Има ли доволни от шампоана Фитовал?

• 106 931
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
Много съм си доволна аз.  Peace Hug Вчера си взех нова опаковка, че старата е на привършване.

# 61
И аз вчера си взех втора опаковка, не съм просто доволна, ами много повече от доволна!!!!!!! Heart Eyes
То и преди не се оплаквах от косопад, но сега я паднат 10-тина косъма при сресване, я не. И това не е най-важното, изчезна ми пърхотът!!!!!!!Не го знам защо се беше появил, но се появи миналото лято. Купих си Nizoral, защото преди няколко години пак ме беше нападнал и с Nizoral изчезна от второто измиване. Сега обаче цялото шишенце употребих и изобщо не подейства. Та Fitoval ми го премахна, даже не разбрах кога е станало, но някъде през последния месец ще е било - нали от горе-долу месец го ползвам. И това не е най-важното!!!! От Fitoval никне коса!!!!! Имах едно районче от 2-3 кв.см. точно над челото, което е с по-тънка коса, не че е оплешивяване или друг клиничен случай, обаче си е така от много време - сигурно поне от 10-тина години; и точно на плешиво прилича, ако се загледа човек, защото косъмчетата са ужасно тънки, повечето са почти невидими. И на това място сега косата ми е толкова плътна, колкото и навсякъде другаде по главата ми и изобщо не изглежда плешиво или някакво такова, ами съвсем нормално!!!!!!!:D Grinning Grinning Освен това има поникнали нови косъмчета, забелязала съм около 7-8, дълги около 1,5 см; много смешно стоят, защото нали са къси и малко стърчат, ама карай  Laughing. Много си харесвам косата, Fitoval й влияе просто прекрасно!!!  Grinning Абсурд е шампоанът да оказва вредно влияние, понеже стоял по 5-10 мин. По тази логика всеки балсам или маска трябва също да са вредни - а някои от тях стоят и по много повече. Шампоанът съдържа екстракт от 2 билки - едната беше салвия, другата не я помня; не казвам, че няма никакви химически съставки, обаче те са си стандартните като при всички шампоани - глицерини и други такива.
Не знам за какъв тип коса е, но аз съм с мазна и ако прочетете по-нагоре в темата, описах подробно как се отразява измиването с този шампоан - той сам по себе си НЕ ОМАЗНЯВА, омазняват балсамите, които се ползват след това. Даже бих казала, че изсушава. И придава обем, мога да се зкълна в съда!!! Laughing Wink
Аз съм момичето с проблемната обемна коса. Не помня някъде дали съм писала, но косата ми е дълга до кръста, абсолютно права по природа и никога не съм я къдрила (нито имам намерение Wink ). Така че обемът не се дължи на чуплива/къдрава коса, просто като я измия - не мога да я събера... Идея нямам какви са причините. Обаче открих решение!!! Първо - балсам Pantene, зеленият (не помня как точно се казваше), а после - течните кристали на BioOil (мисля, че така беше); разделям си косата на 5 кичура като изсъхне след измиване и сагам по 4 капки на кичур, после още 3-4 само на краищата; след 1 час всичко е попило без остатък, става гладка и разкошна!!!  Grinning Сресва се идеално, не се заплита даже като спя.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 12:04 от NightGone

# 62
Забравих да кажа нещо много важно. Шампоанът се казва Fitoval, а не Chanel, така че не очаквайте да мирише на розички и на парфюм. Все пак е медицински.
Относно двойното измиване. Ако косата е мазна, определено трябва да се повтори, но аз стигнах до извода, че не е необходимо и двата пъти да се чака по 5-10 мин. Не, че това ще навреди, ако го правя, но просто все нямам време и го направих само веднъж. Освен това, не е необходимо даже и двата пъти да се измива с Fitoval; аз 4-5 пъти се измих първия път с бебешкия Johnson's - от чиста проба икономия, да не ми свършва бързо Fitoval-a. И второто измиване вече е с Fitoval - 10 min. Tака се решава и въпросът с пяната - независимо какъв шампоан ще използвате за първото измиване, при второто (с Fitoval) пяна ЩЕ ИМА!! Peace Като обобщение: не съм съгласна, че не се пени - пени се колкото всеки друг шампоан.

Всъщност, недоволни мами, вие какъв точно резултат очаквате от този шампоан, че не ви се получава?

# 63
  • София
NightGone, Не можеш да очакваш всички да са доволни Peace
Току-що си измих косата с него, някак по-твърда ми става, а сложих дори маска по краищата. Освен това на мен ми е много неикономичен, взех си за проба 100мл фитовал и за 4 измивания той свърши. Все пак мисля да продължа да го ползвам поне още един месец заради това, че пише, че укрепва и косата расте по-бързо  Simple Smile Иначе миризмата на мен много ми харесва и още един голям плюс - къдриците ми се оформят страхотно с него.

# 64
NightGone, Не можеш да очакваш всички да са доволни Peace
Току-що си измих косата с него, някак по-твърда ми става, а сложих дори маска по краищата. Освен това на мен ми е много неикономичен, взех си за проба 100мл фитовал и за 4 измивания той свърши. Все пак мисля да продължа да го ползвам поне още един месец заради това, че пише, че укрепва и косата расте по-бързо  Simple Smile Иначе миризмата на мен много ми харесва и още един голям плюс - къдриците ми се оформят страхотно с него.

Моята коса пък става по-мека, не стои суха. Имам чувството, че всички други шампоани ми изсушават краищата и слагам балсами, но сега нямам нужда от балсам. Косата ми е по-лъскава, по-жива и не се заплита.
Наистина започна доста по-бързо да ми расте косата, а тя по принцип расте бързо. Днес отивам да се подстригвам, че взе да прекалява. Laughing
И на мен миризмата ми харесва много. Много чистичко и нежно ухае.

# 65
  • През девет планини в десета...
Аз съм от доволните! newsm44 Не ползвам вече балсами,маски,кристали...Имам кафяв и жълт фитовал и ги редувам.Нямам проблеми с пененето макар че не слагам по много в шепата си.Косата наистина расте по-бързо.И косъма става по-охранен Peace

# 66
illy, вярно е, че е малко по-скъп от масовите шампоани, но щом има ефект... Party Все пак проверявайте по различни аптеки, защото аз първия път си го купих за 6 лв и нещо, а вчера - за 5.50, което си е почти колкото обикновените шампоани.
Косата наистина става по-жизнена, чистичка и силна. Пробвай да го ползваш един месец, преди да си направиш изводите за себе си - понякога красотата изисква време Wink .

# 67
  • София
За медицински шампоан определено е евтин. Нямах предвид цената, а че просто ме дразни, че свършва така бързо, трябва да си купя 5 опаковки наведнъж, че да не се притеснявам да не свърши. Добре, че съм се презапасила с шампоани ooooh!
А един месец е прекалено много време да пробваш нещо. Косата ми е хубава по принцип, така че ако нещо влошава състоянието й, не бих му дала и седмица шанс. Peace

# 68
  • През девет планини в десета...
Всеки си решава сам,но няма как за по-малко от месец да забележиш новоизрастналата косичка или удебеляването на косъма.

# 69
  • София
Всеки си решава сам,но няма как за по-малко от месец да забележиш новоизрастналата косичка или удебеляването на косъма.

Удебеляване на косъма не ми е нужно, а и то ще го има само при новоизрасналата коса. Аз говорех най- вече за моментното състояние на косата, а не в дългосрочен план, иначе не бих продължила да го ползвам, нали?

# 70

Или как сухите краища отново придобиват жизненост и еластичност.
Или как пърхутът и сърбежът намаляват (по сведения на баща ми).
Или как с всяко следващо измиване косата блести все повече. Peace

# 71
на мен също много ми харесва  Wink

# 72
И на мен. Никога косата не ми е ставала толкова мека без да се омазнява от маски и балсами...

# 73
Ползвах го преди години, след раждането на синът ми. Тогава бях доволна от него.  Peace

# 74
От години ползвам кафявата опаковка. Косата ми става мека, расте по-бързо, само (никак не малка подробност) отвреме на време ми дразни кожата на главата, нищо че съдържа коприва и градински чай (салвия).

Общи условия

Активация на акаунт