още.
Бях много актив на Дъ Кнот, когато стягах сватба в заветните му пионерски години, после малко Дъ Нест, но и тях съм ги отсвирила преди бая време вече.
В Дир и каквито и да е било други бг форуми и общества никога не съм участвала, с изкл. на тук. А, всъщност имам профил в Атол бг, ама никога не ходя там.
А Ева, какво толкова се прави в гугъл мап?

Бубка, за спални, ти идеи за декорация и интериор ли търсиш или самата спалня? Ако е 2-рото, ИКЕА или http://www.roomandboard.com, ако е за 1-вото, ох, откъде ли да почна.  Wink Мога да ти пратя няколко линка, ако искаш, аи  Бенсън и Пумпал знам, че са пълни с готини линкове и идеи и те.

Джена, ти да нямаш двойничка във Фейсбук тогаз?

# 177
Джи, с най- добри чувства, ама посмали манго- какви форуми и чатове '89-та, та ние тогава сме били в 8-ми- 9-ти клас, пуш-комове и купони му беше майката тогава, ама интернет... newsm78 (да не се черпиш предпразнично от днес, та затова  Hug)

Joy '99-та, баби, '99-та! hahaha Лъже ме паметта вече, изневерява ми. Иначе с Агентката сме куку и пипе и двете, че и мислите си четем. Joy '89-та викаш, Провокаторке! Mr. Green
Спомням си ясно (вече Laughing), че 2000 бях яко зарибена в един форум на топ.бг, който отдавна не съществува, но куриозното е, че имаше една мама, която после мина в друг форум, която пък познават майки от този форум. Ако въобще стана ясно. Не съм пила, бе! Joy

# 178
абе и аз викам с тва 89та...  Thinking...
ако е 99та, аз ви "бия" - аз съм от 98  Joy

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 13:14 от Jenna

# 179

Нашата е същата, че и същия цвят  Laughing. Икеа прави това, което соц режима правеше навремето - помните ли как всички апартаменти бяха обзаведени по един и същи начин Wink?

И нашата!  Joy Joy Мдам...

П.П. Аз 98-ма имах мейл в usa.net пък.  Mr. Green Бях на 15..

Гугъл.мапс ми е хоби, нищо специално. Пътувам със сателитните снимки, да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт