Блис 57 за всички в САЩ

• 16 969
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • usa
Joy '99-та, баби, '99-та! hahaha Лъже ме паметта вече, изневерява ми. Иначе с Агентката сме куку и пипе и двете, че и мислите си четем. Joy '89-та викаш, Провокаторке! Mr. Green
Спомням си ясно (вече Laughing), че 2000 бях яко зарибена в един форум на топ.бг, който отдавна не съществува, но куриозното е, че имаше една мама, която после мина в друг форум, която пък познават майки от този форум. Ако въобще стана ясно. Не съм пила, бе! Joy

нищо не стана ясно Thinking. пила си, помисли пак и ще си спомниш...

апропо, моят хотмейл акаунт, който все още си остава главният ми адрес, е от 98ма. А вашите  Crazy

моят хотмейл акаунт беше от `96, но се затри през 2001 - смених му поради не-си-спомням-каква причина паролата и я забравих...

# 181
Чатове не ползвам и аз, само чата на Гугъл, като се логна в Gmail. Използвам го много ограничено, за нещо спешно, а напоследък и по работа. ICQ - много отдавна не, може би около 5-6 години,  и като ми предложат, учтиво отказвам.
По литсървовете се бях запалила обаче, и са ми вършели добра услуга при търсенето на работа. Много обяви се пускаха първо по листсървовете, чак след това се обявяваха официално, ако се обявят изобщо. В момента предимно селектирам цели страници от тях и трия съобщенията.
RSS емисиите са ми последното сравнително скорошно увлечение, което също си излиза от маниакалния период. Чета малко от това, за което съм абонирана, и все повече се замислям, преди да се абонирам за нещо ново.

# 182
Имам си пощичка в Яхуу, която отворих точно 99-та и си ползвам със здраве до днес. МОже и 98-ма да е било, щото с едно гадже, което си хванах тогава -98ма, си ги отворихме заедно и си пишехме любовни имейли. Laughing

# 183
[ моят хотмейл акаунт, който все още си остава главният ми адрес, е от 98ма. А вашите  Crazy

И моят, и моят (отворих го, когато за първи път дойдох тук), само дето отдавна го нямам този акаунт аз.

За другото ти пратих бележче.

Ох, ЕВа, и ти не спиш, ама наистина пак не разбирам- какво толкова се гледа на маповете?  Embarassed

Блажка, ти си ЦРУ, как ме беше разконспирирала преди, и все още не знам как (ама не ми и казвай тук на всеослушание, плийз).  Simple Smile

И не знам по какви чатове и форуми ходиш, но ако знаеш колко съм ти благодарна за гугъл букс линка, дето го пусна- страхотен е!

Джи, така по- може.  Hug

# 184
Иве, честит ти рожденик! Усмихнато, слънчево и щастливо детенце!

Kalinka, за детски неща www.gymboree.com има международен шипинг, ама не знам дали ще излезе сметката. За други сайтове почти не се сещам, които да пращат международни пратки. Дори и да ги има, искат билинг адрес в САЩ и картата да е тук, та упражнението не става.

Кларет, непременно се сдобивай с кола и излизай от вкъщи. По-лесно ще се адаптираш, ще се ориентираш в обстановката, имаш по -голям шанс да не те тресне депресията  Mr. Green, ама ако те удари - тука сме.

Ще ги изтривам видеото на Александра аз.  Simple Smile Кой видял, видял. Кикики.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 21:27 от Зора

# 185
Ха,аз си мислех че съм 1 болна тук и висяща още от мирк-ово време,ърли 97ма; една шепа народ бяхме тогаз тук,с част още поддържам връзка,за 1 конкретено съм омъжена Laughing Моят хотмейл е от 97ма,тачим се,макар напоследък да ползвам повече гмейл ; Чатя,с майка ми всеки ден на мсн,с дружки на гооглъл. Изобщо честно казано не знам ако утре се събудя без нет какво бих правила,обзема ме истерия при тази мисъл (и ако нямам кола тоже).
*
Мислете ме с добро,утре цял ден съм по репетиции и балети на ния, супермен стеф с мен,ако оцелея ще ви думам.
*
Мрс Г,как е детенце?

# 186
Simple Smile Оправихте ми настроението, guys, аз наистина написах '89 - но оттам броя компа, не нета... ДОС се зареждаше от 5" дискета, мечтаех си за хард от 20 МВ, а Уиндоус беше блясък в очите на БИл Grinning  Иначе някой правилно се ориентира за Мирката и прочие праисторически нетизми  Mr. Green

Ох, що либофф видя първия яху акаунт... затриха го, гадовете - преди годинка го затриха  Mr. Green

MrsG - за мен е чест да имам спалня като Вашата  Grinning Иначе да поясня - списъкът е дълъг, но неактивен поради липса и на време и на интерес вече... всичко тече, но се и повтаря... та съм един lurking agent = чета за разтуха и приспиване  Rolling Eyes

Джи - що не пиеш, редно е вече да пиеш, виж как те дебнем да те хванем и напием... още малко остана Wink

# 187
МrsG, благодаря за милите думи, ама нали за това ми плащат, да се ровичкам и да разконспирирам.   Laughing

# 188
Агентке, хем съм по-зелена от вас, хем по-първа съм се вредила на компютър да пиша - 87ма е било за мене значи (ха сега надцакахме се  Joy Joy Joy)

Зора, Александра е СТРАХОТНА
 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 13:16 от Jenna

# 189
Ох, що либофф видя първия яху акаунт... затриха го, гадовете - преди годинка го затриха  Mr. Green

Защо го затриха - от невлизане ли? Понеже по едно време бяха почнали супер гадно да затриват всичко, ако не си влизал 3 месеца и аз, нали, невидяло емайли, в началото си бях наотворила 4-5 Яхувски акаунта, от които активно ползвах 2, другите ми бяха тайни явки и други подобни, в които не влизах често и с каква изненада открих, че цяла епопея от емайли от една тайна любов бяха отишли в небитието, заради непосещаване 3 месеца. Или по други причини ти го "затриха"?

Ми да зема са напия тогава, щом трябва. Mr. Green

Джена, сега чак успях да видя за white-out-a  и >>> - номер едно класика си, просто! Simple Smile

Ах, Александра как се ядосва сладко на камератааааа!:) И Мамма, Мамма, а? ХУбав подарък за неделя, а мамо? Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 04:43 от Джи

# 190
Ха-ха, Дженна, това е яко. И колко ти писаха на есето?  Whistling
Анет, добре е, благодаря, даже днес Т почти нямаше.

Аз забравих- и скайп ползвам, естествено ,то кой ли не. Тъкмо с една приятелка там пием вино- тя австралийско шардоне, аз френско.  Simple Smile

Ами да, Джи, ти защо още не пиеш? Почвай отсега, да загряваш.   ura

# 191
Мислете ме с добро,утре цял ден съм по репетиции и балети на ния, супермен стеф с мен,ако оцелея ще ви думам.

Представление ли ще имат, анет  Simple Smile
Не ти завиждам, или по-скоро на Стефан. Зареди се с повече джънк фууд  Laughing

# 192
Кейси,да,края на годината, рецитал,с къртън (основното вълнение на ния); стеф е отвъд джънка,само като види момите с розовите тутута започва да крещи,но отказва да не бъде със сестра си,та го водя като по-малко зло; снощи на генералната репетиция се измъкна от ръцете ми,изтърча подиума викайки "супермен стефааанннннннннннн"с подходящо вдигната т-шъртка вместо плащ,само дето не ни би леля рускиня балерина

# 193
снощи на генералната репетиция се измъкна от ръцете ми,изтърча подиума викайки "супермен стефааанннннннннннн"с подходящо вдигната т-шъртка вместо плащ,само дето не ни би леля рускиня балерина

търкул от смях.  Joy  Joy

# 194
Ох, анет  Joy

Общи условия

Активация на акаунт