Блис 57 за всички в САЩ

• 16 952
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
еххх тъкмо си мислех че ще поведа в борбата -96та година декември и Дженна тотално ни тръшна в земята
Аз със ICQ загрявах,ако някой е запознат -имах от 1вите номера (6 цифрено)313131 (сега са по 15 цифри сигурно) -даже пари ми даваха хората  да си го продам заради готиния номер и аз "не та не " Crossing Arms

Иначе и аз не мога да тъка на много "стана" ,в момента сте ми тук ,фейсбук,един друг мамин американски форум (ама там и аз по професионални причини),и още един отделно пак професионално.И като включим разговорите с уеб камерата и то време не остана  Crazy

Зора...оххх как сладко гукате и викате "мама" и какви красиви очи Heart Eyes

-------
Да си похваля мъжа,снощи мъжко парти прави у нас и аз си мислех че на сутрина ме чака"леле мамо" ама той излъскал измил ,търкал правил ....все едно клининг крю е имало у нас.казах му да си организира по често такива партита значи  Laughing

Оххх хора почваме да се гласиме да си продаваме къщата и тръпки ме побиват,как ще се изместим и какво що ....

# 196
Забравих да коментирам Александра- страхотна кукличка, Зора! И как вика "мамо" (почти).  Simple Smile

Вики, ама вие ще се местите ли?!

Ама какви сте номади тук много от вас, завиждам ви, аз по дух съм такава, но всъщност си седя все на едно място май (без пътуванията от време на време).

# 197
Много сладка Александра, чак сега я видях.  Grinning

# 198
Много сладка Александра, чак сега я видях.  Grinning

Очите ми останаха в нея. Прекрасна е. Heart Eyes

Ние днес правим 4 години заедно, залюбихме се на рождения ден на един приятел. Той днес си празнува и ние натам в Ню Йорк бяхме тръгнали, вали жесток дъжд и... изведнъж на мен ми свършва батерията на процесора, оставам глуха. И нямам резервни, щот съм заблеяна. И всеки с по един чадър тръгваме да търсим Дуейн Рийд из Манхатън, за батерии. Вървим мокри, ядосани, аз нищо не чувам, тълпи жестоки, всичко живо с някви огромни чадъри. И в нито един Дуейн Рийд не открихме от моя вид батерии, проклехме ги, извинихме се на другарчето и яхнахме влака за КТ... И сега ще ходим да си пием двамцата в нашия град. А и, сутринта успях да се улея с 4 вида храна баш на чатала на панталона, цял ден ходя все едно във фууд файт съм била, при това без чорапи на висок ток в тоя дъжд... Баси деня, баси заблеяната патка съм, баси времето на тоя ийст коуст.  ooooh!

# 199
Аз явно съм най-древна от вас, защото за първи път работих на Правец 82 - 84та година в гиманзията. А пък първият ми e-mail е от 93та, обаче то беше някаква много сложна система с писането и получването, но си беше краста.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 05:59 от КТВ

# 200
Александра е трепач, какви прекрасни очи! Heart Eyes

Джена е баш пионер Simple Smile '87 само съм си играла на комп, есета не писала  Hug Абе ти на колко си била '87?!?

Вики - евала! Първите 100 000 номера на ICQ бяха служебни, аз от идиотия загубих 1-вия 6-цифрен  Whistling още пазя 2 ранни 7-цифрени -  ooooh! с какви неща само губехме време, а  ooooh!

Анет  Laughing  Joy Laughing

Джи, аман заман - не издържам, ще лягам, ама да знаеш, че аз първа се сетила и да нацелуваш този твой страхотен син, дето все по-млада те прави  Heart Eyes

ПС Естествено, че от неизползване, всеки ник си вървеше с мейл и с различен характер  Mr. Green

# 201
А анет, ние тук се смеем на балетните изпълнения на Стефан,  но що пък не вземете да запишете и него на балет? Simple Smile Ние имаме познати българи с момче балетист. Бонусът е, че не плащат нищо, защото детето е ценен кадър, той сам поискал да играе балет, и нали няма други момчета, му махнали тарифата. Танцува вече години наред.  Flutter

# 202
Така...аз съвсем ви изпуснах края този път - от 10 страница в миналата тема, до 11 страница в тази тема. Успях да прочета по диагонал тук там. Изпуснах да поздравя рожденници и рожденнички.

Посмях се на историята на Дженна за white-out, порадвах се на AJ и Александра.

Ева, сега забелязах, че си мома старозагорка - и аз щото.  Laughing

anette1104, на вас май никога не ви е скучно вкъщи - големи сладури си имаш.

Продължавам да чета предните страници...поне с тази тема да съм в час. newsm78

# 203
Абе, аз си скъсвам г**а да се подготвям за гости утре, а те-5 страници спомени.Ай ше ви се  Mr. Green
  Джи, в БГ вече е 10-тииии...та, ако си спомням правилно, да си ни жива и здрава и да илядиш, дето има една приказка.Мнооого късмет, нови начала, още едно бебе до другия РД, за следващите бебоци, ще си има отделно пожелания  Mr. Green Цун, мун   bouquet
Да пием и по едно за мнооого моя човек Боно!
  Наздраве даааарлингс!
 Вики, накъде потегляте?Аз ще взема да се замъкна до Джоджа, а теб да те няма, срамота Crossing Arms
 Ева, Пандора беше, Пандора  Grinning

# 204
Ах, Александра как се ядосва сладко на камератааааа!:) И Мамма, Мамма, а? ХУбав подарък за неделя, а мамо? Simple Smile

Да, бе, супер изненада беше, откъде й дойде да го каже, не знам, но повтаря яко.  Simple Smile

Мерси за милите думи на всички.

Аз за интернета няма да се изказвам, че моите спомени са чак от 1999 година. Grinning Явно всички сте по-отрано запознати с материята.

Вики, къде тръгнахте да се местите и вие?! Кога това, защо?

# 205
сладка Александра, пу-пу Grinning
Джи, честит рожден ден newsm38много здраве, късмет и любов! и аз съм телеЦ (24 април) Wink

аз съм на опашката с технологиите, даже след теб зора, до 2000г. отказвах категорично да се запозная с компютрите и мобилните телефони, беше в противовес на разбиранията ми за живот близо до природата Laughing, вече се предадох и понастоящем наваксвам пропуснатото Grinning.
лайвмоча е страхотен сайт, благодаря на  newsm78, кой пусна линк-а  bouquet? вече се записах в 3 курса- руски, немски и испански Grinning, много обичам да уча езици.
Ева и аз съм фен на гугъл мап, все нещо разглеждам на стрийт вю или търся някой адрес, бизнес.
наскоро се зарибих с ето това:
http://www.jango.com/users/9686026/edit?l=0
ако обичате музика от 60-те и 70-те ще ви хареса.

# 206
Аз явно съм най-древна от вас, защото за първи път работих на Правец 82 - 84та година в гиманзията. 

и аз, и аз съм използвала Правец-а, ама няколко години по-късно. Специално ни изпратиха отличниците по математика, на курс да се обучаваме  и чак след 1-2 години имахме в нашето училище..
моята любов към компютрите умря с Правеца...първият ми имейл е от 2000г  Blush , смених го след година, някой ми беше научил паролата и ме разнасяше наляво и надясно, ами и послъгваше Crazy трябваше ми бая време за рекавъри...

Джена, ох голям смях с твоето есе  Joy, ама аз нямам право да говоря...

Агнетке, разби ме бе човек  Crazy Hug Аз само MSN и яхуу месинджър, този форум, блог и съм овъруелмд...

Анет,  hahaha

Зора, Александра е прекрасна и как сладко се смее Heart Eyes

Вики, и аз да питам къде се местите? Всички сте потайни, а аз оревах форума и оспамих темата ни ooooh! Embarassed

МАЛМ- от кога мрънкам на мъжа ми, че искам тази спалня Joy ма ще си я взема аз Crossing Arms

Juturna, честит рожденик в семейството Hug

Мария, дано си по-добре Hug

Олее, Джи, пожелания за всичко, което си мечтаеш!   Hug bouquet 

Хиър, честита ви годишнина! По вода да ви върви!  bouquet

Мерси на всички за пожеланията за А.Джей!  bouquet
Омаза се с торта както подобава, след това тичаше за 3 часа, в 9 пм най- накрая къпан го сложихме да спи Heart Eyes

Аз отнесох още един гейт днес,  красиво синьо-виолетова съм се подредила...

сега видях, колко прегръдки и букети съм раздала Crazy... май празнуването ми се отразява...ще дописвам утре...

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 08:14 от benson10

# 207
  • usa
Аз явно съм най-древна от вас, защото за първи път работих на Правец 82 - 84та година в гиманзията. А пък първият ми e-mail е от 93та, обаче то беше някаква много сложна система с писането и получването, но си беше краста.

и аз съм в отбора на правеца с теб, но си мълчах да не се издавам каква съм историческа забележителност Thinking...

честито, джи! много здраве ти желая и дълги години да си шредваш с радост и удоволствие!

със сигурност ще те мисля, анет. всеки път като удържам даниел да не превземе пързалката по време на айс шоуто на албена утре, ще знам че по същото време ти си изправена пред същия род предизвикателства...

# 208
Ужас, колко сте изписали, а аз чак сега успях да се доредя до форума.

Честит РД на A. J.! Бенсън, да го нагушкаш малкия пухкавелко и от нас.   bouquet

Джи, честито и от мен! (Ей, много телета се събрахме, не съм подозирала даже)

Хиър, честита годишнина! Ние си имаме две дати - зимна и лятна, за по сигурно, че каквито сме забравани и двамата. Simple Smile Ей тази година напр. зимната я изпуснахме, че бяхме в болницата с малчо.

И ние сме с Малм, голям смях с тези спални. Аз всъщност съм много доволна и от спалнята и от матрака, само дето ще трябва май кинг да си вземем сега.

Бенсън, и ние ще се местим, ще ставаме съседи на Биз. Обаче мен много ме мързи да ида на място да разуча квартала и само я тормозя нея и  други мои познати да ми разказват.

# 209
Веселба е настанала тук снощи  Mr. Green

Прекрасна Александра  Heart Eyes

Анет,  Joy Представям си супермена как лети сред тутутата; добри мисли за теб днес!

Бубс, captain's bed, се казват тези с чекмеджетата отдолу, ако не знаеш. Ще си намериш  Simple Smile

И аз съм регистрирана на сто места; гледам само Plaxo не сте споменали  Joy И аз съм с едно яху от 96-97-ма; преди това в колежа имахме разни пощи дето изобщо не бяха web-based.

И забравих да кажа ЧРД на сладък AJ; да е здрав, весел и щастлив!

МрсГ, да оздравява София бързо! Не си давала нови снимки скоро  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт