Знаете ли кого/какво видях 5?

• 73 446
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Фризбито беше червено женско ще да е. Mr. Green

# 631
Влади Въргала - В ЦУМ.
Мария Сапунджиева.
Маца от Аламинут.

# 632
В4ера в центъра на В.Търново Митйо Пищова. Беше на съседната маса на едно кафе. Досаждаше на сервитйорката, пита я на колко години е, дали е ходила на конкурс за ''Мис'', не я пускаше да ходи по другите маси и горещо я увещаваше да гледа някакво предаване по тв, в което той у4аствал. Викаше като луд, да не решите 4е съм подслушвала... Grinning

# 633
  • София
Днес, пред един магазин до Орлов мост, видях голяма картонена снимка, в цял ръст (как се казват тия неща?  Rolling Eyes ) на Митьо Крика. С дънкови къси панталонки и целия в мускули.
И тъкмо се облещих в потрес (не я проумявам тази естетика на обраслото в мускули тяло, но, да кажем, че не ги разбирам тези работи...) , забелязах табелка-стрелка "магазина на крика". Отместих поглед по посоката, указана ми от стрелката, и видях самият Крик пред магазина. И погледите ни се срещнаха, а в моя още имаше потрес.  Сконфузих се малко. Crazy  Embarassed

# 634
# 635
Крика там си виси, все пред магазина. Сам си продава в него Crazy

# 636
кВО продава?

# 637
Главния певец на Ъпсурд-не му знам името,пред залаУниверсияда,пеейки пред стар мерцедес!

# 638
кВО продава?
Хранителни добавки, туй-онуй  Flutter

# 639
Главния певец на Ъпсурд-не му знам името,пред залаУниверсияда,пеейки пред стар мерцедес!

Ицо Хазарта

# 640
  • София
Тишо от Биг Брадър на Алабин, ама много напълнял ми се видя, един корем е отпрал, малиии   Mr. Green

# 641
Тишо от Биг Брадър на Алабин, ама много напълнял ми се видя, един корем е отпрал, малиии   Mr. Green
Нали с Венета си бяха правили кръвния тест за поносимост към храните...казваше,че се увствал страхотно. ***аци на рояци!

# 642
Вчера на "Княз Борис" видях Ники Илиев.Какъв плейбой е не го знам,на мен ми е някакво никакво момченце #Crazy

# 643
  • София/Осло
Аз пък пооплакнах око с Джон Бон Джови  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 644
Следобяд видях Мая Нешкова с Кирил Икономов да си купуват круши от една сергия за плодове. На "Дондуков", естествено  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт