Има ли доволни от шампоана Фитовал?

• 106 962
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
Абе хора от тази тема научих за този шампоан и си взех жълтата опаковка.Ползвам го ве4е 3 седмици и трябва да ви кажа, че косата ми не е спряла да пада по много и освен това се омазнава много бързо още на следващия ден  прили4а на нищо.Само при мен ли действа така? #Cussing out #Crazy newsm78

# 151
Абе хора от тази тема научих за този шампоан и си взех жълтата опаковка.Ползвам го ве4е 3 седмици и трябва да ви кажа, че косата ми не е спряла да пада по много и освен това се омазнава много бързо още на следващия ден  прили4а на нищо.Само при мен ли действа така? #Cussing out #Crazy newsm78

Да не би да е от влажността на времето?? Омазняването...

# 152

Докато я миеш ли пада, или през цялото време?

# 153
  • СОФИЯ

Да не би да е от влажността на времето?? Омазняването...
Използвам от три седмици шампоана и на мен започна да ми се омазнява косата.За косопада поспря малко Thinking
Ще се мия още седмица за да преценя по добре,но омазняването не се търпи,с този шампоан трябва да се мия всеки ден. Tired

# 154
Снощи пробвах и кафявия Фитовал. Имам обем. Блясък.И на мен ми се омазни косата доста бързо, след употребата на Фитовал +. Дано има ефект поне за стимулиране на растежа на косата.

# 155
Аз пък във вторник се измих с жълтия си шампоан. Излезнах вечерта с мокра коса, имаше много вятър, беше влажно, валя дъжд... Тези дни може и по вашите градове времето да е като в Пловдив - духливо и дъждовно, съответно ръцете са ми постоянно в косата, но още не се е омазнила въобще!  Flutter
Знам обаче, и че ще си слагам маска по краищата след измиване със шампоан.
Мисля, че ще си мия косата чак в събота вечерта....  Peace  Party

# 156
момичета неможах да изчета всичките страници,така че ако може да ми кажете на каква цена е този шампоан  newsm78 и жълтата опаковка разбрах че е за косопад, а червената за какво е? и има ли други цветове благодаря за вниманието   bouquet

# 157
Само жълт и червен са.
Жълтия за косопад, червения за нищо  Crazy
В зависимост от разфасовките - жълтия 200мл. е 12лв., 100мл. струва наполовина;
червения Фитовал - 200мл. е към 6лв., 100мл. наполовина.
Грубо!

# 158
Червения също е за косопад, пише си го на опаковката както и на упътването вътре в кутийката!!! Аптекарката в аптеката мен лично ме посъветва да си взема червения Фитовал като начало, бил по-лек от жълтия, смисъл по-леко се отразява на кожата на главата. И двата са за косопад, въпрос на избор е дали ще си вземеш жълтия или червения ....Аз лично съм много доволна от червения - направи ми доста обемна косата, има блясък, по-здрава е, мека и 5-ти ден не се е омазнила дори малко. В нашата аптека голямата разфасовка от 200мл е 5.50лв , а малката от 100мл. е 3.30лв

# 159
  • София
Доволна съм пия и витамините им! Peace

# 160
Аз изчетох цялата тема и останах с добри впечатления от този шампоан.
Мисля в понеделник да си взема червения от 100мл,че ако не ми хареса да не ме е чак толкова яд.Ще го използваме семейно,че и мъжа ми отскоро се оплаква от косопад. Mr. Green

# 161
  • София
Здравейте дами и аз се включвам в темата като вчера се изкапах с шампоана искам да кажа че малко по барзо се омазнява косата защото днес ми е малко по мазничка но пак каква пяна прави не сам сагласна ,че не прави пяна аз мисля ,че сам доволна и се включвам с клуба на доволните. Simple Smile

# 162
И аз съм от супер доволните  Party
При мен прави пяна,измива много добре,а това,което ме учуди безкрайно,е че с Fitoval си мия косата на 4-я ден,а преди я миех на 2-я  Crazy  Party
Много съм доволна,определено това стана Моят шампоан  Heart Eyes

# 163
След като прочетох цялата тема, реших да си го купя. Но имам питане, подходящ ли е за деца на 8 год.възраст? На дъщеря ми косичката е доста рехава и слабичка и сега есента започна доста да пада. В чудо съм и накрая днес я постригах. Чудя се да пробвам ли  с Фитовал и с кой-червения или жълтия? newsm78 Благодаря.  bouquet

# 164
Здравейте! От седмица ползвам Фитовал, косата ми е по натура къдрава, съответно борбата със сухите ми краища беше непреодолима, но след като го ползвах, на 2-ят път още, проблемът ми беше наполовина решен.
За мен и това е достатъчно, защото на месец ми отиват около 50лв за този ми проблем, сами разбирате, че шампоанчето, ако продължава в същия дух тази сума ще бъде многократно намалена Praynig

Общи условия

Активация на акаунт